datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Boeken over E-nummers
23 juni 2013 
4 min. leestijd

Boeken over E-nummers

De afgelopen week heb je op Miss Natural heel wat kennis kunnen opdoen over E-nummers, wat ze zijn en hoe je ze kunt herkennen. Zoals je hebt kunnen lezen is de lijst van E-nummers aardig lang. Gelukkig is er een aantal boeken dat je kan helpen aan E-nummerlijsten, inclusief de beschrijving van de betreffende additieven. Ook zijn er de laatste jaren fijne kookboeken verschenen over koken zonder E-nummers, met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten. Ik help je graag aan een aantal titels. Bovendien maak je kans op een E-nummervrij Kookboek!

E= Eetbaar?

E=Eetbaar?‘ van J. Kamsteeg is een van die boeken die wel de informatie verschaft, die niet op de etiketten wordt vermeld: wat betekenen de E-nummers en wat zijn de effecten ervan?
Behalve de herkomst en functie worden ook de bijwerkingen beschreven, met name de reacties die kunnen optreden bij overgevoeligheid voor een bepaalde stof. Ook worden er bij elke toevoeging voorbeelden gegeven van producten waar het in voorkomt.

Simpel zonder E

Het boek ‘Simpel zonder E‘ van Sandra van der Jagt is deze maand verschenen. een heel nieuw boek in de E-nummer collectie dus! Het boek bevat handige tips en lekkere recepten. Mede door de vele tips zijn de bijna 40 recepten uit het boek niet alleen eenvoudig te bereiden, maar ook naar eigen smaak aan te passen. Volgens de schrijfster is E-nummervrij eten bovendien een goede aanvulling op de behandeling van ADHD.

Wat zit er in uw eten?

Deze handige hulpgids is de afgelopen week al herhaaldelijk voorbij gekomen op Miss Natural. Dat wil wel wat zeggen! Het boekje ‘Wat zit er in uw Eten?‘ is een bewerking van Will Jansen naar het een Frans gidsje van Corinne Couget. Deze gids beschrijft alle in voedingsmiddelen toegestane additieven en hun bijwerkingen. Daar kan uiteraard weleens discussie over ontstaan, maar het hoofddoel van deze gids is dat mensen meer gaan nadenken over wat ze in hun mond steken. Omdat het boekje zo makkelijk in je tas past, is het bij vele Miss Natural redactrices een onmisbaar attribuut bij het doen van de boodschappen.

De Veiligheid en Schadelijkheid van E-nummers

In het boek ‘De veiligheid en schadelijkheid van E-nummers‘ zijn de schrijvers Yvonne van den Berg en Martine Botermans op onderzoek uitgegaan over wat er waar is van wat er wordt beweerd over E-nummers. Het boek bevat informatie over de (on)schadelijkheid van E-nummers, gebaseerd op wetenschappelijke literatuur. De schrijvers willen met dit boek op een objectieve manier informeren over de gevolgen van E-nummers voor de gezondheid. Lees hier de review over het boek op Miss Natural en maak meteen kans op 1 van de 5 exemplaren die we mogen weggeven!

De ‘Koken zonder E-nummers’-serie

Dinneke van den Dikkenberg ontdekte dat ongelofelijk veel producten in de supermarkt schadelijke E-nummers bevatten. Zoals zovelen kwam ze erachter dat er ontzettend veel producten werden verkocht vol met additieven en ze begon een zoektocht naar niet-schadelijke en E-nummervrije producten. Inmiddels is koken zonder E-nummers Dinnekes lifestyle geworden.

In 2011 verscheen het eerste boekje in de serie van Dinneke van den Dikkenberg: ‘Bewust koken zonder E-nummers‘, met meer dan 60 eenvoudige recepten voor iedereen die gezond wil koken zonder E-nummers. En daar bleek behoefte aan! Het jaar erop verscheen deel 2: ‘Verder koken zonder E-nummers‘, met nog eens 60 eenvoudige en uiteraard E-nummervrije recepten voor dagelijks gebruik. En begin dit jaar kwam het derde boekje in deze serie uit: ‘Gewoon koken zonder E-nummers‘. Inderdaad, met ‘gewone’ recepten. Lekker praktisch, zonder poespas en elke dag te gebruiken.

Voor wie graag zonder pakjes en zakjes aan de slag wil in de keuken zijn de boekjes van Dinneke van den Dikkenberg echt een aanrader. Je kunt ze overigens niet alleen raadplegen voor eenvoudige dagelijkse maaltijden, maar ook voor toetjes, cakes en lekkere snacks.

Win het boek ‘Gewoon Koken zonder E-nummers’

Miss Natural mag vijf exemplaren weggeven van ‘Gewoon koken zonder E-nummers‘, het laatstverschenen boekje in de serie van Dinneke van den Dikkenberg. Wil jij kans maken? Vertel dan in een reactie onder dit artikel waarom en wie weet ligt het boek binnenkort wel bij jou in de brievenbus!

Week zonder E-nummers

Ben je bekend met de gezondheidsrisico’s van E-nummers? Wil je makkelijk en gezond koken zonder E-nummers? En een start maken met natuurlijk eten? Doe dan mee met de Week zonder E-nummers!

E-nummers. We horen en lezen er steeds vaker over. Maar wat zijn E-numers nou precies? En hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? Dat allemaal ontdek je in de Week zonder E-nummers van Miss Natural. De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers en lekker en makkelijk wil koken zonder al die schadelijke E-nummers. Deze week is dus voor jou, maar ook voor iedereen die je kent die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij gratis aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

Tijdens deze week krijg je iedere dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten.

Schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers >>>

Wat is jouw favoriete boek over E-nummers?

De 5 winnaars zijn geworden:

Liza, Marielle, Pleuni, Diana V. en Sandra Z. Gefeliciteerd! Jullie krijgen het boek ‘Gewoon Koken zonder E-nummers” thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
LindaH
Door

LindaH

op 23 Jun 2013

Het lijkt me geweldig om dit boek te winnen, met name voor mijn broer. Hij is sinds een paar weken bezig met gezondere voeding, omdat hij (net als mij) allerlei lichamelijke klachten had waarvan hij merkte dat er een samenhang was met zijn voeding. Zo kreeg hij bijvoorbeeld hoofdpijnklachten van niet-biologisch voedsel met e-nummers. Hij vindt het echter nog wel moeilijk om goede recepten te bedenken, zeker omdat hij op zijn budget moet letten en niet te luxe kan koken. Dus dit boek lijkt me geweldig om aan hem te geven.Leuk thema, keep up the good work!:-)

Annemarie
Door

Annemarie

op 23 Jun 2013

Nou, dat is wel even de moeite waard om te reageren :) Mijn vriend heeft een allergie voor e-nummer 621. Als hij een kleine hoeveelheid binnenkrijgt word hij al ziek. Daar is hij eigenlijk zelf achter moeten komen en het is nog vrij lastig om zelf iets lekkers te maken zonder dat e-nummer. Laat hij nou bijna jarig zijn, dit boek zou een super leuk kado voor hem zijn! Want hij is dol op koken!!!!! :D

Zoë
Door

Zoë

op 23 Jun 2013

Oeh. Ja! Dit boek zou ik natuurlijk heeeeeel erg graag willen winnen :) Merk door de E-nummer vrije week dat er toch af en toe nog een paar toevoegingen bij in schieten, wat ik liever niet zou willen! Een boek ter ondersteuning en vooral ter inspiratie, zou ik geweldig vinden! Dus, kies mij! ;D

Debbie
Door

Debbie

op 23 Jun 2013

Sinds dat mijn moeder zichzelf hierin verdiept, probeer ik dit ook steeds meer te doen. Ik ben al bezig met gezonder te eten en meer natuurlijkere producten te gebruiken / eten. In oktober ga ik op mezelf wonen. Dit zou een mooi begin zijn van een e-nummer vrij leven. Lijkt me (h)eerlijk!

Soumaya
Door

Soumaya

op 23 Jun 2013

Ik zou graag het boek willen winnen, omdat ik steeds bewuster bezig ben en zeker ontdekt heb dat bepaalde E-nummers een negatieve invloed hebben op mezelf oa. Bijv, hoofdpijn, maagklachten.Ik informeer mensen ook graag omtrent dit onderwerp, dus lijkt het mij zeker welkom om dit boek te winnen!

Manon Plat
Door

Manon Plat

op 23 Jun 2013

Doordat ik de ziekte van Edometriose heb en een geweldige gave ADD, kan ik niet meer eten wat los en vast zit. Steeds bewuster ga ik te werk als het gaat om het bereiden van mijn eten, daar kan ik natuurlijk het boekje bewust koken zonde E-nummers goed bij gebruiken :)

Anoeska
Door

Anoeska

op 23 Jun 2013

Koken zonder E-nummers dit vergt veel energie. Allereerst een zoektocht door de supermarkt om de juiste producten te vinden maar ook creativiteit. Doordat je veel dingen niet kunt eten word je erg creatief met voeding. Ik eet al 2 jaar erg bewust (geen gist en suiker). Met als resultaat: een stralende huid en een gelukkig en gezond leven! Om er nog stralender uit te zien zou ik graag kans maken op het boek Koken zonder E-nummers.

Sandra Zuidhoek
Door

Sandra Zuidhoek

op 23 Jun 2013

Door een lullige val tijdens het lopen met mijn snowboard in m'n hand heb ik een hersenschudding opgelopen en het herstel daarvan duurt al maanden. Ben zelf een zeer bewuste eter (dietist, studie natuurvoeding) maar moet het nu hebben van de kookkunsten van manlief. Hij kan wel wat inspiratie gebruiken om e-nummer vrij te koken ;-)

Nathalie
Door

Nathalie

op 23 Jun 2013

In mijn eerste week zonder E-nummers liep ik al gelijk tegen zaken aan die zelfs in de biologische winkel niet E-nummer vrij waren. Wij hebben een kleine Bio winkel, dus helaas maar keuze uit 1 soort amandelmelk en 1 soort kokoswater en laten er nu net (verstopt) toch de E621 en E300 in zitten! Verder heb ik geen budget om alles überhaupt in de biologische winkel te kopen. Dus omdat ik vind dat koken leuk, maar vooral ook praktisch moet zijn, denk ik in dit boek een goede gids in de wereld zonder E-nummers te hebben gevonden!

joke
Door

joke

op 23 Jun 2013

Ben al een tijdje aan de gang zonder e nummers maar het lukt nog niet om alles te doen.Wel zo vers mogelijk en verneem wel dat ik mij er prettiger bij voel.Alleen het zoeken naar de juiste recepten lukt nog niet helemaal, daarom lijkt mij dit boek een geweldige aanwinst.

Anneke Overmars
Door

Anneke Overmars

op 23 Jun 2013

Veel interesse in gezonde voeding, ben er druk mee bezig. Nu erg interessant de informatie over E-nummers.Ik hoop dat ik nog meer tips kan ontvangen via dit boek.

Ramona Reessink
Door

Ramona Reessink

op 23 Jun 2013

Ik ben hier nog helemaal niet bekend mee en ik zou er graag over willen leren.. Waarom kan het zo schadelijk zijn..?? "I don't know what all the fuss is about" :D en dat zou ik wil wel eens weten.. :D

Dimpfie Claessens
Door

Dimpfie Claessens

op 23 Jun 2013

Het is heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat probeer ik samen met mijn man en kinderen ook te doen. Deze boeken zullen daar zeker bij helpen. Ze zullen zeker helpen om ons op het juiste pad te houden en een bron van inspiratie zijn.

Diana Verdonk
Door

Diana Verdonk

op 23 Jun 2013

Ik ben geen keukenprinses en kook ook niet voor m'n lol. Ik ben wel bewust bezig met voeding de laatste maanden en kan daar zeker de nodige inspiratie bij gebruiken! Lastig om steeds te verzinnen wat er nu weer op tafel moet komen! Ik heb al veel geld uitgegeven sinds mijn gezondere leefstijl, dus een keertje winnen zou best leuk zijn! ;-)

Marjolein
Door

Marjolein

op 24 Jun 2013

Wij zouden heel erg graag het boekje willen winnen. Moeten alle 3 incl 10 jarige glutenvrij en lactosevrij eten en we eten al bijna alles zonder pakjes en zakjes maar dat valt niet altijd mee voor een kind. Dus alle inspiratie is welkom!

An
Door

An

op 24 Jun 2013

....omdat ik door het NIET eten van E-nummers alle twijfel en ongemak omzeil over wat wel en wat niet kan. Ik ben de hele commerciële kermis rond voedsel beu. Daarnaast vind ik de voedselmarkt zo complex en intransparant dat ik niet meer weet wie/wat ik moet geloven voor wat betreft 'goed voedsel'. De producenten en supermarkten bepalen vaak wat we moeten eten en ik laat me dat ook (onbewust) aanleunen. Het blijkt wel dat het erg moeilijk is om zonder E-nummers door het leven te gaan. Alle hulp is dus wel welkom. En inderdaad: Je bent wat je eet. Goed erin is goed eruit. Spreekt voor zich dat het zonder E-nummers een stuk beter wordt van binnen ;-)

Deborah
Door

Deborah

op 24 Jun 2013

Ik zou heel graag het boek willen winnen, omdat ik de gezondste versie van mezelf wil zijn en onbezorgd zwanger wil worden! Ook heb ik de missie om de fibromyalgie klachten die ik heb te beïnvloeden door gezonde voeding en dit zou mij zeker een steuntje in de rug geven!

Sylvia
Door

Sylvia

op 24 Jun 2013

Zou fantastisch zijn als eerste stap naar gezonder leven.ik heb meer met een boek in mijn hand dan online iets te bekijken dus heel graag

Juniper
Door

Juniper

op 24 Jun 2013

Er is weer een wereld voor mij open gegaan! Ik ben zo enthousiast en ben de hele week al op internet aan het kijken over gezonde voeding en kom van de ene site op de andere. Ik voel me geweldig doordat ik besloten heb om op e-nummers te gaan letten en ontdek hoe lekker het eten is zonder die troep!

Astrid
Door

Astrid

op 24 Jun 2013

Sinds een half jaar eet ik zoveel mogelijk biologisch, zonder pakjes en zakjes. Het lukt me echter niet altijd om datgene te bereiden waarvan ook mijn gezin smult, omdat er dan toch e-nummers aan te pas komen. Verschillende appjes op mijn telefoon helpen wel wat, maar fijne recepten zouden een uitkomst zijn. Daarom wil ik graag het boek "gewoon koken zonder e-nummers" winnen.

marlies
Door

marlies

op 24 Jun 2013

Omdat ik eten steeds meer als medicijn voor mijn lichaam zie en dit boek daar mij bij opweg kan helpen!

debbie
Door

debbie

op 24 Jun 2013

Ik zou hem graag willen winnen,omdat ik mijn kinders graag e-vrij wil laten opgroeien.nu doe ik al hartstikke mijn best maar ik vrees dat er nog veel valkuilen zijn waar ik met me grote voeten intrap.met dit boek hoop ik er weer wat valkuilen uit te vissen.

Meity
Door

Meity

op 24 Jun 2013

Ik ben er sinds een jaar achter dat ik mijn schildklier niet goed werkt. Een van de middelen (naast medicatie) om mij weer goed te voelen is voeding. Mij wordt geadviseerd om zo puur mogelijk te eten met zo min mogelijk schadelijke toevoegingen. Nu was ik altijd van de pakjes en zakje. Ik weet gewoon niet beter. En nu kost het mij best wat energie om het wiel opnieuw uit te vinden en "natuurlijk" te koken. En die energie heb ik juist zo weinig door mijn schildklier. Dus een helpende hand zou welkom zijn. En wie weet worden mijn 2 kinderen dan ook minder gevoelig voor exceem!

Nikki
Door

Nikki

op 24 Jun 2013

Toen nog minder dan een jaar geleden opeens diabetes type 1 bij mij werd vastgesteld is de nood nog hoger geworden om goed voor mijn lichaam te gaan zorgen, en dat betekent afkicken van mijn ongezonde gewoonten. Ik ben klaar om een gezondere versie van mezelf te worden, en daar horen geen E-nummers bij!

Geesje
Door

Geesje

op 24 Jun 2013

Door het boekje: wat zit erin uw eten van Corinne Gouget ben ik erachter gekomen wat er allemaal in ons eten wordt gestopt. Ik ben er een week ziek van geweest, dat ik met zo stuurloos voelde en me af vroeg: Wat kan ik mijn kinderen nog geven? Moeilijk vind ik om gerchten goed op smaak te krijgen(zonder pakjes)zoals ik gewend was.Welke ingrediënten ga ik daarvoor gebruiken. Lastig! Daarom zou ik ontzettend graag het boekje van Dinneke kado krijgen, om een volgende stap te kunnen zetten! Ook een verantwoord koekje na schooltijd etc. Daar ik; onzichtbaar beperkt ben door de ziekte van grave;, is mijn energie beperkt en ben ik erg blij als ik één van de winnaars zou zijn! Zou geweldig zijn!groet Geesje!

Linda
Door

Linda

op 24 Jun 2013

Waarom zou ik graag het boek winnen? Onlangs stuiterde onze zoon twee dagen door het huis. Wat was er aan de hand? De dag ervoor had hij een feestje gehad en daar snoep gekregen met e-nummers (ws kleurstoffen) Hij heeft er zelf er veel last van gehad. Druk in zijn hoofd. We zijn al een tijd bezig met bewust (biologisch) eten. We hebben drie kinderen met een koemelkallergie, dus etiketten lezen doen we al veel. Alleen komen we nog steeds dingen tegen die we niet kennen, op al die etiketten. En dit boek zou daar een hele grote bijdrage aan kunnen leveren. Plus dat ik het een uitdaging vind om gezond, lekker eten te bereiden voor mijn gezin, waar geen chemische, synthetische of andere rare stofjes inzitten. Zodat de kinderen, en wijzelf, lekker in ons vel zitten.

Anny
Door

Anny

op 24 Jun 2013

Hallo, Ik wil dat boek heel graag winnen, om zo nog meer op natuurlijke wijze puur en gezond te eten. Ik ben opgegroeid met alles wat maar niet goed was, als het maar veel was. Daardoor ook altijd dik geweest en ik wil voor mijn zoon van zeven en mijn man het zo gezond mogelijk maken en voor mezelf natuurlijk ook. Ik ben al een jaar van bv de suiker af. Afgelopen vrijdag weer voor de eerste keer eens tiramisu gegeten. Zaterdag voelde ik het ook weer meteen dat ik nu weet dat ik me niet meer laat verleiden om zoiets te eten. En ook bepaalde E-nummers vallen niet zo goed, dus daar wil ik eigenlijk op alle manieren iets over te weten komen. Ik ben al een heel eind op de goede weg, maar het kan altijd beter en daar kan dit boekje mij denk ik wel mee helpen. mvg Anny

Brenda
Door

Brenda

op 24 Jun 2013

Onze beide kids (6 en 4 jaar) hebben allebei ceuliakie en de oudste ook nog eens een lactoseintolerantie er bovenop. We zijn dus al kampioenen in etiketten lezen voor de gluten en lactose en koken dus al veel vers, maar soms weet ik het gewoon even niet meer en ben ik echt Koos Inspiratieloos qua eten! Zeker op een werkdag en het allemaal snel moet.Dus 1 van de boekjes is zo wie zo heel erg welkom! Misschien in de toekomst een boekje met kinderrecepten? :-)

Pleuni
Door

Pleuni

op 24 Jun 2013

Ik kan geen smoes verzinnen waarom IK er meer recht op heb dan een ander maar wel omdat ik het net zo graag als iedereen wil en zo nog beter op de E-nummers kan letten! ( en omdat ik nog nooit iets gewonnen heb!)

Jolanda
Door

Jolanda

op 25 Jun 2013

Ik zou graag het boek willen winnen, omdat als mijn vriend kookt hij nog wel eens wil vervallen in pakjes en zakjes. Hij heeft dan geen inspiratie om wat anders te bedenken. Dus ik hoop dat hij met dit boekje meer inspiratie heeft om lekker en gezond en vooral E nummer vrij te koken.

Marie-José Thijssen
Door

Marie-José Thijssen

op 26 Jun 2013

Omdat ik vanwege mijn gezondheid al een hele tijd bezig ben met gezond eten en dus E-nummer vrij (de schadelijke dan). Ik ben erg gemotiveerd om mijn gezin hierin zoveel mogelijk te betrekken en ook mijn omgeving wil ik graag op een positieve manier enthousiasmeren om gezonde keuzes te maken. Bedankt voor de kans!

Marielle
Door

Marielle

op 26 Jun 2013

Vanwege mijn gezondheid, die erg zwak is is goed eten voor mij erg belangrijk, ik zit nog in de "leerfase" en vind het soms lastig omdat je aan bepaalde producten "gehecht' bent!Deze boekjes zouden mij echt verder kunnen helpen, ik kan ook niet werken dus zit ook niet zo goed in de slappe was, waardoor dit extra fijn zou zijn!

liza
Door

liza

op 27 Jun 2013

Ik zou wel graag dit boek willen winnen voor mijn dochter, en dan natuurlijk ook voor de rest van het gezin.Mijn jongste dochter heeft ADD ,en als het goed zou zijn voor mensen met ADHD dan moet het haast ook wel goed zijn voor mensen met ADD.Dit boek zou een heel goed begin zijn,om het daarna als normaal te gaan beschouwen.GROETJES LIZA

Tjitske
Door

Tjitske

op 09 Aug 2013

Graag zou ik dit boekje willen winnen zodat ik deze leefstijl kan doorvoeren in mijn gezin, onze 3 kinderen en ik zelf zijn Hoog Sensitief en reageren heel sterk op bepaalde stofjes en voedingsmiddelen, en twee van hen ook een intolerantie hebben voor lactose en dergelijke, door dit boekje te kunnen winnen kan ik deze leefstijl makkelijker integreren d.m.v de informatie en recepten, zodat ik ook weer andere mensen kan helpen in mijn werk en omgeving om ze enkele handvaten te kunnen geven om bewuster te gaan eten zonder al die chemische toevoegingen die tegenwoordig bijna overal in zitten.

Lynn
Door

Lynn

op 24 Aug 2013

Ik zou het boek graag willen hebben om de volgende reden. Ik ben er sinds kort erachter ben gekomen dat E-nummers een eetstoornis en negatieve emoties alleen maar verergert. Het zou zou lekker zijn om er gewoon geen last meer van te hebben. Ik ben al paar jaar zoekend hoe ik hier vanaf kan komen, en sinds de ontdekking van clean foods gaat het al stukken beter! Weg met alle light producten, weg met E nummers... :)

Sanne
Door

Sanne

op 24 Aug 2013

Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat ik meer te weten zou willen komen over koken zonder e-nummers.

Geesje
Door

Geesje

op 16 Sep 2013

Op de goede weg verder rmet een handig boekje, is zeker winst!

Rianne de laat
Door

Rianne de laat

op 24 Sep 2013

Ik zou graag willen leren uit t boek hoe ik lekkere sausjes, jus kan maken. Mijn man kan sinds een operatie aan zijn tong niet alles meer eten en heeft dus altijd sausjes nodig om t weg tekrijgen. En dat wil ik zo gezond mogelijk doen, zonder toevoegingen.

elsbeth
Door

elsbeth

op 07 Oct 2014

Vanaf 8 september j.l. ben ik thuis met een hersenvliesontsteking. De eerste 2 weken alleen maar geslapen en daarna meer tijd om allerlei artikelen te lezen, waaronder de 21 dagen DETOX. Ik ben nu halverwege de tweede week en heb net de week zonder E-nummers achter de rug. Er gaat een wereld voor mij open... Ik ben 54 jaar en heb nu eigenlijk pas plezier in het bereiden van verse maaltijden (ook door de tijd die ik er voor krijg,nu) Graag wil ik nog meer weten over recepten zonder E-nummers, vandaar deze reactie.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 08 Oct 2014

Wat goed Elsbeth! Ik wens je heel veel sterkte en kracht bij je herstel.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine