Workshop Biologische Babyvoeding op de Negenmaandenbeurs
22 februari 2015 
2 min. leestijd

Workshop Biologische Babyvoeding op de Negenmaandenbeurs

Van 25 februari tot en met 1 maart 2015 vindt in de Amsterdam Rai voor de 30ste keer de Negenmaandenbeurs plaats. Voor deze feestelijke editie van de Negenmaandenbeurs komen BabyBeGoodBabycooking en Ekoplaza met een primeur: informatieve Proef & Beleef workshops over biologische voeding voor baby’s.

Over de beurs

 De beurs trekt jaarlijks bijna 40.000 zwangere bezoekers die op zoek gaan naar de leukste producten voor hun baby en nuttige informatie voor tijdens en na de zwangerschap. Bij uitstek de plek om jonge ouders bewust te laten worden van hoe zij een gezonde leefstijl kunnen starten of continueren met een kindje op komst.

Workshop Babycooking

Gees van Asperen van de kookworkshops Babycooking: ‘Een bewuste ouder kiest voor pure, voedzame en onbespoten ingrediënten want wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen’. En dat je van deze ingrediënten in no-time smaakvolle biologische babyhapjes kunt maken laat het team van Babycooking zien en ervaren tijdens de unieke Proef & Beleef workshops van Ekoplaza.

Tamara Peers, oprichtster van het mintgroene platform voor ouders BabyBeGood en mede-organisator van Puur Baby Plaza, is blij met de samenwerking met Ekoplaza en Babycooking. ‘Zo helpen we zwangeren en ouders met jonge kinderen de eerste makkelijke stappen te zetten naar een meer bewuste, mintgroene leefstijl. Wat mij betreft zou elke ouder deze workshop mogen volgen, het is echt een eye-opener!’.

De workshops zijn een onderdeel van het BabyBeGood workshop paviljoen dat onderdeel is van Puur Baby Plaza(stand 08.123) op de Negenmaandenbeurs. Puur Baby Plaza is het plein van ondernemers met hippe, pure producten voor ouders en hun baby.

 

De tijden van de Proef & Beleef workshops

Proef & beleef workshop biologische babyvoeding door Babycooking (11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur, 16.30 uur en 17.30 uur).

Ik ga zelf, met mijn zwangere buik, op vrijdag naar de Negenmaandenbeurs!

Kom jij ook de workshop over biologische baby voeding volgen?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.