datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Zou jij je borsten preventief laten verwijderen?
20 januari 2014 
2 min. leestijd

Zou jij je borsten preventief laten verwijderen?

Vorig jaar heeft actrice Angelina Jolie haar borsten preventief laten verwijderen. Ze heeft dit gedaan om haar kans op borstkanker te verkleinen… Maar was dit wel nodig? Ik vond het nogal een beslissing van haar! Vanavond praat ik hierover in het ‘Natuurlijk Spreekuur’ met Henk Fransen.

Dit ‘Natuurlijk Spreekuur’ van Miss Natural gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je door eenvoudige en natuurlijke maatregelen het zelf genezende vermogen van je lichaam en geest kunt versterken.

Historische ontdekking

Na het uitkomen van het grootste, best wetenschappelijke rapport over de relatie tussen lifestyle en kanker van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in 2009 en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker‘ van professor Brian Peskin uit 2011, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker met tientallen procenten heeft hem geïnspireerd om op te staan tegen kanker, want het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Ard Pisa: “Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren over wat ze zelf kunnen doen om risico’s flink te verlagen en hoe mensen hun immuunsysteem kunnen optimaliseren, omdat het immuunsysteem een cruciale rol speelt bij zowel preventie als genezing”. Daar gaan zijn lezingen en zijn boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten‘ over.

Over Henk Fransen

Henk Fransen is arts en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met mensen met kanker. Hij geeft geregeld na/bijscholing aan artsen en psychologen over dit onderwerp. De afgelopen jaren gaf Henk lezingen op internationale congressen over kanker, een voordracht in het voorprogramma van de Japanse wetenschapper Masaru Emoto en verzorgde hij een workshop over zelfgenezing met de Tibetaanse arts Tulku Lama Lobsang. Daarnaast gaf hij tientallen lezingen en workshops voor beroepsverenigingen.

Henk vertelt tijdens het ‘Natuurlijk Spreekuur’ van vanavond de belangrijkste factoren die gezond– of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in welke praktische maatregelen je kunt nemen op 5 niveaus: lichaam, voelen, denken, relaties en ziel. Het geleerde wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Alternatieve kankerbestrijding

Wist je dat 80% van de Nederlanders op zoek gaat naar alternatieven wanneer kanker hen of een directe naaste treft? Henk Fransen deed 25 jaar lang research naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen bij kanker. Ook dit onderwerp zal tijdens het webinar aan bod komen.

Doe mee aan het gratis webinar!

Vanavond, op maandag 20 januari, vindt het ‘Natuurlijk Spreekuur’ met Henk Fransen plaats van 20.30 uur tot 21:30 uur. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig:

  • Computer of laptop met internetverbinding
  • Geluid (je hebt geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je hier aanmeldt  ontvang je vlak voor het begin van het webinar een mailtje met een link, waar je op kunt klikkenom ‘in de uitzending’ te komen.

Natuurlijk Spreekuur ‘Versterk jouw zelf genezend vermogen’

Het Natuurlijk Spreekuur van 20 januari 2014 met Henk Fransen is na inloggen voor Miss Natural leden hier terug te kijken.

Wat wil jij weten over het zelf genezende vermogen van jouw lichaam?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading