Clean Start 21 dagen detox

Maak een frisse start!

Ontdek de voordelen van detoxen en ontgiften voor jouw gezondheid.

Wist je dat je per jaar minstens 4,5 kilo bestrijdingsmiddelen en synthetische chemicaliën binnen krijgt? En dat die gedeeltelijk worden opgeslagen in je lichaam? 

Deze rommel komt niet alleen binnen via je voeding, maar ook door de cosmetica, die je dagelijks op je huid smeert en de kleding die je draagt. Al deze afvalstoffen slaat het lichaam op in je spieren, gewrichten en vetweefsel. Deze schade hoopt zich op, jaar na jaar. Het is dan ook helemaal niet vreemd als jij pas tussen je twintigste en dertigste levensjaar last krijgt van bepaalde klachten als energietekort, hoofdpijn, gewrichtspijn of zelfs onvruchtbaarheid!

Je bent zeker niet de enige! Deze klachten ontstaan na jaren lang voedingsmiddelen, cosmetica en kleding te ‘gebruiken’ die eigenlijk helemaal niet goed zijn voor je lichaam. En dat zijn alleen nog de zaken die je zelf in de hand hebt. Ook meeroken en blootstelling aan uitlaatgassen zijn enkele oorzaken.

Daarnaast werkt ook ons drukke westerse leventje niet mee. Veel mensen hebben (onbewust) stress van hun drukke baan, gezin, sociale leven, etc. Deze stress en drukte kan leiden tot een nog ongezonder voedingspatroon. Veel mensen blijven daardoor vaak ook vastzitten in een vicieuze cirkel, waarin stress ongezonde voeding veroorzaakt en andersom. Want voeding heeft ook invloed op je geestelijke gezondheid en kan enerzijds je energieniveau en je humeur versterken, maar de verkeerde voeding kan dus ook stress, stemmingswisselingen en zelfs depressiviteit veroorzaken.

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

eva-van-zeeland

De 10 meest voorkomende gezondheidsklachten:

 1. Vermoeidheid en energietekort
 1. Hoofdpijn, misselijkheid en migraine
 1. Darm- en maagklachten
 1. Overgewicht
 1. Allergieën
 1. Slechte weerstand
 1. Huidklachten en eczeem
 1. Depressie en stemmingswisselingen
 1. Onstabiele bloedsuikerspiegel
 1. Spier- en gewrichtspijn

hoofdpijn

De oplossing: 

Geef je lichaam een nieuwe, schone start!

Door het volgen van een Detox kan je lichaam weer een nieuwe start maken. Je ondergaat als het ware een grote schoonmaak en afvalstoffen worden uit lichaam verwijderd. Met het gevolg dat je lichaam wordt ge-reset en je weer nieuwe energie krijgt en veel kwaaltjes en klachten zullen verdwijnen!

Door middel van een Detox zorg je ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam snel worden afgevoerd en tegelijkertijd krijg je alleen maar voedingsstoffen binnen die je lichaam gezonder maken. 


Een aantal voordelen van detoxen

 • Je krijgt meer energie
 • Minder overtollige kilo’s
 • Minder hoofdpijn
 • Een zelfverzekerd gevoel
 • Bewust zijn van wat voeding met je doet
 • Letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zitten
 • Minder ‘kleine kwaaltjes’ als huidklachten, kramp, gewrichts- of spierpijn
 • Activeer het zelfherstellend vermogen van je lichaam!

voordelen-van-detoxen

Detox ervaringen

Ik heb de detox goed vol kunnen houden

“Het was leuk om te doen, elke keer een reactie te krijgen met wat tips voor eten en drinken. Je kijkt echt uit naar het volgende. Ik heb de

detox goed vol kunnen houden".


Sybranda, 55 jaar uit Culemborg

Heel blij met 4 kilo kwijt!

“Voel me een soort helderder en ben tot nu toe 4 kilo kwijt, dus daar ben ik ook blij mee, ben wel benieuwd of ze er weer snel aan zullen zitten als ik weer normaal ga eten, hoewel ik denk dat ik een aantal dingen voorlopig niet meer ga eten”.

Patricia, 47 jaar uit Gouda

Ik voel mij veel fitter

“Omdat ik flink wat lichamelijke klachten heb, ben ik met de detox gestart. Ik voel mij veel fitter en ik loop met opgeheven hoofd door de stad omdat ik in trots ben op mijn nieuwe leefwijze”.


Miep, 40 jaar uit Zeeland

Ontdek de vele voordelen van ontgiften

detox

Clean Start 21 dagen detox

Samen met mijn team heb ik voor jou Clean Start ontwikkeld. Met deze 21 dagen detox van Miss Natural kun je zelf de vele voordelen van ontgiften ontdekken en ervaren! Binnen 21 dagen voel je je energieker en zul je merken dat je veel minder last hebt van de klachten en kwaaltjes die je voorheen had. Je zit beter in je vel en je wordt je meer bewust van wat voeding met en voor jou kan doen. Een fantastische nieuwe start voor jouw lichaam en geest. Wie wil dat nou niet?

Tijdens deze 21 dagen durende cursus leer van alles over de voordelen van een Detox, wat een Detox voor jou kan doen, welke soorten er zijn en hoe je naast lichamelijk ook geestelijk kunt reinigen. Daarnaast ga je natuurlijk een echte Detox volgen! In deze periode wissel je eetdagen af met sapdagen. Voor de Detox zijn er enkele afbouwdagen om je huidige eetpatroon af te bouwen en erna zullen er ook weer enkele dagen worden gewijd aan het opbouwen van je eetpatroon.

Deelnemers over hun detox

Ik slaap beter en heb minder buikpijn

"Ik zag op tegen de sap/soep dagen, maar dat viel enorm mee. Ik voel mij veel fitter, heb minder buikpijn, ben minder moe en slaap beter!"

Birgit, 41 jaar uit Milsbeek

Veel lekkere recepten!

"Ik voel mij super energiek! Mijn organen doen weer wat ze horen te doen. Het was goed vol te houden, veel lekkere recepten en motiverend genoeg om mee door te gaan."

Andrea, 48 jaar uit Hoogezand

Mijn buik is strakker

Een prettige detox om vol te kunnen houden. Mijn huid voelt zachter, mijn buik is strakker, meer energie en ik zit weer lekker in mijn vel!"

Hester, 30 jaar uit Leeuwarden

Tijdens 21 dagen detox ga je het volgende ontdekken;

1. Waarom Detoxen?

Het hoe en waarom van het volgen van een Detox. Hoe giftige stoffen uit eten, drinken en omgeving je lichaam beïnvloeden en wat een Detox voor je kan betekenen.

2. Verschillende soorten Detox

Welke verschillende soorten Detoxen zijn er allemaal en welke is het meest geschikt voor jou?

3. Praktische voorbereiding

Welke boodschappen moeten er gedaan worden? Maar ook: rust nemen, het inplannen van tijd voor jezelf, hoe ga je de sappen klaarmaken, etc.

4. Afbouwen voor de Detox

Het belang van het afbouwen van je eetpatroon, voordat je aan een Detox begint. Wat mag je wel en wat mag je niet tijdens deze dagen?

5. De Detox

Gedurende 7 dagen volg je een echte Detox, waarbij eetdagen worden afgewisseld met sapdagen. Om het je gemakkelijk te maken krijg je hiervoor duidelijke schema’s en lekkere recepten aangereikt.

6. Ondersteuning van het ontgiftingsproces

Wat je nog meer kunt doen om je Detox te ondersteunen, zodat het ontslakken van je lichaam nog beter en sneller verloopt.

7. Geestelijke Detox

Niet alleen je lichaam, ook je geest mag een grote schoonmaak ondergaan. Hoe doe je dat?

8. Waarom je het niet eet

Waarom worden enkele voedingsmiddelen tijdens de Detox uitgesloten? Wat kunnen deze met jouw lichaam doen en hoe weet je dat bepaalde voedingsmiddelen voor jou niet goed zijn?

9. Detox your Life!

Niet alleen je lichaam een geest, ook de rest van je leven komt aan bod. Detox your life!

10. Opbouwen na de Detox

Het belang van het opbouwen van je eetpatroon, na de Detox-periode. Hoe doe je dat? Wat mag je wel en wat mag je niet tijdens deze dagen?

11. Het Gezonde Alternatief

Welke voedingsmiddelen beïnvloeden jouw geestelijke en lichamelijke toestand? Wat zijn gezonde alternatieven hiervoor?

12. Leven na de Detox

Ook na je Detox kun je ervoor zorgen dat je lichaam zo schoon mogelijk blijft. Hoe doe je dat? En hoe onderhoud je een Natuurlijke Levensstijl?

Jouw 21 dagen detox ziet er als volgt uit:

 Afbouwfase

Dag 1 t/m 7

Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je anders zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken. Je stopt gedurende de eerste week met; koffie, frisdrank, alcohol, roken, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten (van koe), eieren, pasta, rijst en brood.

Detoxfase

Dag 8 t/m 14 

De eigenlijke detox duurt 7 dagen. Tijdens deze week worden ‘sap/soepdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sap/soepdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen en zelfgemaakte soep. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.

Opbouwfase

Dag 15 t/m 21

Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Uiteraard eet je nog geen producten die je in de eerste week hebt uitgesloten. Dat mag je na je detox zelf bepalen of je die überhaupt weer wilt eten!

Voor, tijdens en na de detox leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

Deelnemers over hun detox

Ik ben van mijn frisdrankverslaving af

"Al na de eerste dagen voelde ik mij energieker en vrolijker. Ik drink sinds de detox geen frisdrank meer, dat was voor mij echt een verslaving!"

Kim, 37 jaar uit Weert

De recepten waren heel erg lekker

"Ik vond heel veel recepten erg lekker. Vooral de salades met linzen en quinoa, maar ook de blauwe bessen chiapudding was erg lekker". 

Tanja, 27 jaar uit Veenendaal

Ik ben ook na de detox bewust gaan eten

"Ik ben sinds de detox veel bewuster gaan eten. Eet nu minder vlees en drink minder koffie. Mijn man vond de recepten ook heerlijk en verrassend!"

Marianne, 55 jaar uit Rotterdam

Maak een frisse nieuwe start!

clean-start-21-dagen-detox

Clean Start 21 dagen detox is voor iedereen die toe is aan een grote schoonmaak, zowel lichamelijk als geestelijk. De cursus is zo opgezet dat je 21 dagen lang bewust bezig blijft met je lichaam en geest en ook na het volgen van de Detox periode nog veel aan de informatie zult hebben. De ideale Detox voor beginners! De Detox zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de Detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk. Maar de cursus kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

LEES VERDER 
 • Voor jou CADEAU!

  Naast de online cursus ‘Clean Start, waarbij je elke dag stap voor stap begeleiding krijgt om schoon door het leven te gaan, krijg je ook:

  100-detox-recepten

  • BONUS 1 – E-book met 100 Detox Recepten, Boodschappenlijst en Weekschema's t.w.v. €24,95
  • BONUS 2 – 1 Maand gratis toegang tot Miss Natural Receptenbank met > 200 Recepten
  • BONUS 3 – Slank door Microbewegingen Challenge t.w.v. €14,95 voor extra verbranding
  • EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural voor support!

  Deelnemers over hun detox

  Ik kweek nu mijn eigen groenten

  "De detox was voor mij en mijn gezin een ware ommekeer. Ik heb zelfs een kas gekocht voor de tuin om zelf wat groenten te gaan kweken!"

  Tamara, 33 jaar uit Rotterdam

  Geen last meer van mijn darmen

  "Ik had altijd veel last van mijn darmen, maar na de detox is nu alles rustig. Het is heerlijk om te weten wat je WEL mag eten in deze wereld van tegenstrijdigheden."

  Anja, 58 jaar uit Leidschendam

  Mijn lichaam is weer strakker

  "De eerste week had ik erg veel hoofdpijn, dus blijkbaar zaten er flink wat afvalstoffen. Mijn huid is gladder en stralender. Mijn lichaam is ook weer strakker.

  Sylvia, 30 jaar uit Zeewolde

  Clean Start 21 dagen detox is heel compleet

  • In 21 dagen leer je alles over het ontgiften van je lichaam en je geest.
  • Je ontvangt een Detox boodschappenlijstje om direct de juiste spullen in huis te halen.
  • Je krijgt het gehele Detox schema om thuis op je koelkast te hangen, zodat je alles duidelijk bij kunt houden.
  • Elke dag ontvang je een e-mail met een link naar het nieuwe cursusdeel met motiverende tips en adviezen.
  • Je ontvangt bij elk cursusdeel informatie, opdrachten en praktische tips.
  • In de speciale besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.
  • Na 21 dagen zal je je fitter en energieker voelen, weet je alles het ontgiften van je lichaam en wat de voordelen zijn van het volgen van een Detox.
  • Je krijgt toegang tot Miss Natural ledenomgeving 

  detox-cursus

  Klaar voor jouw Clean Start?

  detox-cursus

  € 89,90

  €47,-

  Clean Start 21 dagen detox

  Wil je ook ervaren welk effect een detox heeft op jouw gezondheid heeft? Geef je dan op en ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting. Wacht niet langer en gun jezelf de cursus ‘Clean Start’. Alles inclusief, dus ook alle extra e-boeken en bonussen!

 • Als LIFESTYLE CLUB lid heb je ook toegang tot de cursus Natuurlijk Suikervrij in 40 dagen zonder Suiker!

  € 199,85-

  EXCLUSIEF VOOR LEDEN

  21 dagen Detox + 40 dagen Suikervrij

  Wil je een blijvende verandering in je voedingspatroon? Kies dan voor deze Succes Bundel met daarin de cursus Clean Start 21 dagen detox en Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen zonder suiker. Volg na jouw detox de cursus Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen zonder Suiker om jouw nieuwe natuurlijke levensstijl vol te kunnen houden. Je leert alles over geraffineerde suikers en zoetstoffen, de verslavende werking van suiker, etiketten lezen, misleidende marketing, emotie eten, de vier essentiële voedingsstoffen en het nut van voedingssupplementen. Succes gegarandeerd!

 • Met 100% Garantie

  • Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie.
  • Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen.
  • Wij hebben graag alleen tevreden deelnemers!

  Je loop dus geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

  Eva, is een detox iets voor mij?

  Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

  • Wil je energieker zijn en je fit voelen?
  • Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
  • Wil je meer bewust omgaan met voeding?
  • Ben je benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
  • Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
  • Kun je wel wat motivatie gebruiken?

  Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je wilt graag meer weten over detoxen en natuurlijk eten, dan is de Clean Start 21 dagen detox bedoeld voor jou!

  NOTE 1: Clean Start 21 dagen detox is een milde detox geschikt voor beginners. Je kunt een detox vergelijken met het ontstoppen van een afvoerputje. Echter wanneer je de kraan open zet (lever ontgift) en de darm niet goed werkt (verstopping gootsteen) de afvalproducten dus ook niet uit je lichaam verwijderd kunnen worden. Hierdoor kun je ongemakken ervaren zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

  NOTE 2: In geval van zwangerschap, geven van borstvoeding, maag -darmklachten, kanker of overige ernstige lichamelijke klachten adviseer ik eerst een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen voor advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Deze professional kan bekijken of deze milde detox hierin past.

  is-een-detox-iets-voor-mij

  Maak ook een frisse nieuwe start!

  Marianne

  28 jaar uit Volendam

  ik ben zwanger!

  Wij voelen ons fantastisch! Energie, fit, schoon, we slapen lekker en genieten meer van het eten. Daarbij is mijn man 8 kilo afgevallen en ik 5 kilo. Maar bovenal onze vruchtbaarheidsbehandeling is aangeslagen! Ik ben in verwachting! En ik weet zeker dat deze gezonde en gevarieerde detox daaraan heeft bijgedragen. 

  Lisanne

  27 jaar uit Pijnacker

  heerlijke recepten

  Ik ben altijd een moeilijke eter geweest dus ik was bang dat ik heel veel recepten niet lekker zou vinden. Maar wat schepte mijn verbazing. Ik heb bijna alles gegeten en vond bijna alles lekker! Ik denk dat ik 95% van de recepten erg lekker vond, er aan alles heel veel smaak. Ik heb de detox goed kunnen volhouden, zonder honger!