datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Auro liquid gold- mineralen die het water reinigen en je cellen voeden!
02 november 2021 
3 min. leestijd

Auro liquid gold- mineralen die het water reinigen en je cellen voeden!

Ons kraanwater is tegenwoordig steeds meer vervuild, we zien deze toxines met het blote oog niet. Dit komt omdat deze ingekapseld zitten met de watermolecuul in sterke moleculaire verbindingen. Dit betekent dat als je dit water consumeert, de toxines door ons celmembraan heen gaan en zo ons zenuwstelsel en weefsels kunnen aantasten.

Auro zijn mineralen onttrokken zijn uit vulkanisch gesteente (vanuit de diepte van de aarde).die ‘rare earth’ trace mineralen bevatten die erg nuttig en waardevol zijn voor het lichaam. Deze kun je aan het water toevoegen om ze te mineraliseren en het water te ontdoen van toxines. De mineralen zijn beschikbaar in direct door het lichaam opneembare mineralen (sulfaat vorm). Dit betekent dat ze gemakkelijk door het celmembraan komen zodat het lichaam deze kan gebruiken voor alle functies. Het is afkomstig van een bron die niet door de natuur heen loopt en daarmee ook niet is vervuild. Het product wordt gewonnen in een ruimte waar een vulkaan uitbarsting wordt nagebootst. Hier worden rotsen/steen mineralen omgezet in ionisch biologisch beschikbare mineralen verbonden/ingekapseld aan/in sulfaat.


Voeg een paar druppels aan je glas water voor alle goede eigenschappen!

Als je Auro aan het water toevoegt zal het de schadelijke verbindingen losmaken (het water wordt troebel). De verbinding tussen de toxines gekapseld in het water molecuul worden verbroken en tevens zichtbaar worden voor het blote oog. In deze staat zijn de toxines niet langer actief en daarmee in staat om celmembraan te passeren en zijn dus niet langer schadelijk om te drinken.  Je voegt 25-32 druppels Auro toe per liter water. Doe de Auro in het water en laat het (minimaal) een nachtje staan. Hoe langer de mineralen de tijd krijgen om in te werken op het water des te sterker zijn alle eerder genoemde effecten, hoe langer hoe beter – 3 dagen is voldoende. Alle eigenschappen blijven voor altijd.

De mineralen in Auro zijn biologisch beschikbaar, hierdoor passeren ze het celmembraan en worden zo opgenomen door het zenuwstelsel en weefsels. Het verhoogt hydratatie op celniveau omdat water mineralen moet bevatten om te functioneren binnen de muren van een levende cel. Vice versa hebben mineralen water nodig. Veel mensen klagen over dat ze nooit gehydrateerd voelen, dit gevoel zal afnemen en verdwijnen tijdens het gebruik van Auro. Je kan het toevoegen aan vrijwel iedere drinkbare vloeistof: Thee, kraanwater, sappen, koffie en zelfs wijn.


Auro liquid gold voor zuiver hoog geladen water!

1. Het purifieert water en neutraliseert ongeveer 250 toxines uit het water zoals zware metalen, pesticiden, farmaceutica , chemicaliën, glyfosaat (herbicide), fluoride, chloor, bacteriën en virussen. Het maakt ze allen inactief en daarmee onschadelijk.

2. Het structureert het water naar de 4e fase, een hoog geladen status. De status van water gevonden in gezonde, hoog vibrerende cellen.

3. Het verhoogt het zuurstofgehalte van het water, dat is een unieke eigenschap die het water voor altijd behoudt, zelfs na één behandeling.

4. Het voegt 70-102 mineralen aan het water toe, dit is een variabel getal omdat het een natuur product is waar verder niks meer aan gedaan is. Het verschilt per batch wat de mineralen hoeveelheid is die op dat moment aanwezig zijn in de stenen.

Mineralen zijn belangrijk voor onze gezondheid!

Wat we nodig hebben is water en voedsel wat ons voorzien van de gehele matrix aan biologisch beschikbare mineralen, die bijdragen aan de alkalisering van het lichaam, dit hydrateert en voert toxines af naar buiten. We hebben minimaal 70 mineralen per dag nodig om goed te kunnen functioneren daar waar we nu gemiddeld tussen de 5-20 zitten per dag zelfs als je biologisch eet. Alleen als je je eigen voedsel biodynamisch verbouwd kan je in de buurt komen. Maar in deze tijden zul je nog amper het gehele spectrum binnenkrijgen. De meeste grond is namelijk flink gedemineraliseerd, hierdoor het voedsel ook. Hierdoor komt het ook tekort in vitamines, essentiële vetzuren en aminozuren. Mineralen zijn de bouwstenen van al deze andere nutriënten. Als je een kind krijgt en je voorziet het van de gehele matrix aan mineralen dan kan het zijn volledige potentie bereiken, dit zelfde geldt voor planten.  Bestel jou Auro Liquid gold hier.

Weetjes voor de liefhebbers: Je kunt met het door Auro gezuiverde water verschillende experimentjes doen om de werking te testen. Bijvoorbeeld met plantjes, ze zullen sneller groeien. Ook dieren zullen voor Auro gezuiverd water kiezen als je meerdere bakjes voor hun neus neerzet. Voor meer informatie over water adviseer ik de documentaire “The Secrets of Water” op Gaia te kijken. 

Heb jij een leuke ervaring met Aura? Deel deze dan in de comments!


Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Michel
Door

Michel

op 21 Nov 2021

Dit klinkt interessant, bedankt voor het artikel.

Mila
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading