datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Verslag van de Beautiful beurs
09 september 2011 
3 min. leestijd

Verslag van de Beautiful beurs

Ellen en Eva bij de Madara Eco Cosmetics standGisteren zijn Ellen en ik naar de Beautiful beurs in de Brabanthallen in Den Bosch geweest. Dit is dé vakbeurs voor drogisterij en parfumerie.

Ik was vooraf erg benieuwd hoeveel natuurlijke producten we daar zouden tegen komen.

We hebben alle producten die wij de moeite waard vonden voor je verzameld in een verslag. Het was een zeer productieve middag waar we leuke contacten hebben opgedaan!

From Letland with love

Als eerste liepen we tegen de mooie stand van MÁDARA Eco Cosmetics aan. Daar werden we hartelijk welkom geheten door Koert en hij vertelde ons alles over het uit Letland komende cosmeticaproductenlijn.

Madara Eco Cosmetics BabyDeze volledig natuurlijke lijn bevat uitsluitend biologische gecertificeerde ingrediënten, zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied. MÁDARA heeft een complete lijn voor gezicht-, lichaam- en haarverzorging en een aparte, grappig vormgegeven, voor de allerkleinste  MÁDARA Eco baby. De creamy baby oil kreeg ik mee om zelf te gebruiken bij mijn tweeling.

Zeker een merk waar je meer van zal horen en zien in de toekomst!

De nieuwe nr. 1 in de USA

Even verder op kwamen we terecht bij Anviri Cosmetics die sinds 4 maanden het Amerikaanse merk Organix in Nederland voeren.

Organix haarverzorgingsproducten

Organix is een natuurlijke lijn haarverzorgingsproducten in mooie vormgegeven flessen met heerlijke geuren als cherry blossom ginseng, pomegranate green tea, coconut oil en teatrea mint. In Amerika is Organix nu de nummer 1 in haarverzorging.

Drs Hans Schreuder

Een opvallende cosmeticalijn was de Natural Skin Food van Drs. Hans Schreuder. Na de ontwikkeling van Biodermal komt Drs. Hans Schreuder met een nieuwe lijn geïnspireerd op de natuur.

Drs Hans Schreuder Litteken DagcremeHet bijzondere van deze producten is dat ze zijn opgebouwd uit ingrediënten die je in de natuur aantreft. Op deze manier wordt de huid gevoed met natuurlijke voedingsstoffen die goed door de huid worden opgenomen. De lijn bestaat uit verschillende crèmes voor de verzorging van de huid en het gezicht. De producten hebben een frisse, lichte geur en kunnen voor vrouwen, mannen en baby’s gebruikt worden.

Een crème die goed van pas kwam na deze dag op de beurs was de HPO-refreshing cream voor de verkwikking van vermoeide benen!

Hairwonder natuurlijke haarverzoringEen oude bekende…

Je kent vast de producten van Henna Plus wel. Al meer dan 25 jaar maken zij producten die je haar herstellen, voeden en laten glanzen. Onder de naam Hairwonder komt er nu een vernieuwde haarverzorgingslijn Hair Repair en haarkleurlijn Colour & Care. Deze laatste is een permanente haarkleuring die vrij is van ammonia en verrijkt met 9 gecertificeerde biologische ingrediënten. Verder zijn alle Hairwonder producten vrij van parabenen en worden niet op dieren getest.

Een echte theebeleving

Tot slot hadden we nog een leuk gesprek bij de stand van YOGI TEA. Zelf ken ik de thee nu een aantal jaren en vind dat ze er een echte theebeleving van maken.

Thee labeltjes met spreukenElk doosje is namelijk aan de binnenkant voorzien van een yoga oefening en op het thee labeltje staat een motiverende spreuk. Ik heb inmiddels een heel bakje vol met deze labeltjes met spreuken, geen idee waarom ik ze spaar. Misschien maak ik er ooit nog een verjaardagsslinger van!

Daarnaast is deze thee een hoogwaardig natuurlijk product met enkel biologische ingrediënten en verkrijgbaar in verschillende soorten specerijen thee, fruit en mint thee, kruiden thee, groene thee, vrouwen thee, toa thee en losse thee.

We hebben voor de komende maand veel nieuwe producten om te gaan testen voor je en natuurlijk kan jij weer met ons mee testen!

We houden je op de hoogte!

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 10 Sep 2011

Ik vind het geweldig om producten te testen. Eigenlijk vind ik alles leuk om te testen. Van de beschreven producten zou ik het liefst de producten van dr Hans Schreuder willen testen.

Savannah
Door

Savannah

op 14 Sep 2011

Nog een tip: Pavez natuurlijke natuurcosmetica en reinigers met het BDIH kwaliteitskeurmerk. Kijk maar eens op www.pavez.nl

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading