datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

22,5 kilo lichter na de Detox Vakantie op Ibiza
19 oktober 2015 
2 min. leestijd

22,5 kilo lichter na de Detox Vakantie op Ibiza

De detox week op Ibiza zit er weer op. Wat een verschil! Zaterdag nog in bikini op het strand en nu weer met warme winterjas. Van 10-17 oktober waren we met Miss Natural leden op Ibiza voor een detox vakantie.

We hebben een enorme fijne tijd gehad. Met 7 vrouwen en 1 man laten we totaal 22,5 kilo achter en zijn we een mooie ervaring rijker. O, ja en er was 1 dame die was aangekomen… maar dat was natuurlijk baby Indy! Zelf ben ik 2,1 kilo afgevallen en 3 cm op heup en 5 cm op buik kwijt.

We zaten in een prachtige villa met zwembad op een berg in het noorden van Ibiza. Het huis staat op een groot landgoed met veel fruitbomen (o.a. citroen en granaatappel). Dagelijks hebben we in de omgeving wandelingen gemaakt, aan yoga gedaan en heerlijk ontspannen. Uiteraard bezochten we ook de Hippy Market en het mysterieuze rotseiland El Vedra.

Al het eten was biologisch en op vaste momenten kregen we ontbijt (op bed!), sappen, smoothies en dikke maaltijdsoepen. Honger had ik niet echt, alleen de eerste en laatste dag en soms pikten we een stuk komkommer uit de waterkan.

Ook kregen we meerdere malen per dag voedingssupplementen (o.a. visolie, chlorella, alkatabs) en alle smoothies waren verrijkt met proteïne, zaden, pitten en klei. Op de laatste dag was er ook een kookworkshop waar we pizza met havermoutbodem hebben gemaakt, kokoskoekjes, lijnzaadcrackers, groentemuffins en quinoasalade.

Kortom het was heerlijk genieten van zon, natuur, verse groente- en fruitsappen, inspirerende mensen en massages in de buitenlucht. Bedankt Corina en Monique van Detox Reload Holidays!

Detox vakantie; een cadeautje voor jezelf!

Op de laatste dag heb ik ook nog een video opgenomen op het strand. Hierin praat ik met Joyce Brand die als gast mee was en zichzelf deze detox vakantie cadeau had gedaan na 3 heftige jaren van herstel na borstkanker. Joyce is een enorm sterke vrouw en laat zien dat een ziekte je ook heel veel moois kan brengen. Bekijk hier de video >>>

Zou jij op detox vakantie willen gaan?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
claudia
Door

claudia

op 19 Oct 2015

Dat klinkt super Eva. Ibiza is mijn favoriete eiland en dan ook nog zo heerlijk bezig zijn. Organiseer je het volgend jaar weer?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Oct 2015

Dat lijkt mij zeker leuk Claudia! Ik hou je op de hoogte via de mail en de website :)

Yvonne
Door

Yvonne

op 19 Oct 2015

Nog bedankt voor de link naar de documentaire 'the truth about cancer'. Nu ben ik elke dag 1,5 uur zoet. Wat een aanrader deze serie. Ben hem al druk aan het rondsturen. Detox komt uitgebreid aan bod :-) Groet, Yvonne

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Oct 2015

Leuk om te horen Yvonne! Dat is nog eens waardevolle TV kijken :)

Sabine ter Schiphorst
Door

Sabine ter Schiphorst

op 19 Oct 2015

Klinkt goed en lekker zeg...

Marla
Door

Marla

op 20 Oct 2015

Eva, Het resultaat ziet er goed uit. Ik had niet eens in de gaten dat Indy meeging. Wat ik me afvraag is de relatie tussen detox en borstvoeding? Hoe zit dat nu precies?Zelf heb ik nog het meest gehoord; nooit doen als je bv geeft, omdat het dan de gifstoffen meeneemt in voeding...Maar heb ook gehoord dat het wel kan. Weet jij hoe het precies zit?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading