10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Zo kun je Diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren!
23 november 2016 
3 min. leestijd

Zo kun je Diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren!

De moderne maatschappij rolt een rode loper uit naar diabetes type 2. Je lichaam heeft geen antwoord op een ongezonde leefstijl met kunstmatige voeding, inactiviteit en chronische stress. Iedere dag krijgen 169 mensen de diagnose diabetes mellitus type 2. Dat zijn 61.700 diabetespatiënten per jaar. Totaal hebben één miljoen mensen diabetes type 2 in Nederland. Vroeger werd diabetes type 2 ‘oudersdomssuiker’ genoemd. Nu komt diabetes type 2 al bij dertigers voor.

Je kunt zelf iets doen aan Diabetes type 2

Diabetes type 2 heeft een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven. Van minder energie, slechter slapen, een verminderd seksueel functioneren, een afgenomen conditie tot vele medische complicaties.

De onderliggende oorzaak van diabetes type 2 een verstoorde insulinegevoeligheid. Een ongezonde leefstijl zorgt voor een toename van insuline in het bloed. Langdurige verhoging van dit hormoon zorgt ervoor dat cellen juist ongevoeliger worden voor insuline met als laatste halte diabetes type 2. Maar er is goed nieuws! Diabetes type 2 is in veel gevallen met een gezonde leefstijl omkeerbaar!

Diabetes Revolutie Richard de Leth

Tijd voor een Diabetes Revolutie gestart door mijn gewaardeerde collega Richard de Leth. Hij ontwikkelde een compleet programma om zelf weer controle te krijgen over jouw gezondheid.

Lees hier alles over de Diabetes Revolutie >>>

In 5 weken weer manager van je eigen gezondheid!

Week 1 – Intro-Module:
Leer hoe de cursus is opgebouwd en krijg met de vragenlijsten helder wat je doelen zijn.

Week 2 – Module Voeding:
Hoe kan ik voeding als medicijn gebruiken?

Week 3 – Module Beweging:
Hoe kan beweging mijn herstel bevorderen?

Week 4 – Module Ontspanning:
Waarom is ontspanning essentieel bij de aanpak van diabetes type 2?

Week 5 – Module Integratie:
Hoe maak ik een persoonlijk leefstijlplan om manager van mijn eigen gezondheid te worden?

Je ontvangt bij deze cursus;

 • Informatie in de vorm van video’s (ruim 2,5 uur materiaal!), verdiepingsmateriaal en bonusmateriaal.
 • 3 dossiers om de belangrijkste hormonen insuline, leptine en cortisol meer in balans te krijgen (want het probleem is breder dan alleen insuline).
 • 4 weekmenu’s (ontbijt, lunch én diner!) die in samenwerking met orthomoleculair diëtist volgens de psycho-neuroimmunologie Ria Penders zijn samengesteld. In de menu’s is afwisseling in smaak, kleur en structuur. De combinaties van natuurlijke koolhydraten, eiwitten en vetten zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en een herstel van de insulinegevoeligheid. Met recht voeding als medicijn.
 • 8 video’s met simpele bewegingsoefeningen van Personal Trainer Joshua de Vriend. Makkelijk thuis uit te voeren om je insulinegevoeligheid drastisch te verbeteren.
 • Vragenlijsten om alle verbeteringen en toename van energie te meten, en uiteindelijk je eigen persoonlijke leefstijlplan te kunnen samenstellen.

diabetes-type-2

Wil jij ook controle over jouw gezondheid?

 1. Meer kennis en inzicht in jouw lichaam
 2. Een verbeterde insulinegevoeligheid en vermindering van klachten die hiermee samenhangen
 3. Meer energie!
 4. Een afgenomen kans op klachten en ziekte door insulineongevoeligheid
 5. Meer controle en grip op je gezondheid
 6. Een sterkere en gezondere versie van jezelf

Het is tijd voor een revolutie!

Omdat Richard de Leth en ik dezelfde visie hebben, weet ik dat dit een unieke, laagdrempelige online cursus is. Het is een geweldige investering in jezelf, je vitaliteit en je toekomst!

Goed om te weten!

Je kunt het programma van Richard de Leth veilig volgen ook als je medicijnen gebruikt. Ik weet zeker dat jij zelf een verbetering van jouw gezondheid kunt realiseren!

Doe ook mee met de Diabetes Revolutie >>>

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.