Zou je dit ook willen voor jouw bedrijf?

“Toename van de productiviteit op de werkvloer door meer energie gedurende de dag en geen after-lunch-dips?
Minder werkverzuim en daling van ziektekosten door de algehele verbetering van de gezondheid van jouw medewerkers?”

Ruim 5 jaar was ik de marketing manager van ’s werelds grootste fitnessketen en bedrijfsfitness is dan ook bij vele werkgevers een bekend fenomeen. Een actieve levensstijl is natuurlijk bevorderlijk voor de gezondheid, maar helaas onderschatten nog steeds veel werkgevers het belang van gezonde voeding voor hun werknemers. Niet alleen zijn werknemers met een gezond voedingspatroon productiever, ze slapen ook beter en verzuimen minder. Een ongezonde levensstijl leidt nu eenmaal tot meer ziekteverzuim.

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers met ernstig overgewicht gemiddeld 14 werkdagen per jaar meer verzuim hebben dan medewerkers die gezond eten. Maar wat is nu gezonde voeding? Heel veel mensen denken dat ze gezond bezig zijn met speciale yoghurt die de darmflora in balans zou brengen, granenrepen als tussendoortjes en cup-a-soup bij de middagdip. In een drukke en hectische werkomgeving wordt er in stress situaties eerder gegrepen naar gemaksproducten en instant oppeppers als koffie, energierepen en broodjes kroket uit de kantine. Als je een drukke baan hebt dan vind je meestal ook dat je dat verdient hebt! Helaas doe je er je lichaam en energiehuishouding geen plezier mee. Integendeel, het zal niet de eerste keer zijn dat je instort na een dag werken of zelfs de dag al moe begint. En dan is het zeker niet bevorderlijk als er de volgende dag weer een collega trakteert op slagroomtaart omdat hij jarig is! Denk aan al die keren dat er buiten de deur wordt geluncht of achter de computer wordt gegeten zonder te stoppen met werken! Of nog erger als er helemaal niet gegeten wordt omdat de rest dat ook doet!

“Geef medewerkers kennis over voeding en
verbeter de productiviteit op de werkvloer”

Moe door vitamine gebrek

Voeding zou je energie moeten geven, energie voor lange tijd en niet slechts korte pieken zoals dit vaak het geval is met al het voedsel dat juist niet gezond voor je is. In plaats daarvan stort je in na het eten, krijg je hoofdpijn of buikklachten. Op de lange termijn krijgt het lichaam zelfs een tekort aan voedingsstoffen omdat het bijvoorbeeld te weinig voeding binnen krijgt of voeding waar bijna geen voedingstoffen inzitten. Op dat moment moet het lichaam proberen te functioneren met een mindere hoeveelheid.

Je kunt je vast wel voorstellen dat dit de nodige problemen met zich meebrengt. Zo raakt het lichaam sneller uitgeput waardoor het moeilijk is om de concentratie erbij te houden. Ook biedt het lichaam minder weerstand waardoor je sneller en vaak ook langer ziek bent.

“Wat doet slechte voeding met ons lichaam?”

 • Het lichaam raakt sneller uitgeput waardoor de concentratie daalt
 • De weerstand vermindert waardoor je sneller en ook langer ziek bent
 • Energielevel daalt en de productiviteit neemt af
 • Buikklachten en hoofdpijnen nemen toe
 • Gevoel van lusteloosheid en onvrede
 • Niet lekker in je vel zitten, letterlijk én figuurlijk!

“Waarom vooral suiker weglaten? Omdat daar verreweg de meeste WINST mee te behalen valt!”

Een winstgevende onderneming heeft gezonde medewerkers. Daarom biedt Miss Natural bedrijven de mogelijkheid om haar medewerkers kennis te laten maken met de natuurlijke levensstijl en dan met name suikervrij eten. Waarom vooral suiker weglaten? Omdat daar verreweg de meeste winst mee te behalen valt! Suiker zit namelijk overal in en doet niets goeds voor je lichaam. En dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Al ruim 8 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’Natuurlijk! Suikervrij’. Al meer dan 10.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven.

Dit doen we middels E-learning. E-learning is de meeste effectieve en goedkope manier om een nieuwe gezonde levensstijl aan werknemers over te brengen, omdat het gemakkelijk in te passen is in een drukke werkplanning. Met de Miss Natural Lifestyle leren werknemers positieve veranderingen maken op het gebied van voeding, beweging en lifestyle.

De voordelen van de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

 • Ontvang gedurende 40 dagen elke dag begeleiding via e-mail
 • Alle kennis kun je in eigen tempo lezen, waar en wanneer je maar wilt
 • De cursus is geschikt voor alle computers en tablets
 • Een online cursus bespaart tijd, je hoeft nergens naar toe
 • Altijd toegang zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen
 • Voorbeeld suikervrije dagmenu’s en suikervrij boodschappenlijstje
 • Na de cursus ben je zelf in staat je suikervrije levensstijl vol te houden

Ja, ik ga met mijn hele bedrijf de uitdaging aan!

Gedurende 40 dagen ontdekken alle medewerkers de voordelen van eten zonder suiker en zijn zij zelf in staat om de suikervrije levensstijl vol te houden. Vanaf 20 medewerkers is een aanvraag mogelijk.

Wij hanteren de volgende staffelprijzen voor bedrijven:

20 – 50

 • Per deelnemer
 • €67,-

€ 57,-

100 – 500

 • Per deelnemer
 • €67,-

€ 37,-

50 – 100

 • Per deelnemer
 • €67,-

€ 47,-

Ja, wij doen mee!

Vanaf 500 medewerkers op aanvraag.

Nu met speciale CADEAUS voor alle medewerkers!

Naast de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’, waarbij je elke dag stap voor stap begeleiding krijgt om suikervrij door het leven te gaan, krijg je maar liefst drie extra e-boeken cadeau:

De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Bonus Producten;

BONUS 1 – E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
BONUS 2 – E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €17,95
BONUS 3 – E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95

EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural

Extra Bonus E-book voor alle medewerkers!

De tijd waar vele mensen tegenwoordig de meeste tijd zittend doorbrengen, is op kantoor. Speciaal voor iedereen met een zittend beroep heb ik een hele speciale bonus! Ik ben er namelijk van overtuigd dat minder zitten en meer (Micro)Bewegen de sleutel vormt tot een gezonder lijf! Maar daarvoor moet je wel een switch maken, een knop in je hoofd omzetten. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet er je leven niet voor omgooien. Het zijn juist de kleine aanpassingen die blijvend het verschil maken en dat kan eenvoudig op de werkvloer!

In het e-book ‘Slank door MicroBewegingen at Work’ t.w.v. €14,95 deel ik 10 eenvoudige oefeningen die je kunt doen op kantoor. Dit kost je geen extra tijd en je hoeft je er niet voor om te kleden want je gaat er ook niet van zweten! Daarnaast geef ik alle vertegenwoordigers, buitendienstmedewerkers en andere kilometervreters 10 oefeningen voor onderweg. Een bezoek aan de sportschool is dan niet meer noodzakelijk!

Speciale Bonus Workshop t.w.v. €250,-

Om iedereen in jouw bedrijf te motiveren om aan de slag te gaan met de natuurlijke levensstijl geef ik speciaal voor alle medewerkers een workshop in de vorm van een online meeting. Dit is een live uitzending via de computer waarbij je mij kunt zien en horen. Deze workshop duurt 1 uur en iedereen heeft de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Dit werkt extra motiverend en neemt eventuele onduidelijkheden weg zodat iedereen goed van start kan gaan.

Ja, ik ga met mijn collega’s de uitdaging aan!

Boek vandaag een telefonische intake met Miss Natural om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

RESERVEER NU GRATIS INTAKE

“Ervaringen van deelnemers aan de cursus’

Inmiddels hebben duizenden mensen via Miss Natural kennis gemaakt met suikervrij eten. Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen en persoonlijke doelen om aan de cursus te beginnen. De ene wil van lichamelijke klachten af en de ander gaat de strijd aan met overtollige kilo’s. Of het nu is om meer energie te krijgen of om lekkerder in je vel te zitten. Het is allemaal mogelijk wanneer je geraffineerde suikers uit je voedingspatroon schrapt! Hieronder enkele reacties van deelnemers.

Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden

Mijn doel was om van mijn suiker verslaving af te komen: altijd de behoefte aan zoet, iets lekkers, snoep, hap uit de chocolade pasta etc. Ik wilde er van af, niet meer afhankelijk van zijn. Mezelf beter in mijn vel voelen en zitten: paar kilo kwijt raken en niet steeds die energie dips.

Ik heb de cursus zeer makkelijk volgehouden, tegen alle verwachtingen in voordat ik ging starten. Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden. Maar het ging vanaf dag twee direct goed. Vooral omdat ik goede alternatieven voor handen had (smoothies / fruit, suikervrije koeken van de biologische winkel). In begin is het erg lastig om te zoeken wat je wel en niet mag, maar dit is twee keer goed uitzoeken en daarna grijp je eenvoudig naar deze producten die standaard zijn geworden in je eet- en gebruikspatroon.

Ik vond de cursus leerzaam en heb meer geleerd dan ik dacht van te voren. Ook positief en motiverend is dat je frequent e-mail krijgt en recepten. De besloten Facebook groep met tips van anderen vond en vind ik leuk te volgen.

Verschil na 40 dagen: geen dips meer, iets aan kilo’s kwijt geraak (3) en heb een ander eetpatroon mijzelf eigen gemaakt. Dit gaat ook gewoon door op dag 41, 42 43, etc., etc!

Marije, 38 jaar uit Middelburg

Fijn om deze nieuwe levensstijl met elkaar te kunnen delen

Mijn voornaamste reden om te starten was om van de cola af te komen, en beheerster met suiker omgaan. De cursus zit goed in elkaar, complimenten! veel geleerd, en het is een goede stok achter de deur.

Na 40 dagen voel ik mij uitgeruster (‘s avonds later naar bed, ‘s morgens fitter op). En voel me gezonder.

Fantastisch initiatief! Fijn dat het up to date is en blijft. De Facebook pagina zorgt hier ook voor. Uiteindelijk ben je opzoek naar alternatieven qua voeding, het is fijn dat je dit met elkaar op Facebook kunt delen.

Anika, 34 jaar uit Broek op Langedijk

Mijn vermoeidheid is weg en ik heb minder last van migraine

Voor de start was ik voornamelijk erg benieuwd naar welke positieve effecten het zou hebben op mijn gezondheid. Je denkt gezond en suikerarm te leven, maar dat blijkt niet het geval…

Het was ontzettend makkelijk om het 40 dagen vol te houden! Het soms even zoeken naar de juiste voedingsproducten, maar daarin vind je al snel een weg. Het is een top-cursus! Het mooie is dat je regelmatig per mail weer wat nieuw stof tot nadenken krijgt en je op die manier ook ècht leert hoe je met je voeding om moet gaan. Het is geen voorgeschreven dieet wat je volgen moet en het daarna verder zelf moet uitzoeken.

Na 40 dagen zonder Suiker voel ik me fantastisch! Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine. Daarnaast zien ook mijn huid en haar er beter uit. Tevens is gebleken dat (geraffineerde) suikers niet van essentieel belang zijn bij (top)sport, zoals soms weleens wordt beweerd. De cursus heb ik gevolgd tijdens mijn voorbereiding op de 60 van Texel (60 km hardlopen) en heb vervolgens die missie op 2e Paasdag met succes suikervrij volbracht!

Jolanda, 41 jaar uit Utrecht

Boek vandaag een telefonische intake met Miss Natural om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.