Page content

Je kunt niet meer stemmen op jouw favoriete Miss Natural

Bedankt voor je bezoek, deze campagne is nu gesloten!

miss-natural

Voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen. De volgende prijzen worden onder alle stemmers verloot;

Cadeau Stemmers x 1 Alka Ontzuren Pakket t.w.v. €169,95

Ervaar het basische leven en combineer alle Alka® producten om ontzuren gemakkelijk en comfortabel te maken. Iedereen die stemt op wie de op de nieuwe cover van Miss Natural mag staan maakt kans op een Alka Totaalpakket t.w.v. €169,95 met Alka Druppels, Alka Tabs, Alka Bad, Alka Thee, Alka Greens, boek “Jonger door Ontzuren” en 100 pH strips.

alka-ontzuren-pakket

vacublendCadeau Stemmers x 1 Vacublend Blender t.w.v. €369,-

Stem op jouw favoriet en maak kans op de nieuwste uitvinding onder de blenders; De Vacublend t.w.v. €369,- Dit nieuwe aparaat van de makers van Versapers is de perfecte balans tussen de slowjuicer en een traditionele blender. Deze wannahave zuigt namelijk alles vacuüm in de blenderkan. Er komt 80% minder lucht in de kan, waardoor de blender sneller kan draaien. Dit zorgt ervoor dat je groente- of fruitsmoothie minder oxideert, minder warm wordt en er ook frisser uitziet en beter smaakt.

Cadeau Stemmers x 10 Summer Detox Kuur t.w.v. €69,-

Stem op jouw favoriet en maak 10 x kans op de Summer Detox 10 dagen kuur t.w.v. €69,- een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met recepten, workout video’s, Alka thee & greens! De Summer Detox 10 dagen kuur is helemaal compleet met het ‘Lekker in je vel’ coachingstraject. Daarmee krijg je meer zelfvertrouwen, kom je uit je oude bekende comfort zone en krijg je de uitstraling die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini/tankini/badpak!

Cover Winnaar x 1 Truecos Natural Beauty Pakket t.w.v. €250,-

Miss-W-Tan-OrganicDe winnaar van de cover mag voor €250,- natuurlijke make-up en huidverzorgingsproducten uitzoeken in de webshop van www.truecos.nl. Je kunt kiezen voor de mooie make-up van Miss W. Miss W is een fashionable make-up merk uit Frankrijk dat opvalt door haar hippe kleuren, milieuvriendelijke (en deels navulbare) verpakkingen en fairtrade en natuurlijke samenstelling. De producten hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit en voelen vederlicht aan. Zo mooi kan natuurlijke make-up zijn; De ideale combinatie van Beauty & Brains!

Kies ook zeker voor een zomers kleurtje! TanOrganic is ’s werelds eerste ECOCERT gecertificeerde Selftan merk. Met de toenemende groep mensen die de gevaren van UV-stralen onderkennen en ook de wetenschap dat de huid het grootse orgaan is, is een ‘all natural selftan’ de veiligste keuze. TanOrganic heeft bovendien een aangename geur en is een ‘laagjes concept’: je kunt dus heel precies doseren hoe bruin je wilt worden. Wil je het houden bij een gezond tintje? Dan ga je voor één laagje. Wil je echt vakantiebruin ogen? Dan breng je 2 of zelfs 3 laagjes aan. De teint vervaagt pas na 5 – 7 dagen.

Als winnaar kies je jouw Truecos Natural Beauty Pakket
t.w.v. €250,- uit op www.truecos.nl

Cadeau Winnaar #1 Cover Miss Natural t.w.v. €5.000,-

marileen-louwerseMarileen Louwerse is de winnaar van de Miss Natural Cover actie en krijgt;

  • Jouw foto op de cover van het Miss Natural zomernummer (oplage 30.000 – verschijnt juli 2017).
  • Een interview over jouw natuurlijke levenstijl met foto over 2 pagina’s in Miss Natural magazine.
  • Een fotoshoot waarbij je professioneel opgemaakt wordt met de natuurlijke make-up van Miss W.
  • 100 magazines met jou op de cover om te showen aan familie en vrienden.
  • Online promotie; jouw interview zal ook op Miss Natural online verschijnen en op alle social media kanalen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren