Wist je dat je per jaar minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnen krijgt? En dat die gedeeltelijk worden opgeslagen in je lichaam?

Deze rommel komt niet alleen binnen via je voeding, maar ook door de cosmetica, die je dagelijks op je huid smeert en de kleding die je draagt. Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Deze schade hoopt zich op, jaar na jaar. Het is dan ook helemaal niet vreemd als jij pas tussen je twintigste en dertigste levensjaar last krijgt van bepaalde klachten als energietekort, hoofdpijn of gewrichtspijn.

Je bent zeker niet de enige! Deze klachten ontstaan na jaren lang voedingsmiddelen, cosmetica en kleding te ‘gebruiken’ die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor je lichaam. En dat zijn alleen nog de zaken die je zelf in de hand hebt. Ook meeroken en blootstelling aan uitlaatgassen zijn enkele oorzaken.

Daarnaast werkt ook ons drukke westerse leventje niet mee. Veel mensen hebben (onbewust) stress van hun drukke baan, gezin, sociale leven, etc. Deze stress en drukte kan leiden tot een nog ongezonder voedingspatroon. Veel mensen blijven daardoor vaak ook vastzitten in een vicieuze cirkel, waarin stress ongezonde voeding veroorzaakt en andersom. Want voeding heeft ook invloed op je geestelijke gezondheid en kan enerzijds je energieniveau en je humeur versterken, maar de verkeerde voeding kan dus ook stress, stemmingswisselingen en zelfs depressiviteit veroorzaken.

De 10 meest voorkomende gezondheidsklachten:

 • Vermoeidheid en energietekort
 • Hoofdpijn, misselijkheid en migraine
 • Darm- en maagklachten
 • Overgewicht
 • Allergieën
 • Slechte weerstand
 • Huidklachten en eczeem
 • Depressie en stemmingswisselingen
 • Onstabiele bloedsuikerspiegel
 • Spier- en gewrichtspijn

De oplossing: Geef je lichaam een nieuwe, schone start!

Door het volgen van een Detox kan je lichaam weer een nieuwe start maken. Je ondergaat als het ware een grote schoonmaak en afvalstoffen worden uit lichaam verwijderd. Met het gevolg dat je lichaam wordt ge-reset en je weer nieuwe energie krijgt en veel kwaaltjes en klachten zullen verdwijnen!

Door middel van een Detox zorg je ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam snel worden afgevoerd en tegelijkertijd krijg je alleen maar voedingsstoffen binnen die je lichaam gezonder maken. Dat betekent:

 • Meer energie
 • Minder overtollige kilo’s
 • Minder hoofdpijn
 • Minder ‘kleine kwaaltjes’ als kramp, gewrichts- of spierpijn
 • Een zelfverzekerd gevoel
 • Letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten
 • Bewust zijn van wat voeding met je doet

Ontdek in 21 dagen de vele voordelen van ontgiften

Samen met mijn team heb ik voor jou Clean Start ontwikkeld. Met deze 21 dagen detox van Miss Natural kun je zelf de vele voordelen van ontgiften ontdekken en ervaren! Binnen 21 dagen voel je je energieker en zul je merken dat je veel minder last hebt van de klachten en kwaaltjes die je voorheen had. Je zit beter in je vel en je wordt je meer bewust van wat voeding met en voor jou kan doen. Een fantastische nieuwe start voor jouw lichaam en geest. Wie wil dat nou niet?

Wat houdt een Clean Start in?

Tijdens deze 21 dagen durende cursus leer van alles over de voordelen van een Detox, wat een Detox voor jou kan doen, welke soorten er zijn en hoe je naast lichamelijk ook geestelijk kunt reinigen. Daarnaast ga je natuurlijk een echte Detox volgen! In deze periode wissel je eetdagen af met sapdagen. Voor de Detox zijn er enkele afbouwdagen om je huidige eetpatroon af te bouwen en erna zullen er ook weer enkele dagen worden gewijd aan het opbouwen van je eetpatroon.

Clean Start 21 dagen detox

Tijdens Clean Start 21 dagen detox ga je het volgende ontdekken;

1. Waarom Detoxen?

Het hoe en waarom van het volgen van een Detox. Hoe giftige stoffen uit eten, drinken en omgeving je lichaam beïnvloeden en wat een Detox voor je kan betekenen.

2. Verschillende soorten Detox

Welke verschillende soorten Detoxen zijn er allemaal en welke is het meest geschikt voor jou?

3. Praktische voorbereiding

Welke boodschappen moeten er gedaan worden? Maar ook: rust nemen, het inplannen van tijd voor jezelf, hoe ga je de sappen klaarmaken, etc.

4. Afbouwen voor de Detox

Het belang van het afbouwen van je eetpatroon, voordat je aan een Detox begint. Wat mag je wel en wat mag je niet tijdens deze dagen?

5. De Detox

Gedurende 7 dagen volg je een echte Detox, waarbij eetdagen worden afgewisseld met sapdagen. Om het je gemakkelijk te maken krijg je hiervoor duidelijke schema’s en lekkere recepten aangereikt.

6. Ondersteuning van het ontgiftingsproces

Wat je nog meer kunt doen om je Detox te ondersteunen, zodat het ontslakken van je lichaam nog beter en sneller verloopt.

7. Geestelijke Detox

Niet alleen je lichaam, ook je geest mag een grote schoonmaak ondergaan. Hoe doe je dat?

8. Waarom je het niet eet

Waarom worden enkele voedingsmiddelen tijdens de Detox uitgesloten? Wat kunnen deze met jouw lichaam doen en hoe weet je dat bepaalde voedingsmiddelen voor jou niet goed zijn?

9. Detox your Life!

Niet alleen je lichaam een geest, ook de rest van je leven komt aan bod. Detox your life!

10. Opbouwen na de Detox

Het belang van het opbouwen van je eetpatroon, na de Detox-periode. Hoe doe je dat? Wat mag je wel en wat mag je niet tijdens deze dagen?

11. Het Gezonde Alternatief

Welke voedingsmiddelen beïnvloeden jouw geestelijke en lichamelijke toestand? Wat zijn gezonde alternatieven hiervoor?

12. Leven na de Detox

Ook na je Detox kun je ervoor zorgen dat je lichaam zo schoon mogelijk blijft. Hoe doe je dat? En hoe onderhoud je een Natuurlijke Levensstijl?

Jouw 21 dagen detox ziet er als volgt uit:

Dag 1 t/m 7 – Afbouwfase

Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je anders zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken. Je stopt gedurende de eerste week met; koffie, frisdrank, alcohol, roken, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten (van koe), eieren, pasta, rijst en brood.

Dag 8 t/m 14 – Detoxfase

De eigenlijke detox duurt 7 dagen. Tijdens deze week worden ‘sap/soepdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sap/soepdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen en zelfgemaakte soep. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.

Dag 15 t/m 21 – Opbouwfase

Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Uiteraard eet je nog producten die je in de eerste week hebt uitgesloten. Dat mag je na je detox zelf bepalen of je die überhaupt weer wilt eten!

Voor, tijdens en na de detox leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

Voor wie is een detox?

Clean Start 21 dagen detox is voor iedereen die toe is aan een grote schoonmaak, zowel lichamelijk als geestelijk. De cursus is zo opgezet dat je 21 dagen lang bewust bezig blijft met je lichaam en geest en ook na het volgen van de Detox periode nog veel aan de informatie zult hebben. De ideale Detox voor beginners! De Detox zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de Detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk. Maar de cursus kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

.

Clean Start is heel compleet

 • In 21 dagen leer je alles over het ontgiften van je lichaam en je geest.
 • Je ontvangt een Detox boodschappenlijstje om direct de juiste spullen in huis te halen.
 • Je krijgt het gehele Detox schema om thuis op je koelkast te hangen, zodat je alles duidelijk bij kunt houden.
 • Elke dag ontvang je een e-mail met een link naar het nieuwe cursusdeel met motiverende tips en adviezen.
 • Je ontvangt bij elk cursusdeel informatie, opdrachten en praktische tips.
 • In de speciale besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.
 • Na 21 dagen zal je je fitter en energieker voelen, weet je alles het ontgiften van je lichaam en wat de voordelen zijn van het volgen van een Detox.
 • Je krijgt toegang tot de speciale cursus omgeving van Clean Start.

De 5 Voordelen van deze Online Cursus

 • Een e-cursus is een online cursus met lessen die je per e-mail worden toegestuurd.
 • Je kunt nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 • Elke dag ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe programma klaar staat. Zo blijft je aandacht er bij!
 • De e-cursus is na bestelling direct te volgen en start de volgende dag.
 • Je bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de cursus vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Motivatie en inspiratie via de speciale Facebook groep

Tijdens het volgen van jouw 21 dagen detox kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat een Detox met jou doet.

Speciaal voor deelnemers van Clean Start is er een besloten Facebook groep. Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld lekkere Detox recepten.

Het was leuk om te doen, elke keer een reactie te krijgen met wat tips voor
eten en drinken. Je kijkt echt uit naar het volgende. Ik heb de
detox goed vol kunnen houden. Stond soms wel tegen, een beetje eenzijdig elke keer die sapjes”.

Sybranda, 55 jaar uit Culemborg.

Voel me een soort helderder en ben tot nu toe 4 kilo kwijt, dus daar ben ik
ook blij mee, ben wel benieuwd of ze er weer snel aan zullen zitten als
ik weer normaal ga eten, hoewel ik denk dat ik een aantal dingen
voorlopig niet meer ga eten/drinken
”.

Patricia, 47 jaar uit Gouda

Helaas ben ik niets afgevallen, maar ik ben gelukkig niet meer zo vermoeid”. Ik vond een leerzame en een gezonde detox. Ik ga het zeker nog eens proberen”.

Rianne, 43 jaar uit Lieshout

Omdat ik flink wat lichamelijke klachten heb, ben ik met de detox gestart. Ik voel me fitter en ik loop met opgeheven hoofd door de stad omdat ik in trots ben op mijn nieuwe leefwijze”.

Miep, 40 jaar uit Zeeland

Lekker, voel me gezonder en energieker, ook omdat ik inderdaad veel bewuster met eten bezig ben. Verder minder hoofdpijn en 5 kilo kwijtgeraakt, dus lekkerder in mijn vel. En ben nu wel echt bewust aan het proberen om zoetigheid meer te laten staan, en alternatieven aan het uitproberen voor ‘ingeburgerde’ zaken als brood, pasta en aardappelen”.

Wendy, 39 jaar uit Haarlem

Is Clean Start iets voor mij?

Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

 • Wil je energieker zijn en je fit voelen?

 • Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
 • Wil je meer bewust omgaan met voeding?
 • Ben je benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
 • Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
 • Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je wilt graag meer weten over Detoxen en natuurlijk eten, dan is het Clean Start bedoeld voor jou!

Met 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie.
Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Wij hebben graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

Maar wacht, dat is nog niet alles!!!

“Toegang tot ruim 200 natuurlijke en suikervrije recepten”

Als bonus krijg je gedurende 1 maand gratis toegang tot de Miss Natural Lucky Member receptenbank met 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen. Kies zoveel mogelijk voor biologische ingrediënten, zodat je schoon eet zonder bestrijdingsmiddelen.

21 Dagen Slank door MicroBewegingen Challenge

Ook krijg je gratis toegang tot de 21 dagen Slank door Microbewegingen Challenge t.w.v. €14,95 om je dagelijkse energieverbruik te verhogen.

Tijdens deze challenge ga je elke dag Microbewegingen maken en zal je ontdekken dat je na deze periode automatisch, dus zonder er bij na te denken, de extra bewegingen zult blijven maken en profiteert van alle voordelen van Microbewegingen!

Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare methode om jouw dagelijkse energieverbruik te verhogen zodat je meer calorieën verbrandt en letterlijk beter in je vel komt te zitten. Je hoeft geen extra tijd vrij te maken, het kost geen extra geld en je gaat er niet van zweten. Met heldere informatie over de gevolgen van inactiviteit, de werking van spieren en over voeding word je je bewuster van je eigen lichaam.

Inclusief e-book met 100 Detox Recepten t.w.v. 24,95

Je ontvangt bij jouw 21 dagen detox een handige e-book.

Is jouw lichaam toe aan een grote schoonmaak? Wil je ook meer energie? Een juiste start maken in een natuurlijke levensstijl?

Start jouw Clean Start 21 dagen detox

Geef jouw lichaam en geest ook een grote schoonmaak
en doe mee met de 21 dagen detox!

Binnen enkele weken voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met deze Detox meteen een goeie start naar een gezondere natuurlijke levensstijl. Want veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk!

Na aanmelding bepaal je zelf wanneer je wilt starten! Nadat je jezelf hebt aangemeld ontvang je direct alle informatie om van start te kunnen gaan met jouw 21 dagen detox. Zo heb je nog alle tijd om boodschappen in huis te halen.

Jij doet toch ook mee!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

Wacht niet, doe ook mee, en start jouw 21 dagen detox”

PS 1. Clean Start 21 dagen detox is een milde detox geschikt voor beginners. Je kunt een detox vergelijken met het ontstoppen van een afvoerputje. Echter wanneer je de kraan open zet (lever ontgift) en de darm niet goed werkt (verstopping gootsteen) de afvalproducten dus ook niet uit je lichaam verwijderd kunnen worden. Hierdoor kun je ongemakken ervaren zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

PS 2. In geval van zwangerschap, geven van borstvoeding, maag -darmklachten, kanker of overige ernstige lichamelijke klachten adviseer ik eerst een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen voor advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Deze professional kan bekijken of deze milde detox hierin past.