10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

30 oktober Health seminar David Wolfe
17 september 2011 
1 min. leestijd

30 oktober Health seminar David Wolfe

Op zondagmiddag 30 oktober komt David Wolfe naar Amsterdam voor een wervelend en energiek seminar, ook ter gelegenheid van de lancering van de Nederlandstalige versie van zijn boek Eating For Beauty!

David Wolfe wordt beschouwd als ’s werelds top-autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf.

David heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

Wereldwijd begenadigd spreker

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, etc. Hij is een begenadigd spreker, overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2.000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.

Wolfe heeft ook gastoptredens verzorgd voor een miljoenenpubliek bij ondermeer CNN, MSNBC, CNN, ESPN, Larry King Live; hij heeft op de cover gestaan bij prominente bladen als Forbes, USA Today, L.A. Times en Men’s Health.

Bekijk hier een interview met David Wolfe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=13laNk-6xVA[/youtube]

Kom naar het Health Seminar van David Wolfe

Datum: zondagmiddag 30 oktober 2011
Locatie: Amsterdam
Investering: € 127 excl. BTW
Vroegboekkorting: € 81,48 excl. BTW (€ 97 incl BTW).
Extra actie: 2e ticket voor de helft van de prijs!

Verbreed je kennis over voeding

Het beste dat je kunt doen is investeren in jezelf.
Daar draagt dit seminar van David Wolfe zeker aan bij!

Ga jij naar het Health Seminar op zondag 30 oktober?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.