datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Boekentip! Medical Medium- Cleanse to heal
12 oktober 2021 
1 min. leestijd

Boekentip! Medical Medium- Cleanse to heal

In onze huidige wereld waarin we dagelijks bedreigt worden met gifstoffen en ziekteverwekkers is het super belangrijk dat we ons lichaam af en toe reinigen. Zodat chronische ziektes niet kunnen ontstaan en onze gezondheid schaden.
Van kleins af aan worden we al overspoeld met gifstoffen en we komen ze dagelijks tegen in ons huidige leven.

Het reinigen van je lichaam is goed om even op adem te komen, je lichaam even op te schonen en een nieuwe frisse start te geven. Zolang je dit op de juiste manier doet, zoals ook in mijn Detox kuur aanbeveel. Anthony William heeft het boek Medical Medium- Cleanse to Heal geschreven, zodat jij ook over de juiste informatie en inzichten beschikt voor allerlei soorten reinigingen die je kan doen. Zoals bijvoorbeeld het negendaagse 3:6:9 reiniging en andere programma's voor specifieke gezondheidsproblemen, een ochtendreiniging, een reiniging door middel van mono-eten en de reiniging voor de ontgifting van zware metalen zijn een aantal voorbeelden van reinigingen die in dit boek worden besproken.

Een uitgebreid boek vol met recepten en voorbeeldmenu's

 

Het boek telt 656 pagina's en beschrijft onder andere hoe je de reiniging moet kiezen die het beste bij jou past. En beschrijft ook de oorzaken van 200 klachten en aandoeningen met een overzicht van supplementen en doseringen die je kunt kiezen als aanvulling op je reiniging. Daarbij krijg je ook nog eens 75 recepten en voorbeeldmenu's om je te helpen bij je reinigingsproces. Een boek die jou een hoop inspiratie zal gaan geven. Ik heb hem op mijn verlanglijstje staan! Anthony William is de grondleggen van de wereldwijde bleekselderijsap beweging en schreef ook het boek Celery Juice wat ook in het nederlands is vertaald. 

Heb jij dit boek al in huis?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine