datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

6 Natural Hot Spots voor jouw vakantie in Barcelona
08 juni 2016 
3 min. leestijd

6 Natural Hot Spots voor jouw vakantie in Barcelona

Als je op vakantie bent, is het gemakkelijk om je natural lifestyle even te laten varen. Je gaat vaak uiteten, wordt blootgesteld aan allerlei lekkernijen en het is lastig om de zaakjes te vinden die de goede producten aanbieden. Niet in Barcelona! Barcelona is enorm in opkomst als het gaat om ecologie, biologische producten en vega(n) restaurants. Ontdek de 5 Natural Hot Spots je waar je heen kunt om ook op vakantie in Barcelona je Miss Natural Lifestyle door te zetten.

1. Supermarkt I Love Food

Wil je een keer zelf koken? Ga dan naar I Love Food! Ook al denk je in het stadse leven van Barcelona niet snel aan lokale producten te komen, bij deze supermarkt kan dat wel! Je vindt hier uitsluitend lokale producten, die vers van het land in de schappen zijn beland. Een combinatie van organisch, vers en lokaal! Je kunt hier dus verantwoord je boodschappen bij elkaar halen om een heerlijke maaltijd te maken voor jezelf.

i-love-food

Locatie: Carrer de Muntaner 476, 08006 Barcelona

2. Alqvimia natuurlijke cosmetica

Ben je op zoek naar natuurlijke cosmeticaproducten? Neem dan eens een kijkje bij de Alqvimia winkel! Alle producten van Alqvimia zijn 100% natuurlijk, plantaardig en ecologisch geproduceerd. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van kleurstoffen of andere chemicaliën. Het bedrijf heeft zelf het ‘Green label’ van Greenpeace toegekend gekregen! De oliën die gebruikt worden in de producten zijn coldpressed, waardoor alle goede ingrediënten worden behouden. Ben je toe aan een uitgebreid verwenmomentje? Bij de winkel zit ook een spa!

Locatie: Rambla de Catalunya 24, 08007 Barcelona

Restaurant-Flax-en-Kale3. Restaurant Flax & Kale

Natuurlijk hoort bij je stedentripje ook lekker ergens een hapje eten. Bij Flax & Kale kun je dit heel goed verantwoord doen! Bij dit restaurant wordt bewezen dat gezond eten écht niet minder lekker hoeft te zijn. Je kunt hier terecht als vegetariër, veganist of flexitariër, ofwel: als je kunt genieten van puur, gezond en lekker eten! Op de menukaart wordt duidelijk aangegeven of een gerecht veganistisch en/of glutenvrij is en of er gebruik wordt gemaakt van rauwe producten of vette vis. Ga lekker in de zonnige binnentuin zitten en geniet van al het lekkers!

Locatie: Carrer del Perill 13, 08012 Barcelona

4. Accessoires en souvenirs bij Home on Earth

Respect voor natuur, mens en dier… Dat was een van de belangrijkste achterliggende gedachten bij het opstarten van Home on Earth. De producten komen van over de hele wereld en zijn eerlijk en duurzaam geproduceerd. De natuur heeft een belangrijke rol binnen de producten; de oprichters geven om het milieu en vinden het dan ook belangrijk dat dit terug is te zien in hun producten. Echt de moeite waard als je op zoek bent naar leuke accessoires, souvenirs of andere wereldse producten.

Locatie: Carrer de l’Hospital 76, 08001 Barcelona & Carrer de la Boqueria 14, 08002 Barcelona

5. Delicatessen van Gra de Gràcia

Delicatessen-Gra-de-GraciaHeb je zin in lekkere tussendoortjes, delicatessen of een goed ontbijt? Bij Gra de Gràcia kun je het allemaal halen! Dit winkeltje verkoopt uitsluitend ecologische producten die allemaal natuurlijk zijn en vaak op basis van granen. Verschillende soorten rijst, ontbijtgranen, oliën, olijven, noten, thee, kruiden… Noem maar op! Zowel leuk om van te snoepen als je in Barcelona bent, als om mee naar huis te nemen.

Locatie: Carrer de Puigmartí 11, 08012 Barcelona &  Carrer d’Astúries 26, 08012 Barcelona

6. Verse sappen bij Mother

Gezonde, verfrissende sapjes vol fruit, vitamines en heel veel andere spannende ingrediënten… Wie houdt daar nou niet van?! Heerlijk om mee af te koelen en de nodige vitamines binnen te krijgen. Kijk even binnen bij Mother. Je vindt hier verschillende cold pressed sapjes, waarbij gebruik wordt gemaakt van combinaties van groenten, fruit, granen, noten, oliën, zaden en superfoods. Elk sapje zorgt wel ergens voor… Wil je meer energie? Of ben je toe aan wat ontspanning? Kijk wat je nodig hebt en kies welke je wilt!

Verse-sappen-mother
Locatie: Carrer de Joaquim Costa 26, 08001 Barcelona & Gran Via 700, 08010 Barcelona

Dit artikel is geschreven door gastredacteur Marloes Koopman, tekstschrijver voor Bruisend Barcelona. Houdt van zon, zomer en Spanje en is gek op terrasjes, muziek, (food)festivals en het ontdekken van nieuwe spots!

Weet jij nog meer natural hot spots in Barcelona? Laat het ons weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

PS Ben jij helemaal ‘thuis’ in een andere vakantiestad en wil je hier over schrijven als gastredacteur? Neem dan contact met ons op!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine