Cadeau 1 – A touch of magic! Madara natuurlijke giftset
Cosmetica en Huidverjonging
Eva van Zeeland
Cosmetica en Huidverjonging
12/12/2011
1 min
14

Cadeau 1 - A touch of magic! Madara natuurlijke giftset

12/12/2011
1 min
14

De allereerste dag van de ‘Kerst Cadeau Week’ hebben we de geweldig mooie én fijne producten van MÁDARA.  Dit 100% natuurlijke merk komt uit Letland, een klein land in de Baltische streek in Noord Europa. Dit land is erin geslaagd is om veel natuurlijke plaatsen ongeschonden te behouden, met nog een grote diversiteit aan wilde bloemen en grassen.

Ik ontdekte de producten van MÁDARA  voor het eerst dit jaar op de Beautiful Beurs in Den Bosch waar Ellen en ik op zoek waren naar natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Rijk aan actieve bestanddelen

In Letland zijn de noordelijke zomers veel korter en strenger waardoor planten gedwongen worden om al hun kracht te concentreren in de korte bloeiperiode, met de bedoeling bijen aan te trekken en hun levenscyclus voor de volgende zomer voort te zetten. Het gevolg is dat de bloesems en grassen die in deze klimaatgordel groeien op het ogenblik van de pluk, rijk zijn aan actieve bestanddelen en extracten die gebruikt worden bij de productie van MÁDARA cosmeticaproducten.

MÁDARA (Gallium mollugo) is de Letse benaming voor een variant van walstro, een van de meest voorkomende begroeiingen op de Baltische weiden.

3 producten van Madara in 1 set

Speciaal voor de feestdagen heeft MÁDARA een natuurlijke giftset samengesteld. De volgende 3 producten zitten in deze ‘A touch of magic’ set.

Regenererende nachtcreme nachtverzorging voor alle huidtypen

Helpt het verouderingsproces te vertragen en celvernieuwing te stimuleren. Trekt kleine rimpeltjes strak. Repareert beschadigde huid ten gevolge van stress, zon en andere omgevingsfactoren. Hydrateert en voedt met natuurlijke vitamines, antioxidanten, mineralen, bioflavonoïden en andere plantaardige bestanddelen.

Diepwerkende vochtinbrengende handcreme voor dagelijks gebruik

Verzorgt, hydrateert en verzacht droge handen en breekbare nagels. Brengt een beschermend laagje aan op de huid, waardoor vocht beter wordt vastgehouden. Trekt snel in en laat de handen zijdezacht aanvoelen.

Celvernieuwende en verzachtende lippenbalsem

Maakt de lippen zacht en voorkomt uitdroging en kloofjes. Zorgt dat de lippen het hele jaar door hun natuurlijke schoonheid behouden. De balsem verzorgt de lippen met plantaardige vitamines, antioxidanten, mineralen, bioflavonoïden en andere werkzame bestanddelen.

Ik gebruik momenteel zelf de dagcrème van MÁDARA en vind deze erg fijn. Wil je zelf de producten proberen? Laat dan hier een reactie achter en lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt!

 

Reacties
Categorieën