datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Aluminium een ziekmaker in onze voeding en milieu
17 maart 2022 
2 min. leestijd

Aluminium een ziekmaker in onze voeding en milieu

Laten we het eens over aluminium hebben. Veel mensen beseffen zich niet wat aluminium met ons doet. Aluminium is een element dat net als ijzer tot de metalen behoort. In aluminium zit geen ijzer, waardoor het niet magnetisch werkt. De vorm is door verhitting goed te manipuleren. In dit artikel leg ik je uit hoe ontzettend schadelijk aluminium eigenlijk is voor onze gezondheid en het contact met onze intuitie. Het word werkelijk bijna overal in gestopt. Aluminium is een uitstekende ontvanger van elektromagnetische signalen. Wel heel toevallig dat ze al jarenlang de frequenties aan het verhogen zijn van het internet.. Onderzoekers vermoeden dat regelmatige blootstelling aan aluminium onze gezondheid mogelijk kan schaden. Aluminium is een probleem in weefsels omdat alle cellen normaal ELF-UV licht afgeven en aluminium is de perfecte atomaire reflector van UV-licht. Niet best dus is mij verteld. Ik probeer zelf daarom ook al jaren aluminium uit mijn leefomgeving en voedingspatroon te weren.

Aluminium in onze voeding

Want zelfs in onze voeding komt het terug. Vacuümbakjes van aluminium die neurologische schade veroorzaken, want bij verhitting lekt het in je voedsel. Blikjes cola, fanta die veel zuren bevatten zijn van aluminium gemaakt. En zuren hebben ook de eigenschap dat ze het aluminium doen lekken.  Let ook op je kookgerei, dat ze niet van aluminium zijn en dus contact hebben met voedsel.

Aluminium is ook het belangrijkste elementaire bijproduct van sojaverwerking dat vrijwel in alle commerciële chocolade zit. Sojaproducten bevatten een hoog gehalte aan aluminium, geloogd uit de aluminium tanks waarin ze met zuur gewassen en bij hoge temperaturen verwerkt worden. Het feit dat de meeste, zo niet alle, medicijncapsules soja als ingrediënt bevatten, zou voor iedereen een enorme rode vlag moeten zijn.

Glyfosaat, het belangrijkste ingrediënt in genetisch gemodificeerd voedsel, stimuleert het lichaam in feite om aluminium te accepteren en te absorberen. Glyfosaat en aluminium werken samen om een dubbele aanslag te plegen op de gezondheid van hersenen en darmen. Zowel glyfosaat als aluminium werken samen op een manier die de gezonde darmflora vernietigt. Glyfosaat verstoort de darmbacteriën, wat leidt tot een overgroei van Clostridium difficile, een bacterie die gifstoffen maakt.

Alzheimer en dementie zijn ziektes die ontstaan door ophoping van aluminium in de hersenen. Het giftige product ervan, p-kresol, wordt in verband gebracht met autisme in zowel menselijke als muismodellen. p-Kresol bevordert de opname van aluminium.

Aluminium bindt zich met fluoride en gaat in jou lichaam je pijnappelklier verkalken. Glyfosaat chelateert aluminium, waardoor ingenomen aluminium de darmbarrière kan omzeilen. Dit leidt tot door bloedarmoede veroorzaakte hypoxie, wat neurotoxiciteit bevordert en de pijnappelklier beschadigt. Aluminium zit ook in deodorant. Let dus niet alleen op je voeding maar ook op wat je op je lichaam smeert.

Aluminium in onze natuur.

Wat is het belangrijkste element dat overal via geo-engineering (chemtrails) wordt gespoten? Dat is aluminium. Het is geen toeval dat ze aluminium in de atmosfeer sproeien. Gevoelens, dwangneuroses, driften en gedachten worden allemaal in de psyche geïmplanteerd via HAARP-technologie en Wi-Fi dat een effect heeft op alles wat anorganisch is in de omtrek, zoals aluminiumafzettingen in het lichaam, die dienen als ontvangers en zenders in de pijnappelklier van de hersenen. Aluminium heeft een speciale affiniteit voor neurologisch weefsel.

Het is geen toeval dat de vaccins zeer hoge concentraties van deze neurotoxine bevatten.

Ze stoppen glyfosaat in ons voedsel, fluoride in ons water en tandpasta en deze twee stoffen werken synergetisch met aluminium samen om ons lichaam volledig te verstoren. Zowel glyfosaat als aluminium verstoren de cytochroom P450-enzymen, die betrokken zijn bij het melatoninemetabolisme. Bovendien is melatonine afgeleid van tryptofaan, waarvan de synthese in planten en microben door glyfosaat wordt geblokkeerd.

Onderwijs jezelf, zodat je jezelf en je familie kunt ontgiften van alle giftige metalen, voornamelijk, Aluminium en Fluoride. Eet zo puur en natuurlijk mogelijk, koop biologisch. Smeer natuurlijke producten en slik natuurlijke supplementen van goede kwaliteit. Kijk goed naar je spullen waarmee je kookt. Wees kritisch. Wat je kan veranderen, verander. Waar we geen invloed op hebben komt ook uiteindelijk allemaal goed. Vertrouw erop. Dit artikel is bedoeld voor bewustwording, niet om angst te zaaien.

Dit artikel is geinspireerd op de post in Telegram van  Daniëlle Stotijn.

Wat doe jij om deze toxische stoffen uit je milieu te weren?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading