datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

ARE YOU READY FOR 2022? Jouw optimale voorbereiding op het nieuwe jaar!
11 december 2021 
1 min. leestijd

ARE YOU READY FOR 2022? Jouw optimale voorbereiding op het nieuwe jaar!

Het jaar is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! 

Wat is het toch een bijzondere tijd om te leven! Voor de een feest van herkenning en herinnering, voor de ander een periode van grenzen bewaken en loslaten. Hoe je deze tijd ook beleefd, het is de kunst om positief te blijven in de chaos. 

Jouw optimale voorbereiding op het nieuwe jaar!

Merk je dat je regelmatig beïnvloed wordt door de mensen uit jouw omgeving en dat dagelijkse situaties jouw emoties in de war schoppen? Voel je dat je wel meer plezier zou mogen hebben en wat luchtiger in het leven zou mogen staan?


Doe dan mee met de Miss Natural inspiratieweken! 

In deze weken deel ik hoe ik mijzelf afsluit voor negativiteit, alle manieren waarop ik mijn energie hoog houdt en wat ik doe om positief te blijven en volop te genieten!

Tijdens deze inspiratieweken ga je ontdekken; 

  • Hoe je krachtig bij jezelf kunt blijven en jouw eigen grenzen kunt bewaken. 
  • Welke muziek en meditaties je kunt luisteren om jouw rust te vinden en jouw lichaam te helen. 
  • Hoe je van negatieve energie kunt afkomen en meer positieve energie kunt binnen laten. 
  • Welke voeding je beter kunt laten staan en welke voeding je het beste kunt eten om meer energie te krijgen.

Met als bonus 750 recepten! 

Alleen deze maand krijgt nu bij de inspiratieweken als BONUS 1 maand toegang tot de NATURAL LIFESTYLE CLUB receptenbank! Hier kun je meer dan 750 heerlijke suikervrije recepten vinden en ook weekmenu's met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken en boodschappenlijstjes. Daarnaast ook heerlijke recepten voor Kerst en Oudjaar!

Laten we samen naar binnen gaan, de vibratie verhogen en zorgen voor de collectieve ontwaking van de mensheid in 2022!

Je kunt je hier aanmelden >>

Ben jij al klaar voor het nieuwe jaar 2022?

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Sabine
Door

Sabine

op 19 Jan 2022

Ik lees altijd met veel liefde je blog! Dank je wel, hoop dat je dit in 2022 voortzet!

Johanna
Door

Johanna

op 19 Jan 2022

Ik ook, super leuke artikelen waar ik altijd positief van wordt. Wat mijn goede voornemens zijn elk jaar weer is sporten, lief zijn voor mezelf, goed en gezond eten. Nu is het het sporten gelukkig wel goed gekomen en doe ik dat in regelmaat, de afgelopen jaar. Maar het goed eten wil nog niet altijd lukken, ik heb laatst een test gedaan en ik heb tekort aan Vitamine D, waardoor ik super moe ben altijd. Ik wilde graag supplementen nemen van https://www.flinndal.nl/vitamine-d en daarnaast ook natuurlijk Vitamine D binnenkrijgen, maar hoe kan ik dit het beste doen?

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine