arrow_drop_up arrow_drop_down
25 oktober 2013 

Workshop 7 december: Natuurlijke schoonheid van binnenuit

Vanaf november 2013 komt Miss Natural naar alle hoeken van Nederland om workshops te geven over natuurlijk eten en leven. Elke keer op een andere locatie en met een andere spreker geven we je de meeste actuele en interessante informatie over alles wat met de natuurlijke levensstijl te maken heeft. Wil jij ook meer weten over natuurlijk leven, leren van inspirerende sprekers, en andere ‘Miss Naturals’ ontmoeten? Zorg dan dat je er bij bent. Wie weet zijn we binnenkort wel bij jou in de buurt!

Leren, ontmoeten en genieten

Miss Natural on Tour draait om inspiratie, ontmoeten en genieten. De workshops worden gegeven op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur). Op die manier is het altijd voor iedereen toegankelijk en hoef je geen schema’s om te gooien om ervoor te zorgen dat je er bij kunt zijn. Want we willen natuurlijk wel dat je vrolijk en ontspannen bent!

De zaterdagochtenden beginnen met een kopje koffie of thee en dit wordt gevolgd door een lezing of workshop van steeds weer een andere spreker. Dat kan een arts zijn, een schrijver of een andere deskundige op het gebied van de natuurlijke levensstijl. Na afloop is er altijd nog tijd en ruimte om na te kletsen. Zo wordt het niet alleen een leerzame dag, maar ook een dag vol leuke en interessante ontmoetingen met gelijkgestemden.

Miss Natural Tour: Natuurlijke schoonheid van binnenuit

Op zaterdag 7 december zijn we uitgenodigd door YOURS Healtcare en te gast op het hoofdkantoor van Holland Pharma in Borculo. Op deze dag hebben we het over natuurlijk mooi oud worden en kom je alles te weten over schoonheid van binnenuit. Welke voeding en voedingsstoffen zijn nodig voor een mooie huid, sterke nagels en glanzend haar? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de tweede workshop van de Miss Natural Tour.

De informatie krijgen we op deze dag van Henk van Heel; gespecialiseerd in cosmetische suppletie, Evelien Leijten; schoonheidsspecialist die ook voedingsadvies geeft. Nadat zij aan het woord zijn geweest is er bovendien een Natuurlijk Spreekuur waarin je van alles kunt vragen over het thema van deze dag. De aanwezigen deskundigen zullen je vraag graag beantwoorden! Tevens is er iemand aanwezig van het Netwerk orthomoleculair diëtisten (afgekort NOD) en zal orthomoleculair arts Geiske de Ruig aanschuiven.

Programma 7 december

  • 9.30 uur ontvangst met koffie en thee
  • 10.00 uur lezing ‘Natuurlijke schoonheid van binnenuit’
  • 11.00 uur stel je vraag tijdens het ‘Natuurlijk Spreekuur’
  • 12.00 uur afsluiten en napraten met Miss Natural leden

Miss Natural on Tour in Borculo

Holland Pharma (BewustWinkelen Outlet store)
Bosberg 25b
7271 LE  Borculo

Deelname is gratis!

Doordat wij de Miss Natural workshop organiseren in samenwerking met onze partner YOURS Healtcare is deelname voor jou geheel gratis! Wees dus op tijd met aanmelden want voor deze workshop zijn er namelijk slechts 55 plaatsen beschikbaar.

Belangrijk! Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kunt komen.

Kom jij naar deze gratis workshop?

Handtekening-Miss-Natural

Reactie plaatsen