datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stel je vraag aan Amber Albarda
29 augustus 2011 
1 min. leestijd

Stel je vraag aan Amber Albarda

Het nieuwe kookboek van Amber Albarda Vorig jaar verscheen Eet jezelf mooi, slank & gelukkig, het boek van Amber Albarda voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt, maar ook lekker wil leven. Het boek is erg populair en heeft al vele levens veranderd.

Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven. Eet jezelf mooi, slank & gelukkig Kookboek is een kleurrijk en praktisch kookboek geworden. In het boek legt Amber eerst in het kort uit wat de basisprincipes van haar populaire methode zijn. Het onderwerp eetverslaving komt aan bod en er is een uitgebreid overzicht van vitamines en hun eigenschappen.

Recepten om je Food-IQ mee te verhogen

Maar het nieuwe boek gaat natuurlijk vooral om de zestig recepten voor verrukkelijke, gezonde gerechten. Eten voor de hele dag, voor ontbijt, lunch en diner. Met recepten voor hoofd- en bijgerechten, soepen en salades, dressings, dips, spreads, snacks en zoet. Amber voorziet elk recept van uitleg over de eigenschappen en voordelen van de ingrediënten. Zo verhoog je, genietend van heerlijke gerechten, je eigen Food-IQ.

Interview met Amber Albarda

Goed nieuws! Op maandag 19 september heb ik een interview met Amber Albarda. Dezelfde dag zal ook haar nieuwe boek “Eet jezelf mooi slank en gelukkig Kookboek” uitkomen vol met recepten. Een goed moment om Amber wat vragen te stellen over haar Natural Lifestyle!

Wat heb je Amber altijd al willen vragen?

Heb je zelf een vraag voor Amber die ik voor je kan stellen, dan kun je mij dit laten weten door een reactie achter te laten onderaan deze pagina. De 5 leukste vragen worden beloont met haar nieuwe kookboek! Bovendien kun je dan als eerste jouw mening geven over haar boek in de vorm van een eigen recensie die dan weer op MissNatural.nl zal verschijnen. Leuk toch?

Vanaf 19 september is Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

 

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Jill
Door

Jill

op 29 Aug 2011

Amber heeft het in haar boek veel over groente shakes/ sappen! Ik vraag me af welke machine/juicer het beste hiervoor gebruikt kan worden of dat zij nog tips heeft bij de aanschaf van een juicer!

Inge
Door

Inge

op 29 Aug 2011

Ja! Ik heb Amber de laatste tijd gemist! Op twitter, haar website, de telegraaf. Het is zo stil. Nu weet ik dat ze pas moeder is geworden maar toch .... Komt ze nu weer een beetje terug? Komen er weer nieuwe onderwerpen op haar site en op twitter? Wij eten/leven grotendeels naar haar boek maar wat frisse en nieuwe ideeën/tips worden node gemist. Ben blij met het kookboek.

Christel
Door

Christel

op 30 Aug 2011

Ik heb de volgende vragen voor Amber: Sonja Bakker had destijds i.s.m. een landelijke supermarktketen overal in die supermarkten bordjes hangen met een tekst in de trant van "aanbevolen door Sonja". Is het een idee om ook zoiets te doen, bijv. met de tekst "Amber zegt "doen"!" o.i.d.? Daarnaast wil ik wel weten of ze behalve workshops nog meer landelijke activiteiten gaat doen? Kookworkshops of groepjes waarin je onder begeleiding leert eten (en afvallen) volgens de principes van Eet je slank, mooi en gelukkig! En tenslotte....is het een idee als er een landelijk netwerk van Eet-je-slank-mooi-en-gelukkig-coaches komt? Misschien met opleiding erbij etc.?? Groet, Christel

Wendy Helde
Door

Wendy Helde

op 01 Sep 2011

Graag zou ik willen weten of de eetmethode van Amber ook toepasbaar is bij zwangere vrouwen. Zelf ben ik bang dat je dan vanalles tekort komt. Ik ben erg benieuwd naar het interview met Amber. Ik kijk ernaar uit!

Gitje Doeze
Door

Gitje Doeze

op 03 Sep 2011

Graag zou ik Amber willen vragen of ze de aanbevelingen en tips en haar recepten ook dagelijks zelf gebruikt/toepast. Vind het zelf namelijk erg moeilijk om me aan een bepaald regime te houden en twijfel momenteel erg om bij een gerenommeerd instituut een kuur te gaan volgen, voornamelijk omdat de kosten daaraan verbonden zo ontzettend hoog zijn. Misschien dat ik het met de recepten en aanbevelingen uit haar nieuwe boek misschien eerst kan gaan proberen om wat kilootjes te verliezen.

Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 08 Sep 2011

We hebben een druk gezin met drie kleine kinderen.Ik ben benieuwd of de recepten geschikt zijn voor het hele gezin en of ze makkelijk klaar te maken zijn.

Conny van den heuvel
Door

Conny van den heuvel

op 12 Sep 2011

Ik heb een vraag over diabetes, ik heb n.l diabetes type 1 en gebruik een insulinepomp. Wat zou ik i.p.v siroop of dexstro bv tegen een hypo (te lage bloedsuiker) kunnen nemen? En zou het evt mogelijk zijn koolhydraten te vermelden bij de recepten omdat veel diabetici i.v.m de hoeveelheid te spuiten insuline moeten weten hoeveel koolhydraten ze per maaltijd ongeveer binnen krijgen? Mijn bloedsuiker is trouwens nog nooit zo goed geweest als de afgelopen week dat ik begonnen ben met mijn nieuwe levensstijl, thanx!

Machteld
Door

Machteld

op 07 Oct 2014

De reactie op jouw vraag verbaasde mij enorm. Of het nu Amber Albarda was of ' miss Natural'. Er was duidelijk sprake van onbekendheid met diabetes type 1. Ze opperde dat je door suikers te nemen bij lage bloedsuikerspiegel de pancreas snel activeert. Zoals jij en ik weten is nu juist dat het probleem: de pancreas is stuk bij type 1. Dus activeren is een hopeloze zaak. Jammer toch dat men niet eerst kennis vergaart voor men adviezen geeft. Het zou fijn zijn als je iets anders kon nemen dan druivensuiker of limonade om je hypo op te heffen, maar ik denk dat dat in dit geval juist het beste is. Die snelle werking van die suikers zijn noodzakelijk in jouw geval. Ikzelf heb me van mijn geloof in natuurlijke voeding deels moeten afzetten nu mijn dochter suikervrije drankjes moet drinken op school, sinds ze suikerziekte heeft. Ik vond Ranja altijd chemische rommel. Nu is er weinig keus. Eet verder gewoon gezond en accepteer dat je door de diabetes niet zonder druivensuiker kan. Type 1 is iets totaal anders dan type 2. Ik zou willen dat men dat es begreep..

Trudy Pannekeet
Door

Trudy Pannekeet

op 14 Sep 2011

Wij zijn vorig jaar opgeschrikt toen mijn man darmkanker bleek te hebben. Wij hebben toen (naast reguliere gezondheidszorg) radicaal het roer omgegooid en zijn biologisch gaan eten en zonder suiker. We aten al veel groenten en fruit maar nu dus biologisch en zonder E-nrs. Het boek van Amber was daarbij een eye-opener. Zo logisch allemaal zoals zij het verteld. Dat kan je toch niet NIET geloven?! En dus opvolgen! Een van mijn vragen betreft de groentensappen: wij hebben een goede juicer (@Jill Solis Fountain Pro) aangeschaft om zo meer groentenmomenten te creeeren. Nu begint ons gezin praktisch elke dag met wortelsap (veel wortel, 1 appel en rauwe biet, soms bleekselderij). Ook onze kinderen (4,6 en 8) Eerst beetje met moeite maar nu vragen ze erom. Zo komen we allemaal zowiezo aan onze 200 gr. Ik ben supertrots. Maar... ik vind het zo lastig andere groentensappen te maken. Welke groenten raadt Amber ons aan? Niet alleen qua smaak maar ook qua functionaliteit. Broccoli is supergroente (m.n. tegen kanker) maar daar komt nauwelijks sap uit. En kan het kwaad als je elke dag wortelsap drinkt? (sorry lang verhaal geworden.) Het gaat mij echt om de groenten want fruit eten wij en mijn gezin toch wel. PS: Kanker en uitzaaiing wonder boven wonder (?) weg!!

Cathyanne
Door

Cathyanne

op 19 Sep 2011

Hallo, Ik hoop dat ik nog op tijd ben! Het boek van Amber biedt hoop voor mensen met een schildklier aandoening. Ik zou heel graag weten hoe lang het duurde voordat Amber geen last meer had van haar Hashimoto tien ze haar voeding ging aanpassen. Ging dat snel of duurde dat echt een jaar? En waar merkte ze het vooral? Alvast bedankt! Cathyanne

Trudy Pannekeet
Door

Trudy Pannekeet

op 19 Sep 2011

Heb eigenlijk nog 3 vraagjes: 1.als je notenallergie hebt en geen vlees wilt eten hoe kom je dan aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten? En hoeveel heb je nodig (man/vrouw/kind)? 2. Is het beter gebroken lijnzaad te nemen ipv hele? Ook als je hele laat weken in bijv. karnemelk? 3. Wat is Ambers mening over kokosolie versus olijfolie voor het bakken/verhitten.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine