Wil jij je algehele weerstand verhogen, je optimaal energiek voelen en daarbij een aantal kilo’s afvallen?

Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ’Natuurlijk! Suikervrij’ leer je alles over een leven zonder suiker.

Als je wilt afvallen kun je de volgende 3 dingen doen:

 • Starten met een populair dieet met weinig calorieën om met een quick-fix snel resultaat te bereiken.
 • Je eetpatroon compenseren door zoveel mogelijk te sporten om op die manier je doel te bereiken.
 • Kiezen voor een natuurlijke levensstijl door je voedingspatroon en levensstijl te veranderen.

De derde optie heeft mijn voorkeur. Waarom? Omdat je daarmee als enige blijvend resultaat behaalt. Maar voordat ik verder ga, zal ik eerst mezelf even voorstellen.

Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle. hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.


Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!


Zo is Miss Natural Lifestyle in 2011 ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid. Terug naar de stelling.

Eva van Zeeland - Miss Natural

Een crashdieet is niets anders dan symptoombestrijding,

met het bekende jojo-effect als gevolg!

En wanneer je voeding compenseert in de sportschool, houd je jezelf voor de gek. Want de ene calorie is de andere niet. Je kunt ze niet met elkaar vergelijken of tegen elkaar wegstrepen. Daarom levert ook compensatiegedrag niet het gewenste resultaat op.


Het aanpassen van je eetpatroon is ongeschikt als je snel een paar kilo kwijt wilt raken.
Het is wél ideaal als je voor blijvend resultaat gaat!


Je kunt er dan voor kiezen om je hele eetpatroon rigoureus om te gooien door alle ‘foute’ ingrediënten van de ene op de andere dag uit je leven te bannen. Of je kiest ervoor om te beginnen met het weglaten van één voedingsbestanddeel. Bijvoorbeeld vetten of koolhydraten, zoals suikers. Ik ben voor deze laatste optie. Want wanneer de verandering in je eetpatroon subtiel is, is deze makkelijker vol te houden.

Waarom vooral suiker weglaten?

Omdat daarmee verreweg de grootste winst te behalen valt! 

Ik heb het dan over geraffineerde suiker en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en kunstmatige zoetstoffen worden door fabrikanten als goedkope smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Ja, laat mij zien hoe ik suikervrij kan eten!

De voornaamste reden dat ik ben gestart is omdat ik last van mijn darmen had. Op advies van een orthomoleculair arts wilde ik suikervrij gaan eten. Ik heb gedurende de cursus wel een keer gezondigd, maar over het algemeen ging het heel goed en heb ik het volgehouden. Ik voelde me gesteund door de cursus en ik vond de informatie zeer interessant en behulpzaam. Mijn darmen zijn nu rustiger en ik heb meer energie. En ik ben 4 kilo afgevallen. Dat was niet de reden, maar ik ben er wel heel blij mee! 40 dagen zonder Suiker is een hele leuke, complete cursus!


Mieke, 29 jaar uit Eindhoven

De 10 meest voorkomende gezondheidsklachten

 1. Vermoeidheid en energietekort
 1. Hoofdpijn, misselijkheid en migraine
 1. Darm- en maagklachten
 1. Overgewicht
 1. Allergieën
 1. Slechte weerstand
 1. Huidklachten en eczeem
 1. Depressie en stemmingswisselingen
 1. Onstabiele bloedsuikerspiegel
 1. Spier- en gewrichtspijn

Ilze, 25 jaar

uit 's Gravezande

Ik ben 3 kilo kwijtgeraakt

"Ik ben tijdens de cursus 3 kilo kwijtgeraakt, waar ik anders keihard voor had moeten sporten. Nu houd ik het vol om op gewicht te blijven door zonder suiker te leven". 

Mijn trek in koekjes is verdwenen! Omdat ik vermoeidheidsklachten en darmklachten had ben ik gestart met 40 dagen zonder Suiker. Ik vond het een leerzame cursus met leuke recepten en door de regelmatige e-mails, blijf je je er goed bewust van. Ik merk eigenlijk vrij weinig verschil qua vermoeidheid. Wel is mijn continue trek in koekjes verdwenen, toch heb ik nog wel regelmatig trek in een tussendoortje. Nu pak ik alleen een gezonde snack! Daarnaast heb ik een iets minder opgeblazen gevoel in mijn darmen. Ik vind het heel fijn om via Miss Natural meer te leren over een gezond voedingspatroon. Ook de detox-week en de komende e-nummer vrije week vind ik een erg leuk initiatief. Miss Natural is zeer informatief! Ga zo door!


Ariënne, 39 jaar uit Hank

10 jaar

dé online cursus over suikervrij eten

44.723

deelnemers gingen je reeds voor

40 dagen

om van je suikerverslaving af te komen

Natuurlijk! Suikervrij

Al 10 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’40 dagen zonder Suiker’. Al meer dan 40.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven. Er bestaan geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn. Ieder lichaam is immers uniek. Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is.

Lees verder
40-dagen-zonder-suiker

Jerry, 49 jaar

uit Valkenswaard

Geen gastric bypass voor mij!

"Mijn internist vond het nodig dat ik een gastric bypass zou ondergaan om gewicht te verliezen. Dat zag ik zelf niet zitten en ben met 40 dagen zonder Suiker gestart. Ik ben 5 kilo afgevallen en mijn bloedsuikerwaardes zitten nu op normale waarden en zijn stabiel".

Ik ben 4 kilo slanker en nu op een prima gewicht. Ik ben gestart om af te vallen en me weer fit te voelen. Eigenlijk ben ik een ochtendmens, maar kon de laatste tijd weer slecht uit mijn bed komen en ook voelde ik me op de dag niet zo fit. En niet te vergeten om van die enorm suikerspiegel wisselingen af te komen waardoor lijnen bijna onmogelijk was. Het volhouden ging eigenlijk heel goed. Ik had geen problemen om niet te snoepen. De cursus is heel goed bevallen. Iedere keer weer nieuwe informatie en recepten die je dan met plezier leest. Dat is net goed te doen in de hectiek van de dagelijks beslommeringen. Nog genoeg recepten om uit te proberen. Ben blij dat ik me heb ingeschreven! Ik ben 4 kilo slanker en nu op een prima gewicht en voel me een heel stuk fitter. Het voelt ontzettend goed om de controle terug te hebben over mijn gewicht want ik was het bijna vergeten maar ik had super veel last van dat ‘moeten eten’ en wel ‘nu’ omdat mijn lichaam daarom vroeg. Dat zijn dan geen eetbuien maar een naar gevoel in mijn lichaam veroorzaakt door een wisselende suikerspiegel. Miss Natural ga zo door, jullie enthousiasme is heel motiverend!

Miranda, 42 jaar uit Spijkenisse

De 10 voordelen van een suikervrij eetpatroon

 • Meer energie
 • Gewichtsverlies, indien nodig
 • Stabiele bloedsuikerspiegel,
  waardoor eetbuien weg blijven
 • Een betere weerstand
 • Gezonde haren, nagels en huid
 • Betere mondhygiëne
 • Minder drang naar zoet
 • Een gezonde darmwerking en stoelgang
 • Geen after-dinner-dips
 • Een alerter brein en een beter geheugen
 • Hormoonhuishouding in balans

voordelen-suikervrij-eten

Gedurende 40 dagen zonder Suiker ga je ontdekken:

Deel 1 – Een goede start

Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je bij aanvang van de cursus een overzicht met de do’s en don’ts van suiker. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van Miss Natural. Je leest over nieuwe voedingsproducten en over mogelijke afkickverschijnselen.

Deel 2 – (On)Geraffineerde suikers

Wat zijn geraffineerde suikers? In welke voedingsmiddelen is het verwerkt en wat zijn essentiële suikers precies? In dit onderdeel lees je hoe het komt dat bewerkte suiker ongezond is en wat gezonde, natuurlijke alternatieven zijn.

Deel 3 – De verslavende werking van suiker

Heb jij altijd zin in zoet? En kun je blijven eten tot je een ons weegt, eh… overgewicht hebt? Wanneer je begint te eten, is het moeilijk om te stoppen? Heb jij last van stemmingswisselingen en concentratieproblemen? Zo ja, dikke kans dat jij verslaafd bent aan suiker!

Deel 4 – Misleidende marketing

Fabrikanten proberen ons op verschillende manieren te verleiden hun producten te kopen. Dit cursusdeel gaat over misleidende slogans, campagnes en verpakkingen. Light producten en zoetstoffen. ‘Undercover’-suiker en E-nummers.

Deel 5 – Emotie eten

Crashdiëten – Waarom werken ze niet? Ontdek het geheime wapen tegen overtollige kilo’s en waarom calorieën tellen een zinloze bezigheid is. Verder een andere kijk op emotie eten en eerste hulp bij (vr)eetbuien.

Deel 6 – Vier belangrijke voedingsstoffen

Koolhydraten – waaronder suiker – hebben een slecht imago. In dit onderdeel leg ik uit hoe dat komt en geef ik je gezonde alternatieven. Ook vertellen we alles over goede vetten die de meeste mensen te weinig binnenkrijgen en daardoor niet afvallen!

Deel 7 – Etiketten lezen

Je moet tegenwoordig een halve expert zijn op het gebied van gezonde voeding om wijs te kunnen worden uit de ingrediëntenlijsten op producten. Vooral voor suikervrije producten is het belangrijk dat je de etiketten goed leest. In dit deel vertel ik je er alles over!

Deel 8 – Het nut van voedingssupplementen

Hier komen voedingssupplementen aan de orde. Zijn het luxeartikelen of is het tegenwoordig een must? En waar koop je voedingssupplementen, bij het Kruidvat of liever ergens anders?

Deel 9 – Zien eten, doet eten

Hoe ga je om met speciale gelegenheden, zoals een verjaardag? Een ‘verplichte’ borrel op het werk? Of een vakantie? Genoeg verleidingen die op de loer liggen. Dit deel gaat hierover.

Deel 10 – Hoe behoud ik mijn suikervrije eetpatroon?

De cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’ zit er bijna op. In dit laatste gedeelte aandacht voor de vraag: ‘Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?’

Suikervrij eten = grootste winst + blijvend resultaat

Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden. Mijn doel was om van mijn suiker verslaving af te komen: altijd de behoefte aan zoet, iets lekkers, snoep, hap uit de chocolade pasta etc. Ik wilde er van af, niet meer afhankelijk van zijn. Mezelf beter in mijn vel voelen en zitten: paar kilo kwijt raken en niet steeds die energie dips. Ik heb de cursus zeer makkelijk volgehouden, tegen alle verwachtingen in voordat ik ging starten. Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden. Maar het ging vanaf dag twee direct goed. Vooral omdat ik goede alternatieven voor handen had (smoothies / fruit, suikervrije koeken van de biologische winkel). In begin is het erg lastig om te zoeken wat je wel en niet mag, maar dit is twee keer goed uitzoeken en daarna grijp je eenvoudig naar deze producten die standaard zijn geworden in je eet- en gebruikspatroon. Ik vond de cursus leerzaam en heb meer geleerd dan ik dacht van te voren. Ook positief en motiverend is dat je frequent e-mail krijgt en recepten. De besloten Facebook groep met tips van anderen vond en vind ik leuk te volgen. Verschil na 40 dagen: geen dips meer, iets aan kilo’s kwijt geraak (3) en heb een ander eetpatroon mijzelf eigen gemaakt. Dit gaat ook gewoon door op dag 41, 42 43, etc., etc!

Marije, 38 jaar uit Middelburg

Heb echt last gehad van ontwenningsverschijnselen. Ik ben gestart doordat ik me meer ging verdiepen in het hoe en wat betreft geraffineerde suikers. Ben daar enorm van geschrokken en toen zijn mijn ogen geopend. Het is voor mij belangrijk om mijn lichaam te respecteren en goed te verzorgen. Ik ben geen enorme gezondheidsfreak, maar vind het wel van belang mijn lichaam van goede brandstof te voorzien. Dat scheelt enorm en geeft me meer energie. Ik heb de 40 dagen prima kunnen volhouden. De eerste week was moeilijker. Heb echt last gehad van ontwenningsverschijnselen. Des te meer bewijs dat suikers verslavend zijn. Ik vond het een leuke cursus. Doordat je bijna dagelijks een e-mail krijgt, ben je er een maand lang, echt actief mee bezig en groeit het besef van gezonder leven. Ben ook lid van de groep op Facebook en dat geeft een extra dimensie aan je gezondere levensstijl. Ik voel me na 40 dagen goed. Ik slaap beter en heb meer energie met minder voedsel. Ik heb wel gemerkt dat het voor mijn lichaam fijner is om meer dan 3x per dag een klein hapje te eten. Verder geniet ik enorm van de diversiteit aan noten en gedroogd fruit. Dat smaakt zo lekker. De zaken waar geraffineerde suikers in zitten, vind ik nu echt veel te zoet en niet lekker.

Machteld, 38 jaar uit Almere

De 5 voordelen van de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

Je krijgt gedurende 40 dagen elke dag begeleiding: stap voor stap.

Dit werkt extra motiverend en heeft meer effect dan wanneer je een doe-het-zelf-hulpboek leest of een korte cursus volgt.

Na aanmelding bepaal je zelf de start van de cursus!

Zo heb je nog even de tijd om boodschappen in huis te halen. Je kunt alle informatie en cursusdelen in je eigen tempo lezen wanneer en waar je maar wilt.

Bespaar tijd en volg de cursus waar en wanneer jij wilt

Een online cursus bespaart tijd, want je hoeft er de deur niet voor uit. De cursus is geschikt voor alle computers en tablets.

Altijd toegang tot alle cursusdelen en recepten!

Ook na jouw 40 dagen zonder suiker heb je nog toegang tot het ledengedeelte, recepten en alle cursusdelen en e-books zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Kom in contact met anderen die suikervrij eten

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van de cursus – een platform waar dagelijks vele gouden tips en recepten worden uitgewisseld. Hier vind je mensen die net als jij zonder suiker eten.

Fijn om dit met elkaar te kunnen delen. Mijn voornaamste reden om te starten was om van de cola af te komen, en beheerster met suiker omgaan. De cursus zit goed in elkaar, complimenten! veel geleerd, en het is een goede stok achter de deur. Na 40 dagen voel ik mij uitgeruster (‘s avonds later naar bed, ‘s morgens fitter op). En voel me gezonder. Fantastisch initiatief! Fijn dat het up to date is en blijft. De Facebook pagina zorgt hier ook voor. Uiteindelijk ben je opzoek naar alternatieven qua voeding, het is fijn dat je dit met elkaar kunt delen.

Anika, 34 jaar uit Broek op Langedijk

Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine. Voor de start was ik voornamelijk erg benieuwd naar welke positieve effecten het zou hebben op mijn gezondheid. Je denkt gezond en suikerarm te leven, maar dat blijkt niet het geval… Het was ontzettend makkelijk om het 40 dagen vol te houden! Het soms even zoeken naar de juiste voedingsproducten, maar daarin vind je al snel een weg. Het is een top-cursus! Het mooie is dat je regelmatig per mail weer wat nieuw stof tot nadenken krijgt en je op die manier ook ècht leert hoe je met je voeding om moet gaan. Het is geen voorgeschreven dieet wat je volgen moet en het daarna verder zelf moet uitzoeken. Na 40 dagen zonder Suiker voel ik me fantastisch! Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine. Daarnaast zien ook mijn huid en haar er beter uit. Tevens is gebleken dat (geraffineerde) suikers niet van essentieel belang zijn bij (top)sport, zoals soms weleens wordt beweerd. De cursus heb ik gevolgd tijdens mijn voorbereiding op de 60 van Texel (60 km hardlopen) en heb vervolgens die missie op 2e Paasdag ’13 met succes (bijna) suikervrij volbracht! Miss Natural, ga vooral zo door!

Jolanda, 41 jaar uit Utrecht

Voor jou CADEAU!

bonus-natuurlijk-suikervrij

Naast de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’, waarbij je elke dag stap voor stap begeleiding krijgt om suikervrij door het leven te gaan, krijg je maar liefst drie extra e-boeken cadeau:

 • BONUS 1 – E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
 • BONUS 2 – E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €17,95
 • BONUS 3 – E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95

Toegang tot ruim 750 natuurlijke en suikervrije recepten

suikervrije-recepten

Krijg tijdelijk ook toegang tot de Miss Natural receptenbank met 750 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Alle recepten voor ontbijt, lunch en diner zijn eenvoudig zelf te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen. 

Helma, 36 jaar

uit Wormer

Geen opgeblazen gevoel in mijn buik

"Ik heb gelukkig geen last meer van een opgeblazen gevoel in mijn buik. Ik houd geen vocht meer vast en voel mij veel beter. Ik proef nu veel meer van alle ingrediënten. Veel meer puur!"

Wacht niet langer en geef jezelf deze cursus cadeau!

Met 100% Garantie

 • Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. 
 • Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. 
 • Wij hebben graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop dus geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

Alie, 68 jaar

uit Rhenen

Voor mij geen diabetes!

"Mijn arts zei vorig jaar tegen mij. Als je door gaat met het eten van suiker, heb je binnen twee jaar diabetes. Dat wil ik liever niet. Na de cursus weet ik het zeker. Ik wil geen suiker meer!"