10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Wat spectaculair! Een biologisch kopje bloementhee
24 februari 2012 
2 min. leestijd

Wat spectaculair! Een biologisch kopje bloementhee

Theebloem van Tava Tea

Bloemen vind ik prachtig! Bloemen krijgen geweldig! En bloemen in mijn thee…? Daar denk je niet direct aan of je moet denken aan een kopje thee van kamille bloemetjes.

Nee, ik heb het hier over theebloemen, die ‘tot leven komen’ na het opschenken met heet water. Het merk Tava Tea is in Engeland al jaren een fenomeen op het gebied van gezonde thee.

Duizenden Britten dronken hun speciaal samengestelde Wellness Blend en duizenden Britten belden en emailden om te vertellen dat de thee werkte! Thee is écht een gezond product, zo blijkt ook al uit duizenden studies. Daarnaast is de Wellness Blend door de Engelse pers geprezen; dit resulteerde onder andere al in een voorpagina artikel in de Sunday Express en berichten in The Sun en de Daily Express.

Biologische bloemen thee100% biologische theebloemen

Nu heeft Tava Tea voet gezet in de Nederlandse markt en introduceert de 100% biologische Tava Theebloemen. Het is tijd voor Nederland om kennis te maken met een nieuwe theebeleving.

Een bolletje van gedroogde, groene theebladeren vouwt zich open als het overgoten wordt met kokend water. Tijdens dit schouwspel verschijnt de verstopte verrassing: een kleurige bloem, bijvoorbeeld van jasmijn en lelie of chrysant. Het ontvouwt zich en zal in het midden van de pot pronken.

De thee trekt ongeveer drie minuten terwijl de bloem zich helemaal uitvouwt. Nu is de thee klaar om te drinken. Het resultaat is een biologische groene thee met een zachte smaak. Van één Tava Theebloem kan wel vier liter thee gezet worden; hij is dus ook geschikt voor grotere groepen.

Thee zonder kleurstoffen of smaakstoffen

De Tava Theebloemen zijn 100% biologisch. Om de gewenste kwaliteit te bewaren, wordt de thee tijdens de groei enkel behandeld met natuurlijke producten en worden er geen kleurstoffen of smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de thee puur en is de smaak dus ook het best!

De theebloemen zijn ook te koop bij bloemisten

Deze theebloemen zijn te vinden in de retail en in de horeca. In verschillende hotels, restaurants en cafés staat de Tava Theebloem al op de kaart. Opvallend! In de retail zijn ze te koop bij steeds meer bloemisten in Nederland. Op de website www.tavatheebloemen.nl is te zien welke bloemisten de Theebloemen op dit moment aanbieden.

In plaats van een bos bloemen

Tava Theebloemen zijn erg leuk om cadeau te geven. Ze zitten verpakt in leuke geschenkdoosjes, waar zelf een wens of boodschap aan toegevoegd kan worden. Zo wordt de Theebloem een cadeautje voor een verjaardag, voor een bruiloft, voor een geliefde, of gewoon zomaar als kleinigheidje!

Wat vind jij van deze bloementhee?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Nathalie
Door

Nathalie

op 26 Feb 2012

Erg apart! Ben wel benieuwd naar de smaak

Soumaya
Door

Soumaya

op 09 May 2012

Ik wil het nog steeds proberen!!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.