datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Wat spectaculair! Een biologisch kopje bloementhee
24 februari 2012 
2 min. leestijd

Wat spectaculair! Een biologisch kopje bloementhee

Theebloem van Tava Tea

Bloemen vind ik prachtig! Bloemen krijgen geweldig! En bloemen in mijn thee…? Daar denk je niet direct aan of je moet denken aan een kopje thee van kamille bloemetjes.

Nee, ik heb het hier over theebloemen, die ‘tot leven komen’ na het opschenken met heet water. Het merk Tava Tea is in Engeland al jaren een fenomeen op het gebied van gezonde thee.

Duizenden Britten dronken hun speciaal samengestelde Wellness Blend en duizenden Britten belden en emailden om te vertellen dat de thee werkte! Thee is écht een gezond product, zo blijkt ook al uit duizenden studies. Daarnaast is de Wellness Blend door de Engelse pers geprezen; dit resulteerde onder andere al in een voorpagina artikel in de Sunday Express en berichten in The Sun en de Daily Express.

Biologische bloemen thee100% biologische theebloemen

Nu heeft Tava Tea voet gezet in de Nederlandse markt en introduceert de 100% biologische Tava Theebloemen. Het is tijd voor Nederland om kennis te maken met een nieuwe theebeleving.

Een bolletje van gedroogde, groene theebladeren vouwt zich open als het overgoten wordt met kokend water. Tijdens dit schouwspel verschijnt de verstopte verrassing: een kleurige bloem, bijvoorbeeld van jasmijn en lelie of chrysant. Het ontvouwt zich en zal in het midden van de pot pronken.

De thee trekt ongeveer drie minuten terwijl de bloem zich helemaal uitvouwt. Nu is de thee klaar om te drinken. Het resultaat is een biologische groene thee met een zachte smaak. Van één Tava Theebloem kan wel vier liter thee gezet worden; hij is dus ook geschikt voor grotere groepen.

Thee zonder kleurstoffen of smaakstoffen

De Tava Theebloemen zijn 100% biologisch. Om de gewenste kwaliteit te bewaren, wordt de thee tijdens de groei enkel behandeld met natuurlijke producten en worden er geen kleurstoffen of smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de thee puur en is de smaak dus ook het best!

De theebloemen zijn ook te koop bij bloemisten

Deze theebloemen zijn te vinden in de retail en in de horeca. In verschillende hotels, restaurants en cafés staat de Tava Theebloem al op de kaart. Opvallend! In de retail zijn ze te koop bij steeds meer bloemisten in Nederland. Op de website www.tavatheebloemen.nl is te zien welke bloemisten de Theebloemen op dit moment aanbieden.

In plaats van een bos bloemen

Tava Theebloemen zijn erg leuk om cadeau te geven. Ze zitten verpakt in leuke geschenkdoosjes, waar zelf een wens of boodschap aan toegevoegd kan worden. Zo wordt de Theebloem een cadeautje voor een verjaardag, voor een bruiloft, voor een geliefde, of gewoon zomaar als kleinigheidje!

Wat vind jij van deze bloementhee?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Nathalie
Door

Nathalie

op 26 Feb 2012

Erg apart! Ben wel benieuwd naar de smaak

Soumaya
Door

Soumaya

op 09 May 2012

Ik wil het nog steeds proberen!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading