arrow_drop_up arrow_drop_down
23 maart 2012 

Anne Moison gaat schrijven als Miss Natural

Anne Moison gaat schrijven als Miss NaturalIk ben Anne Moison, geboren in 1988 in Haarlem en nog steeds trotse Haarlemmer. Ik heb Media & Entertainment Management gestudeerd en ben nu werkzaam als freelance projectorganisator.

Interesse voor gezondheid en natuurlijk leven heb ik al jaren, maar komt nu de afgelopen 2 jaar meer tot uiting en ben ik er echt bewust mee bezig.

Sinds kort ben ik overgestapt op het veganisme

Naar mijn idee is zo puur mogelijk leven een goed uitgangspunt voor een gezond leven en hoor je daarbij ook geen dieren te eten. Het duurde voor mij toch nog een tijdje voordat ik ook daadwerkelijk vegetariër werd. Sinds 2012 ben ik helemaal overgestapt op het veganisme en voel ik mij hier heel goed bij. Door veganistisch te eten let ik altijd goed op de ingrediënten in producten, waardoor ik altijd weet wat ik in mijn mond stop en wordt het ook makkelijk om andere ‘nare’ ingrediënten te laten staan. Dit heeft me een stuk meer energie gegeven, de middagdip komt bij mij nauwelijks meer voor en ik ben een stuk bewuster van mijn lichaam.

Zo blijf ik in beweging!

Beweging krijg ik genoeg door de vele uren aan danslessen die ik per week volg. Toch ben ik ook yogaworkshops en af en toe wat losse lessen gaan volgen, omdat yoga zo’n fijne beoefening van je lichaam is. Yoga geeft je kracht, maar maakt je ook soepel en lenig. Naast dansen en yoga vind ik het ook heerlijk om door duinen te fietsen en is mijn fiets ook mijn meest gebruikte vervoersmiddel.

Anne Moison schrijft als Miss Natural

Mijn beauty regime

Voor verzorgings- en beautyproducten ga ik het liefst naar De Tuinen of The Body Shop. Ik vind het een fijn idee dat ook de verzorgingsproducten die ik gebruik geen schade toebrengen aan mijn gezondheid en mijn huid. Zelfs via deze producten kan je je lichaam schade toebrengen, dus daarom kies ik altijd voor een natuurlijkere optie. Gelukkig zijn er momenteel zoveel fijne opties! Vind je het niet in de winkel, dan staat altijd het internet wel vol met lekkere producten.

Passie en kennis delen

Door bewuster bezig te zijn met voeding, verzorgingsproducten en lifestyle ben ik ook heel veel gaan lezen en workshops en cursussen gaan volgen die mij meer konden bijbrengen over natuurlijk leven. Alles wat ik leer en ervaar zou ik graag willen delen door te schrijven als Miss Natural. Voor mijzelf is dit een manier om nog beter en bewuster te leven, maar ook een manier om andere te informeren.

Er zijn nog zoveel mensen die weinig afweten van rotzooi en schadelijk stoffen in voeding en andere producten. Wanneer we kennis en passie delen, kunnen we met z’n allen de wereld weer wat natuurlijker maken en allemaal gezonde mensen worden.

Zelf kan ik nog veel verbeteren en valt er nog veel te leren, maar alles wat ik leer en ervaar deel ik graag met iedereen die hier interesse in heeft en hier ook weer van kan leren. Gezond zijn is zo belangrijk dat ik hier graag veel energie in stop.

Over de schrijver
Anne (25) is werkzaam als freelance organizer/personal assistant. Naast deze werkzaamheden heeft zij een grote interesse voor gezondheid en natuurlijke voeding. Zelf probeert ze zoveel mogelijk natuurlijk te leven en bewust na te denken over haar eten. Ook op het gebied van verzorging en beweging streeft Anne ernaar om bewuste en natuurlijke keuzes te maken. Ze doet veel aan yoga en volgt een keer per week een balletles. Anne zou graag willen dat er steeds meer mensen op de wereld zich bewuster bezig gaan houden met voeding en gezondheid en schrijft daarom voor Miss Natural.
Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.