datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Anne Moison gaat schrijven als Miss Natural
23 maart 2012 
2 min. leestijd

Anne Moison gaat schrijven als Miss Natural

Anne Moison gaat schrijven als Miss NaturalIk ben Anne Moison, geboren in 1988 in Haarlem en nog steeds trotse Haarlemmer. Ik heb Media & Entertainment Management gestudeerd en ben nu werkzaam als freelance projectorganisator.

Interesse voor gezondheid en natuurlijk leven heb ik al jaren, maar komt nu de afgelopen 2 jaar meer tot uiting en ben ik er echt bewust mee bezig.

Sinds kort ben ik overgestapt op het veganisme

Naar mijn idee is zo puur mogelijk leven een goed uitgangspunt voor een gezond leven en hoor je daarbij ook geen dieren te eten. Het duurde voor mij toch nog een tijdje voordat ik ook daadwerkelijk vegetariër werd. Sinds 2012 ben ik helemaal overgestapt op het veganisme en voel ik mij hier heel goed bij. Door veganistisch te eten let ik altijd goed op de ingrediënten in producten, waardoor ik altijd weet wat ik in mijn mond stop en wordt het ook makkelijk om andere ‘nare’ ingrediënten te laten staan. Dit heeft me een stuk meer energie gegeven, de middagdip komt bij mij nauwelijks meer voor en ik ben een stuk bewuster van mijn lichaam.

Zo blijf ik in beweging!

Beweging krijg ik genoeg door de vele uren aan danslessen die ik per week volg. Toch ben ik ook yogaworkshops en af en toe wat losse lessen gaan volgen, omdat yoga zo’n fijne beoefening van je lichaam is. Yoga geeft je kracht, maar maakt je ook soepel en lenig. Naast dansen en yoga vind ik het ook heerlijk om door duinen te fietsen en is mijn fiets ook mijn meest gebruikte vervoersmiddel.

Anne Moison schrijft als Miss Natural

Mijn beauty regime

Voor verzorgings- en beautyproducten ga ik het liefst naar De Tuinen of The Body Shop. Ik vind het een fijn idee dat ook de verzorgingsproducten die ik gebruik geen schade toebrengen aan mijn gezondheid en mijn huid. Zelfs via deze producten kan je je lichaam schade toebrengen, dus daarom kies ik altijd voor een natuurlijkere optie. Gelukkig zijn er momenteel zoveel fijne opties! Vind je het niet in de winkel, dan staat altijd het internet wel vol met lekkere producten.

Passie en kennis delen

Door bewuster bezig te zijn met voeding, verzorgingsproducten en lifestyle ben ik ook heel veel gaan lezen en workshops en cursussen gaan volgen die mij meer konden bijbrengen over natuurlijk leven. Alles wat ik leer en ervaar zou ik graag willen delen door te schrijven als Miss Natural. Voor mijzelf is dit een manier om nog beter en bewuster te leven, maar ook een manier om andere te informeren.

Er zijn nog zoveel mensen die weinig afweten van rotzooi en schadelijk stoffen in voeding en andere producten. Wanneer we kennis en passie delen, kunnen we met z’n allen de wereld weer wat natuurlijker maken en allemaal gezonde mensen worden.

Zelf kan ik nog veel verbeteren en valt er nog veel te leren, maar alles wat ik leer en ervaar deel ik graag met iedereen die hier interesse in heeft en hier ook weer van kan leren. Gezond zijn is zo belangrijk dat ik hier graag veel energie in stop.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading