datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Zo kun je Diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren!
23 november 2016 
2 min. leestijd

Zo kun je Diabetes type 2 voorkomen en zelfs omkeren!

De moderne maatschappij rolt een rode loper uit naar diabetes type 2. Je lichaam heeft geen antwoord op een ongezonde leefstijl met kunstmatige voeding, inactiviteit en chronische stress. Iedere dag krijgen 169 mensen de diagnose diabetes mellitus type 2. Dat zijn 61.700 diabetespatiënten per jaar. Totaal hebben één miljoen mensen diabetes type 2 in Nederland. Vroeger werd diabetes type 2 ‘oudersdomssuiker’ genoemd. Nu komt diabetes type 2 al bij dertigers voor.

Je kunt zelf iets doen aan Diabetes type 2

Diabetes type 2 heeft een grote negatieve impact op de kwaliteit van leven. Van minder energie, slechter slapen, een verminderd seksueel functioneren, een afgenomen conditie tot vele medische complicaties.

De onderliggende oorzaak van diabetes type 2 een verstoorde insulinegevoeligheid. Een ongezonde leefstijl zorgt voor een toename van insuline in het bloed. Langdurige verhoging van dit hormoon zorgt ervoor dat cellen juist ongevoeliger worden voor insuline met als laatste halte diabetes type 2. Maar er is goed nieuws! Diabetes type 2 is in veel gevallen met een gezonde leefstijl omkeerbaar!

Diabetes Revolutie Richard de Leth

Tijd voor een Diabetes Revolutie gestart door mijn gewaardeerde collega Richard de Leth. Hij ontwikkelde een compleet programma om zelf weer controle te krijgen over jouw gezondheid.

Lees hier alles over de Diabetes Revolutie >>>

In 5 weken weer manager van je eigen gezondheid!

Week 1 – Intro-Module:
Leer hoe de cursus is opgebouwd en krijg met de vragenlijsten helder wat je doelen zijn.

Week 2 – Module Voeding:
Hoe kan ik voeding als medicijn gebruiken?

Week 3 – Module Beweging:
Hoe kan beweging mijn herstel bevorderen?

Week 4 – Module Ontspanning:
Waarom is ontspanning essentieel bij de aanpak van diabetes type 2?

Week 5 – Module Integratie:
Hoe maak ik een persoonlijk leefstijlplan om manager van mijn eigen gezondheid te worden?

Je ontvangt bij deze cursus;

 • Informatie in de vorm van video’s (ruim 2,5 uur materiaal!), verdiepingsmateriaal en bonusmateriaal.
 • 3 dossiers om de belangrijkste hormonen insuline, leptine en cortisol meer in balans te krijgen (want het probleem is breder dan alleen insuline).
 • 4 weekmenu’s (ontbijt, lunch én diner!) die in samenwerking met orthomoleculair diëtist volgens de psycho-neuroimmunologie Ria Penders zijn samengesteld. In de menu’s is afwisseling in smaak, kleur en structuur. De combinaties van natuurlijke koolhydraten, eiwitten en vetten zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en een herstel van de insulinegevoeligheid. Met recht voeding als medicijn.
 • 8 video’s met simpele bewegingsoefeningen van Personal Trainer Joshua de Vriend. Makkelijk thuis uit te voeren om je insulinegevoeligheid drastisch te verbeteren.
 • Vragenlijsten om alle verbeteringen en toename van energie te meten, en uiteindelijk je eigen persoonlijke leefstijlplan te kunnen samenstellen.

diabetes-type-2

Wil jij ook controle over jouw gezondheid?

 1. Meer kennis en inzicht in jouw lichaam
 2. Een verbeterde insulinegevoeligheid en vermindering van klachten die hiermee samenhangen
 3. Meer energie!
 4. Een afgenomen kans op klachten en ziekte door insulineongevoeligheid
 5. Meer controle en grip op je gezondheid
 6. Een sterkere en gezondere versie van jezelf

Het is tijd voor een revolutie!

Omdat Richard de Leth en ik dezelfde visie hebben, weet ik dat dit een unieke, laagdrempelige online cursus is. Het is een geweldige investering in jezelf, je vitaliteit en je toekomst!

Goed om te weten!

Je kunt het programma van Richard de Leth veilig volgen ook als je medicijnen gebruikt. Ik weet zeker dat jij zelf een verbetering van jouw gezondheid kunt realiseren!

Doe ook mee met de Diabetes Revolutie >>>

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading