datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 1 - A touch of magic! Madara natuurlijke giftset
12 december 2011 
1 min. leestijd

Cadeau 1 - A touch of magic! Madara natuurlijke giftset

De allereerste dag van de ‘Kerst Cadeau Week’ hebben we de geweldig mooie én fijne producten van MÁDARA.  Dit 100% natuurlijke merk komt uit Letland, een klein land in de Baltische streek in Noord Europa. Dit land is erin geslaagd is om veel natuurlijke plaatsen ongeschonden te behouden, met nog een grote diversiteit aan wilde bloemen en grassen.

Ik ontdekte de producten van MÁDARA  voor het eerst dit jaar op de Beautiful Beurs in Den Bosch waar Ellen en ik op zoek waren naar natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Rijk aan actieve bestanddelen

In Letland zijn de noordelijke zomers veel korter en strenger waardoor planten gedwongen worden om al hun kracht te concentreren in de korte bloeiperiode, met de bedoeling bijen aan te trekken en hun levenscyclus voor de volgende zomer voort te zetten. Het gevolg is dat de bloesems en grassen die in deze klimaatgordel groeien op het ogenblik van de pluk, rijk zijn aan actieve bestanddelen en extracten die gebruikt worden bij de productie van MÁDARA cosmeticaproducten.

MÁDARA (Gallium mollugo) is de Letse benaming voor een variant van walstro, een van de meest voorkomende begroeiingen op de Baltische weiden.

3 producten van Madara in 1 set

Speciaal voor de feestdagen heeft MÁDARA een natuurlijke giftset samengesteld. De volgende 3 producten zitten in deze ‘A touch of magic’ set.

Regenererende nachtcreme nachtverzorging voor alle huidtypen

Helpt het verouderingsproces te vertragen en celvernieuwing te stimuleren. Trekt kleine rimpeltjes strak. Repareert beschadigde huid ten gevolge van stress, zon en andere omgevingsfactoren. Hydrateert en voedt met natuurlijke vitamines, antioxidanten, mineralen, bioflavonoïden en andere plantaardige bestanddelen.

Diepwerkende vochtinbrengende handcreme voor dagelijks gebruik

Verzorgt, hydrateert en verzacht droge handen en breekbare nagels. Brengt een beschermend laagje aan op de huid, waardoor vocht beter wordt vastgehouden. Trekt snel in en laat de handen zijdezacht aanvoelen.

Celvernieuwende en verzachtende lippenbalsem

Maakt de lippen zacht en voorkomt uitdroging en kloofjes. Zorgt dat de lippen het hele jaar door hun natuurlijke schoonheid behouden. De balsem verzorgt de lippen met plantaardige vitamines, antioxidanten, mineralen, bioflavonoïden en andere werkzame bestanddelen.

Ik gebruik momenteel zelf de dagcrème van MÁDARA en vind deze erg fijn. Wil je zelf de producten proberen? Laat dan hier een reactie achter en lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt!

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Karen Postma
Door

Karen Postma

op 12 Dec 2011

Ik zou graag aan mijn moeder, Els Schakel, dit cadeau geven. Ze heeft in de winter veel last van droge handen en schrale lippen. Dus dit zou prima van pas komen.

Marjon
Door

Marjon

op 12 Dec 2011

Ik zou deze graag aan mijn vriendin Carlien Leidens willen geven. Zo'n verwenpakket verdient te omdat ze er altijd voor me is door dik en dun!

Rianne
Door

Rianne

op 12 Dec 2011

Ik wil graag mijn beste vriendin Sarah een geschenk geven. Wij zijn net samen zwanger en we willen beide graag natuurlijk mogelijke producten gebruiken! Ik doe het al maar volgens mij heeft mijn vriendin het nog niet. Ik gun haar daarom het allerbeste voor haar zelf en haar kindje!

Jose Van Leusen
Door

Jose Van Leusen

op 12 Dec 2011

Ik zou graag mijn zusje Judith een cadeau geven. Omdat ze afgelopen jaar behoorlijk wat kilo's is afgevallen en ik enorm trots op haar ben.Ze heeft hiervoor erg haar best gedaan en ze verdiend dit extraatje gewoon.

Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 12 Dec 2011

Volgens mij is dit pakket een perfect cadeau voor San Kommers. Ze heeft veel last van een droge huid. Volgens mij kan ze dan het best natuurlijke producten gebruiken, omdat ze van niet natuurlijke producten alleen maar meer last krijgt. Ik zorg er met hulp van Miss Natural graag voor dat San letterlijk én figuurlijk beter in haar vel zit!!!

Josefien Bloemers
Door

Josefien Bloemers

op 12 Dec 2011

Voor mijn dochter Erica omdat ze psoriasis in haar gezicht heeft, dus ook een vorm van stress toch?

Noella Morren
Door

Noella Morren

op 12 Dec 2011

Voor mijn schoondochtertje Mandy Stoelwinder die zover van mij woont en die ik nu toch nog eens ga kunnen zien met de feestdagen.

Tessa
Door

Tessa

op 12 Dec 2011

Wat een heerlijk pakket. Dat kan ik met deze koude dagen wel goed gebruiken. Ik hoop dus dat ik hem win!

Tessa
Door

Tessa

op 12 Dec 2011

Oeps vergeten te melden dat ik hem zelf goed kan gebruiken maar mijn moeder nog meer, want zij zit veel met haar handen in het water dus zo'n handcreme komt goed van pas. Dus als ik hem win heb ik een leuk cadeautje voor mijn moeder.

Mandy Stoelwinder
Door

Mandy Stoelwinder

op 12 Dec 2011

Ik zou hem graag willen winnen zodat ik mn gezichtje goed kan verzorgen voor de verjaardag van mn schoonmoedertje Noella Morren die ik heel veel moet missen door de afstand en waar we eindelijk snel de feestdagen mee door kan gaan... heb er zin in....

Emmy Hermans
Door

Emmy Hermans

op 12 Dec 2011

Dit kado zou ik graag aan Loeki willen geven omdat ik haar een kanjer vindt en dat zij mijn voorbeeld is van een alleenstaande ouder die er wel komt!!!

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 14 Dec 2011

Hoi Eva, Ben al 2 dagen aan het proberen om mee te doen met de Kerst aktie. Via de gewone site lukt het me niet, krijg allemaal klikjes te horen en zie niet wat het kado is. Dinsdag is het me via Facebook wel gelukt, maar toen was er een kookboek. Ligt het nu aan mijn Laptop of is er iets aan de hand met de site, want de rest kan ik wel gewoon zien. Had maandag wel graag meegedaan. Wel een leuk intervieuw van je gezien en proficiat met je micro-boek. Groeten, Marijke

Gitje Doeze
Door

Gitje Doeze

op 14 Dec 2011

Aan mijn schoondochter zou ik dit cadeau graag geven, ze is altijd zo druk en moet met de fiets naar haar werk waardoor de conditie van haar lippen handen nou niet echt je dat zijn. Zou een leke verrassing kunnen worden voor haar.

Ellen
Door

Ellen

op 20 Dec 2011

Ik zou het cadeau heel graag willen schenken aan mijn moeder. Door haar medicijngebruik heeft ze een gevoelige en dunne huid. Het zou leuk zijn haar hiermee blij te kunnen maken!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading