datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ben jij een Miss Natural? Doe de Test en ontdek het!
25 februari 2012 
0 min. leestijd

Ben jij een Miss Natural? Doe de Test en ontdek het!

Leef jij als een Miss Natural of ben (nog) je op ontdekkingstocht naar alles omtrent de natuurlijke levensstijl? Dan heb ik speciaal voor jou een leuke test gemaakt waarin je heel veel kunt ontdekken over deze levensstijl, mijn levensstijl.

In de “Ben jij een Miss Natural” Test vind je persoonlijke vragen over hoe je nu leeft en vragen om je kennis te testen. Er zijn vragen over voeding, cosmetica, sport en beweging en motivatie. Door het beantwoorden van 34 multiple choice vragen krijg je een aardig beeld van jouw leefwijze en krijg je misschien ook wel nieuwe inzichten!

Na de test is er een leuke verrassing

Na het invullen van de Test krijg je direct toegang tot de pagina met alle antwoorden en kun je hierbij ook de toelichting lezen. Aan het einde van de Test is er ook nog een leuke verrassing! Tja, en daar kan ik natuurlijk niets over zeggen… anders is het geen verrassing meer!

Ga nu naar de “Ben jij een Miss Natural’ Test

Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

Ben jij een Miss Natural?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Evelien Leijten
Door

Evelien Leijten

op 08 Mar 2012

Wat een interessante website! Met veel waardevolle informatie! Gr. Evelien

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading