datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Afvallen door je hormoonhuishouding in balans te brengen
18 september 2014 
5 min. leestijd

Afvallen door je hormoonhuishouding in balans te brengen

Onlangs sprak ik met Liesbeth van Duijn over haar missie om heel Nederland Slank te maken. Dat klinkt als een flinke uitdaging en ik vroeg haar dan ook wat haar werkwijze was. Liesbeth is van oorsprong diëtiste. Haar praktijkervaring leerde haar dat bijna niemand het voorgeschreven dieet kon volhouden. Mensen die dat wel konden kampten met gezondheidsproblemen en kwamen na het dieet al snel weer terug op het oude gewicht. Of zelfs vaak daar overheen! Ook Liesbeth zelf had moeite met het volgen van het aan haarzelf voorgeschreven dieet. En een diëtiste verliest natuurlijk alle geloofwaardigheid wanneer zij zelf problemen heeft met afvallen!

Invloed van hormonen op je gezondheid

Liesbeth streed jaren lang tegen haar eigen overgewicht en besloot op zoek te gaan naar de oplossing. Na contact met artsen vanuit verschillende disciplines, het onderzoeken van studies en zelfs persoonlijk verschillende methodes te hebben uitgeprobeerd, had ze de oplossing gevonden! Diverse artsen en wetenschappers toonden aan wat voor invloed hormonen op je gezondheid hebben. Op basis van deze en andere onderzoeken heeft zij een eigen afslankprogramma ontwikkeld; Nederland Slank, dat gegarandeerd zorgt voor snel gewichtsverlies op een verantwoorde wijze! Ook belangrijk, de begeleiders zijn orthomoleculair of natuurgeneeskundig geschoold.

Je hormoonhuishouding in balans

Met het programma van Nederland Slank wordt je hormoonhuishouding weer in balans gebracht waardoor je snel, blijvend én zonder hongergevoel afvalt. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, dat was ook mijn eerste indruk! Maar het tegendeel is waar. Het voedingsprogramma is ontwikkeld is door artsen en voedingsdeskundigen. Dit programma is een resultaat uit hun onderzoek naar de hormonale onbalans binnen het menselijk lichaam. Afvallen en het hormoonstelsel hebben namelijk veel met elkaar te maken. Want wanneer iemand overgewicht heeft, is de kans groot dat de balans in de hormoonhuishouding is verstoord. Om succesvol gewicht te verliezen is het daarom belangrijk om het evenwicht in je hormoonhuishouding te herstellen. Wanneer dit niet wordt gedaan, val je ook wel af maar komen de kilo’s er net zo hard weer aan!

Insuline en serotonine

Een voorbeeld van hormonen die verstoord zijn bij overgewicht is het menselijk groeihormoon. Dit is verantwoordelijk voor zowel het afbreken van vet in je lichaam als het aanmaken en behouden van de organen en het spierweefsel. De werking van het menselijk groeihormoon wordt onder andere beïnvloed door twee stofjes:

  • Insuline: dat het bloedsuikerniveau regelt
  • Serotonine: dat de behoefte aan voedsel regelt

Er is geconstateerd dat een verstoord evenwicht tussen insuline en serotonine resulteert in een laag niveau van het menselijk groeihormoon. Als gevolg hiervan wordt voedsel dat je inneemt omgezet in vet in plaats van energie. Hierdoor kom je aan en zal je blijven aankomen tot de hormoonstofwisseling weer in balans is.

Een voorbeeld van de reden van het succes van het Nederland Slank programma is dat het erop gericht is om via je eetgedrag het evenwicht tussen insuline en serotonine te herstellen. Door het bloedsuiker niveau te matigen en daarmee de aanmaak van insuline, verbetert de aanmaak van diverse hormonen, waaronder het menselijk groeihormoon. Dit heeft als resultaat dat dit hormoon meer voorkomt in je lichaam, waardoor eten om wordt gezet in energie in plaats van in vet.

Introductie Nederland Slank programma


Het programma bestaat uit 3 stappen:


1. Opstellen van het persoonlijke programma

In een persoonlijk consult wordt er met een ervaren diëtist van Nederland Slank besproken wat jouw behoeften, wensen en problemen zijn en zal er uitleg gegeven worden over het verloop van het programma. Na dit gesprek zal je bloed worden afgenomen, waardoor jouw diëtist precies kan zien hoe jouw persoonlijke voeding er uit moet gaan zien. Aan de hand van deze gegevens en jouw wensen of problemen zal er dan een voor jou op maat gemaakt voedingsprogramma worden opgesteld.

2. Jouw Nederland Slank programma volgen

Hierbij zul je de eerste twee fasen van jouw persoonlijke dieet volgen. Allereerst krijg je de voorbereidingsfase waarbij je lichaam wordt gereinigd en voorbereid op de strenge fase waardoor je dan sneller zult gaan afvallen. Deze fase duurt 2 dagen. Hierna krijg je de strenge fase waarbij de voeding precies gericht is op het herstellen van jouw hormoonhuishouding. Wat je mag eten verschilt dus erg per persoon, maar je hebt meestal nog veel keuze uit soorten voedsel. Bijvoorbeeld rood en wit vlees, vis, groente, fruit en soms ook zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Het belangrijkste van het programma zijn de hoeveelheden en de combinaties. In dit programma staat namelijk precies wat en hoeveel je mag eten. Hierdoor zal je niet voor moeilijke keuzes staan en hoef je geen calorieën te tellen. Tijdens deze fase zul je gemiddeld 2 kilo per week afvallen, en sommige vallen zelfs 3 kilo per week af! Dit zou kunnen betekenen dat je 12 kilo per maand kan verliezen! Deze strenge fase blijf je volgen tot je 2 kilo van je streefgewicht bent.

3. Nog iets afvallen door de minder strenge fase

Dan komt de minder strenge fase, bij deze fase ga je steeds meer toevoegen aan je eetpatroon waardoor je lichaam langzaam weer kan wennen aan meer eten en je kunt gaan uitproberen welke uitwerking andere voeding op je lichaam heeft. Ook krijg je bij deze fase meer producten in je lijst en is het toegestaan om af en toe te sjoemelen, waarbij je leert hoe je de schade kunt beperken. Deze fase zorgt ervoor dat je geen jojo-effect zult krijgen en je slanke lichaam zal behouden. Deze fase duurt 15 á 20 dagen. Na deze fase heb je je streefgewicht bereikt en sta je er alleen voor. Wel krijg je tips en richtlijnen mee om je gewicht te kunnen behouden. Bovendien zul je doordat je hormoonhuishouding weer in balans is, merken dat je niet eens meer zo veel wilt eten als voorheen. Je maag is dan hersteld en zal veel sneller genoeg hebben.

Het programma word je makkelijk gemaakt doordat er in je persoonlijke voedingsprogramma precies staat wat en hoeveel je mag eten. Je hoeft dus geen calorieën te tellen, pillen te slikken of maaltijdvervangers te gebruiken. En een hongergevoel zit er ook niet bij, waardoor het goed vol te houden is. Bovendien krijg je verspreid over de fasen van het dieet 10 consulten waarbij je met je vragen of ervaringen terecht kunt bij je ervaren begeleider van Nederland Slank. Deze consulten zullen online zijn, dus je hoeft er niet eens voor de deur uit! Bekijk hier het stappenplan >>>

Doel niet bereikt? Geld terug!

Liesbeth is zo overtuigd dat het Nederland Slank programma voor jou zal werken, dat zij het no cure no pay beleid heeft. Dit betekent dat wanneer je niet af valt met dit programma, je je geld terug zult krijgen. Bovendien heeft Liesbeth al vele referenties en succesverhalen van mensen die je voorgingen. Hierin kun je lezen hoe zij de strijd met het overgewicht aangingen.

In veel gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars. Bekijk hier hoeveel jouw verzekering vergoedt. Goed om te weten: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Gratis consult en €100,- korting

Wil jij weten wat Nederland Slank voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis consult aan! Je kunt ook bellen voor meer informatie op 010 – 340 99 91. Tevens geeft Liesbeth speciaal voor Miss Natural leden €100,- korting op het Nederland Slank programma. Zet hiervoor bij aanmelding in de opmerkingen de kortingscode: Miss Natural 2014, dan wordt er na de transactie €100,- teruggeboekt van het pakket naar keuze.

Heb jij het idee dat jouw hormonen uit balans zijn?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Angelique
Door

Angelique

op 18 Sep 2014

geweldig programma ik heb het gedaan en heel mijn levenswijze aangepast en oh wat ben ik er happy mee!! Vele gezndheidsvoordelen!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Sep 2014

Hoi Angelique, bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading