datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 1: Gezond schoonmaken met Lilly’s Eco Clean
09 december 2013 
3 min. leestijd

Cadeau 1: Gezond schoonmaken met Lilly’s Eco Clean

We pakken vaak gewoon maar wat uit het schap, zonder na te denken over de mogelijke schadelijke effecten. Toch zijn we ons wel degelijk bewust van de negatieve bijwerkingen van chemische schoonmaakmiddelen, zo blijkt uit onderzoek van Lilly’s Eco Clean. Bijna een op de drie Nederlanders heeft na het schoonmaken wel eens last van handen, huid of luchtwegen, een kwart is bang dat kinderen giftige middelen te pakken krijgen.

Toch blijft bijna twee derde de reguliere, chemische producten gebruiken. En dat terwijl er wel degelijk alternatieven zijn, natuurlijke middelen die net zo goed schoon maken, zonder zorgen voor de gezondheid en het milieu.

Tussen ongezondheid en onzekerheid

Aan het onderzoek naar het gebruik van chemische en niet-chemische schoonmaakmiddelen in Nederland namen 576 respondenten deel van 16 jaar en ouder. Hierbij werd rekening gehouden met een reële spreiding naar geslacht, leeftijd en opleidingsniveau.

Bij het kiezen van schoonmaakproducten let Nederland in eerste instantie op het resultaat, daarna de prijs en als derde de geur, zo blijkt uit het onderzoek. Gezondheidsoverwegingen en het effect op het milieu staan op de vijfde en zesde plaats. Bijna 63% geeft aan meestal reguliere middelen te kopen, slechts 22% koopt meestal ecologische producten. Toch heeft 30,3% wel eens last van handen, huid of luchtwegen na het gebruik van chemische middelen. Daarnaast is met 23,3% bijna een kwart bezorgd dat eigen of andermans kinderen schoonmaakmiddelen inslikken. Twijfel blijkt vaak de reden om niet over te stappen naar een natuurlijk alternatief: 37,1% twijfelt aan het resultaat, 23% aan de milieu-vriendelijkheid, ruim 17% aan hoe gezond deze producten zijn en 10% is niet zeker over de veiligheid.

Schoon zonder chemie

Gebruikers van ecologische middelen kiezen hiervoor vanwege het milieu (82,7%), voor de huid (38,6%), voor de handen (29,9%) of voor de luchtwegen (28,3%). Voor bijna 30% geeft de veiligheid van het gebruik in de omgeving van eten de doorslag, voor 26% de veiligheid in de omgeving van kinderen.

Nieuw in Nederland zijn de ecologische huishoudmiddelen van Lilly’s Eco Clean. De oorsprong ligt in Ierland, waar een klein team van gepassioneerde mensen bewijst dat voor een schoon huis helemaal geen chemie nodig is. Natuurlijke ingrediënten als azijn, zuiveringszout, plantaardige zeep en etherische oliën zorgen voor effectieve, veilige en milieuvriendelijke middelen die je zorgeloos kunt gebruiken. Omdat alles biologisch afbreekbaar is zijn de producten tevens goed voor het milieu. Lilly’s biedt een stralend schoon resultaat met een heerlijke geur, zonder nadelen.

Over Lilly’s Eco Clean

Lilly Klint, de vrouw achter Lilly’s Eco Clean, kreeg door het werken met giftige middelen in haar schoonmaakbedrijf onbehandelbare sinusitis en onbedwingbare hoest- en niesbuien. Dat inspireerde haar om zelf schoonmaakmiddelen te ontwikkelen, van natuurlijke ingrediënten. Het resultaat was een lijn ecologische producten waarmee ze schoonmaakte zonder de negatieve effecten op haar gezondheid. Ook haar klanten merkten een positieve verandering, doordat de verontreiniging van chemische schoonmaakmiddelen uit hun woon- en werkomgeving was verdwenen. Alle producten zijn gebaseerd op Lilly’s uitgangspunten: veilige, effectieve en milieuvriendelijke huishoudmiddelen die het geld waard zijn.

Win een Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakket

Is jouw beste vriendin of je zus net verhuisd en kan ze wel een pakket met schoonmaakmiddelen gebruiken? Of wil je je (schoon)moeder ervan overtuigen om over te gaan op natuurlijke schoonmaakmiddelen?

Dat komt goed uit, want Miss Natural mag van Vitals maar liefst tien Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakketten t.w.v. €41,65 cadeau geven, met daarin 7 producten. En jij mag zeggen aan wie!

Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Miss Natural ledenvoordeel bij Vitals

Niet gewonnen of kun je niet wachten? Bestel dan als Miss Natural Lid met korting je producten van Vitals. Als lid van Miss Natural leden ontvang je 10% korting bij je bestelling. Vitals heeft alle voedingssupplementen op voorraad, dus als je vóór 15:00 bestelt, heb je het morgen al in huis! Of op je werk natuurlijk. Wel zo makkelijk. Bovendien worden alle bestellingen door heel Nederland al vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd!

Gebruik voor de 10% korting bij het afrekenen kortingcode: missnatural

Ga naar de website van Vitals >>>

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
liza
Door

liza

op 09 Dec 2013

HalloDit zou ik een heel goed begin vinden, om zo,n mooi pakket aan mijn dochter te geven.Zij woont zins een maand op zichzelf.En om goed te starten, komt dit pakket wel heel goed van pas.Lieve groet Liza

Alinda Bikker-Kooyman
Door

Alinda Bikker-Kooyman

op 09 Dec 2013

Ik zou graag dit geweldige schoonmaakpakket aan mijn zusje Hester geven. Ze is niet zo heel erg netjes maar wil binnenkort op haarzelf gaan wonen en dan kan ze maar beter meteen goed beginnen met deze Ecologische schoonmaakmiddelen! Dan wil ik zelfs nog wel een dagje komen helpen poetsen. :)

Olivi
Door

Olivi

op 09 Dec 2013

Ik zou dit prachtige pakket cadeau willen doen aan mijn heel goede vriendin. Zij heeft mij zo enorm geholpen met mijn ongeluk in het huishouden dat een cadeautje terugdoen in dezelfde categorie heel toepasselijk zou zijn.Verder is zij al heel lang opzoek naar andere natuurlijke kant en klare schoonmaakmiddelen. Met zelf maken heeft ze niet zo'n goede ervaring. Ze gebruikt zelf Ecover, dus ze is al goed bezig, maar daar is ze niet zo tevreden over dus dit zou voor haar de uitgelezen mogelijkheid zijn om een ander merk uit te proberen en hopelijk op slag verliefd erop te worden dat ze niet meer hoeft te zoeken.Huisje puur schoon, hoofdje schoon van (schoonmaak)stress.

Jolien
Door

Jolien

op 09 Dec 2013

Ik ga samenwonen met vriendlief en die moet ik nog even overtuigen van het feit dat een natuurlijk product ook goed kan schoonmaken. Hij is meer van de agressieve bende :(

Tamara van der Hoek
Door

Tamara van der Hoek

op 09 Dec 2013

Ik zou deze schoonmaakset heel graag willen geven aan mijn lieve zus Elzeline die in Spanje woont. Zij is wars van alles waar chemische 'troep' in zit en heeft dus alleen wat bicarbonaat en azijn in huis. En daar wordt niet alles even schoon mee. Niet zo fijn voor als mijn moeder daar op bezoek komt, want hoe moet dat dan met de afwas en het fornuis en de badkamer? ;-)Bovendien heeft mijn zus het niet breed, is dit soort geweldige merken niet in haar regio te vinden én wil ik haar gewoon blij verrassen voor de Kerst, ook omdat we zover uit elkaar zitten en elkaar moeten missen.Groeten, Tamara

Klaziena
Door

Klaziena

op 09 Dec 2013

Ik wil graag een pakket winnen voor een vriendin. Zij hebben financieel niet veel geluk gehad en zijn nu weer aan het opkrabbelen. In januari gaan ze verhuizen en kunnen de schoonmaakspullen goed gebruiken! Daarnaast wil ik haar graag kennis laten maken met schoonmaakmiddelen op basis van natuurlijke ingredienten.

Velgersdijk, Sacha
Door

Velgersdijk, Sacha

op 09 Dec 2013

Wat een heerlijke prijs. Zou dolgraag dit pakket cadeau doen aan mijn lieve zus Monique. Ze is ook helemaal aan het vernaturaliseren momenteel en deze prijs zou haar heel erg helpen in een keer vwb schoonmaak het roer om te kunnen gooien. Veel succes met alles en ga zo door..Fijne feestdagen vast..

Velgersdijk, Sacha
Door

Velgersdijk, Sacha

op 09 Dec 2013

Wat een heerlijke prijs. Zou dolgraag dit pakket cadeau doen aan mijn lieve zus Monique. Ze is ook helemaal aan het vernaturaliseren momenteel en deze prijs zou haar heel erg helpen in een keer vwb schoonmaak het roer om te kunnen gooien. Veel succes met alles en ga zo door..Fijne feestdagen vast allemaal..

Astrid
Door

Astrid

op 09 Dec 2013

Dit is nou precies een mooi Kerstcadeau voor mijn man. Hij vindt alles wat naar biologisch riekt nogal onzin, dus kan ik hiermee misschien het tegendeel bewijzen voor als hij de badkamer weer gaat schoonmaken.Groetjes, Astrid

Linda
Door

Linda

op 09 Dec 2013

Deze zou ik cadeau doen aan mijn man, omdat hij veel doet in het huishouden, maar wel vaak voor de chemische spullen kiest. En zo is het eigenlijk ook een cadeau voor de kinderen en hun gezondheid en natuur.

Desiree
Door

Desiree

op 09 Dec 2013

Mijn zoon is in september Scheikunde gaan studeren en voor het eerst op kamers gegaan in een studenten flat. Hij kan dit schoonmaakpakket heel goed gebruiken want zijn kamer is op zijn zachtst gezegd wel toe aan een goede schoonmaakbeurt. Zet deze student maar aan het werk !

marja van der knaap
Door

marja van der knaap

op 09 Dec 2013

ik zou heel graag het schoonmaakpakket aan onze zoon geven. Hij heeft sinds kort een eigen flat en is nu nog aan 't verven maar met een natuurlijk schoonmaakpakket maakt hij een goede start!!

marije.com
Door

marije.com

op 09 Dec 2013

Er zijn zo te zien al zo veel lieve mannen dat ik ik besloten heb alvast een pakket te bestellen ;-)Bedankt voor de kortingscode.Om toch nog kans te maken op deze prijs ook nog een berichtje. Al tijden probeert mijn man mij over te halen over te stappen op een eco lijn, maar gemak dient de mens en het is zo moeilijk te vinden. Dus afgelopen vrijdag in de AH weer geen succes en dus kiepte ik mijn wagentje vol met van alles en nog wat. Een boze man tot gevolg... Sorry Niels ... wie weet winnen wij de prijs. Maar voor de zekerheid vast allesreiniger en wc reiniger besteld. ps hij was al lid van jullie site, want deze actie kwam bij hem binnen. Ik ben nu ook lid en zal er proberen een beetje op te letten ;-)Ook een klein beetje reclame dan maar voor mijn bio man. www.nielskookt.nl

Zoe
Door

Zoe

op 09 Dec 2013

Ik zou het aan een vriendinnetje geven, die gelukkig al heel bewust bezig is. Met het oog op haar te vroeg geboren kindje , zou ik het een prettig idee vinden als zij een echt schone opgeving voor haar kindje kan creeeren met deze producten.

Vief
Door

Vief

op 09 Dec 2013

Ik zou het graag kado doen aan een lieve vriendin. Ik ben zo trots op haar: Ze is hard bezig met opruimen en schoonmaken van een ontzettend rommelhok om een praktijk-kamertje te creeeren en daar voor zichzelf arbeidsmogelijkheden te creeeren. Ze is lichamelijk beperkt, wat de uitdaging nog groter maakt. Alsof het nog niet genoeg is zijn nu haar hele handen kapot, pijnlijk, jeukend en vol eczeem omdat ze dan weer even iets zonder handschoenen heeft afgedaan. Ze kan duidelijk niet tegen t sop in haar emmertje, producten zoals in dit pakket zal ze vast beter verdragen, maar ze heeft er echt geen budget voor. Op allerlei manieren zou dit pakket dus een fijne en stimulerende ondersteuning zijn voor haar moedige nieuwe stap ik het leven.

eva van asperen
Door

eva van asperen

op 09 Dec 2013

mooie prijs! die geef ik aan mijn lieve mama! zodat ze kan zien dat schoonmaken zonder hoesten en zonder pijn aan de handen kan en dat het ook echt schoon word! :)groetjes eva

Gerda
Door

Gerda

op 09 Dec 2013

Zou voor de schoonmaakwerkzaamheden een hele verbetering zijn geen agressieve middelen te gebruiken en zou het aan mijn dochter dan geven die in een studentenhuis woont en altijd moet schoonmaken daar met de anderen 10 meiden. Dat doen ze altijd heel goed maar met deze natuurlijke schoonmaakmiddelen zou het nog beter zijn. En ook voor mijn man omdat hij een afschuw heeft van glorix en andere soorten middelen die chemisch zijn. Daarbij komt ook nog dat ik geen agressieve middelen mag gebruiken omdat ik huisdieren heb die het gauw aan hun luchtwegen krijgen en mijn man altijd hun kooi schoon maak. Ik zou er ook een aan een vriendin geven, want het zijn toch 7 flessen en haar ook met een fles kennis laten maken omdat zij zeker dit kan gebruiken, omdat zij zeker gezien de allergiën en alle huisdieren en dat zijn er toch heel veel dit heel heel goed kan gebruiken. Geen last meer van luchtwegproblemen en huidirritaties is een van de voornaamste redenen. Dus ik wil eigenlijk heel veel mensen blij maken met verantwoorde producten van Lilly’s Eco Clean!

Mieke Barents
Door

Mieke Barents

op 09 Dec 2013

Hoi,mijn werk is voor andere mensen , gezinnen, alleenstaanden of ouderen, het huis schoon houden. Als ik van mijn werk kom heb ik vaak pijnlijke ruwe handen. sinds 3 maanden heb ik last van een geïrriteerde keel en loopneus, ben al bij de KNO arts geweest en die vind geen rare afwijkingen, zou dit van al die verschillende poetsmiddelen kunnen komen die ik bij mijn werkplekken gebruik? Daarom zou ik graag eco schoonmaakmiddelen willen uitproberen.groetjes Mieke

mafbo
Door

mafbo

op 09 Dec 2013

Ik zou graag dit schoonmaakpakket willen geven aan mijn Broer, die al 20 jaar in zijn huis woont en een verzamelaar is en hij nu spullen aan het verhuizen is naar een garagebox en dan plaatsen tegenkomt waar hij al vele jaren niet is geweest.

Marianne Kitsios
Door

Marianne Kitsios

op 09 Dec 2013

Hoi,Nu ik wil dit graag aan mijn zoon en zijn huisgenoten geven. Hij woont met vier andere studenten in een huis en het is daar niet zo schoon. Dus misschien wel handig om dit pakket aan hun te schenken. Mijn zoon studeert Biologie dus Ecologische schoonmaakmiddelen zal hij wel kunnen waarderen :-)Alvast bedankt!Marianne

Rianne
Door

Rianne

op 09 Dec 2013

Ik wil dit pakket graag als kerstkado geven aan mijn zusje. Na het ontdekken van een muis in huis is het tijd voor een grondige gezonde schoonmaakbeurt. Met dit pakket wil ik zelfs wel een dagje komen helpen.

Sijtje Princen
Door

Sijtje Princen

op 09 Dec 2013

Ik wil dit pakket heel graag cadeau doen aan het collectief waar ik me sinds kort bij heb aangesloten. Een hele fijne groep dames, coaches en therapeuten, met wie ik samen het collectief, 'In de praktijk'vorm. We hebben een schoonmaakrooster en doen om de beurt de inkoop van schoonmaakspullen en helaas koopt de rest allemaal chemische troep. Dus heel graag geef ik deze set cadeau om het goede voorbeeld te geven en het onderwerp maar eens op de kaart te zetten!

Lisette de Wit
Door

Lisette de Wit

op 09 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag aan mijn hulp. Zij helpt meerdere mensen om hun huis schoon te maken. Ze is zo'n ontzettende lieve, hardwerkende vrouw.En ik zou haar graag willen laten ervaren hoe het werken met deze producten is. Groetjes, Lisette

karen
Door

karen

op 09 Dec 2013

ik wil dit graag aan mijn dochter Mariska cadeau doen. In haar studentenhuis hebben ze net de keuken eens grondig schoon gemaakt. Om dat te stimuleren en te laten doen op een milieuvriendelijke wijze is dit een ideaal cadeau.

Danny
Door

Danny

op 09 Dec 2013

Ik wil dit pakket cadeau geven aan Tessa Droge. Ze heeft een gevoelige huid en zit veel met haar handen in het water. Dit pakket bevat goede producten die biologisch afbreekbaar zijn en niet chemisch. Producten waar ik 'ja' tegen zeg. Hopelijk mag Tessa ze straks gebruiken.

Nathalie
Door

Nathalie

op 09 Dec 2013

Aan mijn moeder want ze is een echt poetsvrouwtje. Als ze bij me langs komt en er staan b.v. twee kopjes vies op het aanrecht zou ze deze het liefst gaan afwassen. Doordat ze veel met haar handen in het sop zit heeft ze regelmatig eczeem, afbrokkelende nagels en droge handen. Hopelijk met deze natuurlijke producten geen last meer van.

amanda
Door

amanda

op 09 Dec 2013

Mijn vriend heeft nu 4 weken vakantie! Dit zal een goede bezigheid voor hem zijn! Wij zijn zoiezo pro eco! Product ziet er mooi uit!

Marlies S
Door

Marlies S

op 10 Dec 2013

ik wil dit schoonmaakpakket graag aan mijn dochter geven als stille wenk om haar kamer schoon te maken

Natascha
Door

Natascha

op 10 Dec 2013

Mijn vriendin, Jaana wil ik graag verrassen met dit pakket. Zij heeft mij gesommeerd, ja gesommeerd, om ook lid te worden van Miss Natural. Met veel plezier! Zij is al lid van MN.Samen kijken we naar de mogelijkheden om ons lijf, huishouden en kindjes gezonder te laten verlopen/opgroeien. Door haar en jullie is mijn badkamer gedetoxed. Wij zijn nu onderweg om onze schoonmaakspullen zelf te maken maar wanneer Lilly's Ecoclean goed schoonmaakt, dan slaan we deze stap over.Verder kan je erop vertrouwen dat Jaana de spullen goed zal testen.

Anita te Gussinklo
Door

Anita te Gussinklo

op 11 Dec 2013

Ik zou dit schoonmaakpakket van Lilly’s Eco Clean aan mijn vriendin Yvonne willen geven. Zij heeft vaak last van haar huid met schoonmaken, met name haar handen hebben dan te "lijden" Daarom zal ik haar zeker met Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakket kunnen "verblijden"!

Charissa van der Vlies
Door

Charissa van der Vlies

op 11 Dec 2013

Ik doe graag mee! Gebruik deze producten al maar met de dure feestdagen kan ik zeker nieuwe gebruiken (wc-, afwasmiddel en schoonmaakspray zijn iig bijna op). Ik zou hier erg blij mee zijn. Is heel fijn en staat ook leuk in huis (heb een zwak voor leuke verpakkingen).

Jouke
Door

Jouke

op 11 Dec 2013

Geweldig merk en pakket! Ik zou hem graag aan mijn moeder willen geven, ze helpt hier veel en heeft o.a. vandaag veel schoongemaakt. Ze wil zelf ook meer de bio kant op qua voeding e.d. Dit pakket zal een leuke aanzet daartoe zijn en een supernuttig cadeau...heeft mijn stiefvader ook geen excuus meer om met niet-bio producten te poetsen (die vindt bio nog te duur).

Maxime
Door

Maxime

op 12 Dec 2013

Dit cadeau zou ik heel graag aan mijn vader willen geven! Ik ben inmiddels een echte gezondheidsfreak geworden en maak mijn studentenwoninkje schoon met azijn, water, marseillezeep en natriumbicarbonaat. Mijn vader vindt het stiekem heel erg leuk dat ik dit zo doe en steunt me dan ook heel erg. Zelf maakt hij nog schoon met chemische middelen (wasmiddel heb ik hem inmiddels al overgehaald) omdat hij het gewoon te druk heeft om aan de slag te gaan met een beetje water, azijn enzovoorts. Het lijkt me heel erg tof om hem dit te geven zodat hij kan zien dat natuurlijke middelen zeker niet onder doen aan Cillit Bang, Glassex of andere chemische producten!

Amanda
Door

Amanda

op 13 Dec 2013

Dit pakket zou ik graag aan Jolanda willen geven. Ik ken haar alleen via internet, maar door wat ze schrijft weet ze me steeds weer te inspireren om gezonder en duurzamer te leven. Ik kijk nu al uit naar de schrijfsels over deze producten, mocht ze dit cadeau winnen.

Danielle de Visser
Door

Danielle de Visser

op 13 Dec 2013

ik zou dit cadeau graag aan mijn schoonzus Marina de Visser willen geven. Ik heb het aan haar verteld en ze heeft zich inmiddels aangemeld via Facebook. Ik wil het haar geven, omdat ze start aan de laatste fase van haar eerste zwangerschap. Ik verwacht dat de nestdrang zich snel zal aandienen, dus lekker soppen op een natuurlijke manier!! Goed voor jezelf en goed voor je kleintje. Ik hoop dat ik deze prijs voor haar mag winnen.groetjes, Danielle

Vanessa
Door

Vanessa

op 13 Dec 2013

Ik zou dit pakket graag weggeven aan mijn schoonmaakster Fatima. Zo kan ze zelf thuis haar eigen huis ook met heerlijke producten schoonmaken.

Elles
Door

Elles

op 13 Dec 2013

Jong of oud, dik of dun, blank of zwart, 3 delig maatpak of spijkerbroek, krulletjes of helemaal kaal van "gezond schoonmaken" genieten we toch allemaal?!

Sophia
Door

Sophia

op 13 Dec 2013

Ik ga helemaal uit mijn dak met een gezond schoonmaken met Lilly’s Eco Clean pakket van grote klasse, heerlijk om zowel mijn gezin als mezelf mee te verrassen. De prijs, een Lilly's Eco Clean pakket, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks https://missnatural.nl op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar "gezonde" winnaar te zijn!

Nolleke Morren
Door

Nolleke Morren

op 14 Dec 2013

Het ideale geschenk voor mijn zoon want zijn kamer houd hij anders nooit schoon :D

Josefien
Door

Josefien

op 15 Dec 2013

Mijn dochter Erica werkt in de schoonmaak. Maar deze producten kent ze denk ik nog niet!

Ingrid
Door

Ingrid

op 15 Dec 2013

Met dit pakket zullen zowel mijn partner Geertje als ik heel blij zijn. Bij ons is een verbouwing gaande waardoor we nog vaker naar schoonmaakmiddelen grijpen dan anders. Het valt op hoe de chemische middelen irritatie veroorzaken aan de huid, ogen en (met name bij mij) de luchtwegen.

lilian
Door

lilian

op 16 Dec 2013

Mijn moeder!!alstublieft, ik vrees nu al voor ons chemisch besmette kerstdiner door alle chloor waar ze soms zelfs servies mee afwast!! Met 4 kinderen en aanhang en 3 kleinkinderen in de peuterleeftijd begrijp ik haar schoonmaak woede ,maar alsjeblieft mam kan het wat minder 'agressief'?

Meran
Door

Meran

op 16 Dec 2013

Ik ben al zo lang aan het rondsnuffelen om spullen in huis te krijgen die verantwoord zijn, en niet chemisch. Als ik alles ziet staan dan denk ik, zou het echt allemaal werken? Ik betwijfel het. Maar ik zou dit pakket graag voor mijn man winnen, hij houdt erg van een schoon huis en een schone omgeving, met dit pakket is het nog verantwoord voor het milieu ook. Kan hij met plezier aan de slag!

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Ik wil dit pakket cadeau doen aan mijn schoonvader; mijnheer spic en span "met chloor" om te bewijzen dat het ook anders kan !

Tahlia
Door

Tahlia

op 16 Dec 2013

Graag wil ik dit pakket cadeau geven aan mijn moeder! Ik had haar een keer verteld over de Lillys Eco Clean producten. Ze had er nog nooit over gehoord, en wilt het graag uitproberen. Mijn moeder houdt van duurzaam leven, en koopt het liefst natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ze zou superblij zijn met de Lillys Eco Clean producten! Zo kan ze alles prettig schoonmaken, zonder al die chemische middelen. Op naar een schoon en gezond 2014! :)

Evelien
Door

Evelien

op 16 Dec 2013

Leuke actie! Ik moet eerlijk bekennen dat ik op het gebied van verantwoord schoonmaken mijn weg nog niet gevonden heb. Ik zou mijn broer Henk graag willen verblijden met zo'n mooi pakket! Hij is een alleenstaande vader met 2 kinderen en chronisch ziek. Ik bewonder hem omdat hij zijn voeding drastisch veranderd heeft en misschien zou dit dan een 2e stap in de goede richting kunnen zijn. Dan kan ik ook over zijn schoudertas mee kijken hoe hij de producten vindt :)

Mari
Door

Mari

op 16 Dec 2013

Ik wil deze graag cadeau doen aan mijn lieve schoonmoeder, zodat ze ook weet dat ze Miss Natural kan schoonmaken :-)

kathelijn van dongen
Door

kathelijn van dongen

op 16 Dec 2013

Wouw, wat zou dat leuk zijn. Mijn lijf is al schoon-schoon. NU mijn huis nog écht schoon-schoon.

Tanya
Door

Tanya

op 16 Dec 2013

mijn zoon gaat op zich zelf wonen, dit is een mooi startpakket met de goede producten!

Evelien
Door

Evelien

op 16 Dec 2013

Ik heb echt een hekel aan schoonmaken...misschien met de juiste middelen zonder chemische luchtjes en zere handen dat t wat minder erg word¿?

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 16 Dec 2013

Voor mijn lieve moeder, die als schoonmaakster in een aantal huishoudens met heel veel sopjes in aanraking komt en daardoor hele ruwe handen heeft. Zonder morren en altijd daar voor iedereen. Nu mag zij wel een in het zonnetje gezet worden!

dolores.rodriguez
Door

dolores.rodriguez

op 23 Dec 2013

heb dankzij mijn lieve dochter één schoonmaak pakket gekregen ben héél erg benieuwd naar het resultaat Dankjewel

Paula Dok
Door

Paula Dok

op 17 Dec 2013

Ik wil dit pakket aan mijn kinderen en ongeboren baby geven (ik maak zelf schoon hoor:)). Zij verdienen een schoon huis, door middel van veilige, milieuvriendelijke en gezonde producten zoals deze.

Hilde
Door

Hilde

op 18 Dec 2013

Ik ben sterk geinteresseerd in ecologisch schoonmaken, beter voor het milieu maar ook voor je eigen handen! Van al die chemische brol krijg je gemakkelijk uitslag en kloven!Groetjes, Hilde

Kim Meijer
Door

Kim Meijer

op 18 Dec 2013

Wat een goed initiatief! Dit geeft mij een mooie kans om ervaring op te doen met 'verantwoord' schoonmaken.

Paula Dok
Door

Paula Dok

op 19 Dec 2013

Voor mijn zoontjes en ongeboren kindje (ik maak zelf schoon hoor:)). Zij verdienen een schoon opgeruimd huis, maar dan wel met veilige en milieuvriendelijke producten natuurlijk.

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Dit cadeau zou ik graag willen winnen voor mijn dochter die ook lid is van deze site. Ze heeft een hekel aan de chemische spulletjes, maar met baking soda en azijn krijgt ze het allemaal niet schoon genoeg. Dit zou een goed proefpakket voor haar zijn!

linda
Door

linda

op 21 Dec 2013

Dit cadeau zou ik graag willen winnen voor mijn moeder. Ze eet nu heel gezond, maarr ik vind dat ze ook wat meer aandacht moet besteden aan haar chemische poetsspullen. Niet alleen voor haarzelf, ook voor een betere wereld!

Gerda
Door

Gerda

op 03 Feb 2014

Heel erg bedankt voor het schoonmaakpakket dat mijn dochter Stephanie ontvangen heeft!! Bedankt Miss Natural!

Joyce
Door

Joyce

op 17 Jul 2014

Mijn vriend wijkt niet af van zijn mening om voor de wc chloor te moeten gebruiken. Ik denk daar anders over en Lilly gelukkig ook. Ik zou de Tea Tree graag proberen om mijn punt duidelijk te maken :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading