10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Ben jij een Miss Natural? Doe de Test en ontdek het!
25 februari 2012 
1 min. leestijd

Ben jij een Miss Natural? Doe de Test en ontdek het!

Leef jij als een Miss Natural of ben (nog) je op ontdekkingstocht naar alles omtrent de natuurlijke levensstijl? Dan heb ik speciaal voor jou een leuke test gemaakt waarin je heel veel kunt ontdekken over deze levensstijl, mijn levensstijl.

In de “Ben jij een Miss Natural” Test vind je persoonlijke vragen over hoe je nu leeft en vragen om je kennis te testen. Er zijn vragen over voeding, cosmetica, sport en beweging en motivatie. Door het beantwoorden van 34 multiple choice vragen krijg je een aardig beeld van jouw leefwijze en krijg je misschien ook wel nieuwe inzichten!

Na de test is er een leuke verrassing

Na het invullen van de Test krijg je direct toegang tot de pagina met alle antwoorden en kun je hierbij ook de toelichting lezen. Aan het einde van de Test is er ook nog een leuke verrassing! Tja, en daar kan ik natuurlijk niets over zeggen… anders is het geen verrassing meer!

Ga nu naar de “Ben jij een Miss Natural’ Test

Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Ben jij een Miss Natural?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Evelien Leijten
Door

Evelien Leijten

op 08 Mar 2012

Wat een interessante website! Met veel waardevolle informatie! Gr. Evelien

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.