Win Acties
Eva van Zeeland
Win Acties
12/06/2013
2 min
38

De Miss Natural Kerst Cadeau Week komt er weer aan!

12/06/2013
2 min
38

Sinterklaas is het land uit en Kerstmis staat alweer voor de deur. En daarmee ook de Kerst Cadeau Week van Miss Natural. Net als vorig jaar hebben we speciaal voor jou de mooiste natuurlijke cadeaus gevonden. De hele komende week geven we geweldige prijzen weg, die helemaal passen in jouw natuurlijke lifestyle. En een cadeau geven is nog mooier dan een cadeau krijgen en jij mag kiezen aan wie! Wat dacht je bijvoorbeeld van natuurlijke make-up set voor je vriendin, een suikervrijpakket voor je collega of kinder bodywash voor je zus die net moeder is geworden?

Natuurlijke kerstcadeau’s

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week maak je elke dag een nieuwe kans om een ander kerstcadeau weg te geven! Het leukste aan de feestdagen is cadeautjes weggeven, vinden wij. Daarom geven we bij Miss Natural elke dag heel veel natuurlijke kerstcadeau’s weg tijdens de Kerst Cadeau Week van 9 t/m 17 december. Dat betekent maar liefst 62 cadeau’s in 1 week. Elke dag wordt er een nieuw cadeau weggegeven, en op sommige dagen zelfs twee! Houd de site dus goed in de gaten!

Deze 62 cadeaus met een totale waarde van €2.195,85 geven we weg!

Een hele week lang elke dag kans maken op gratis kerstcadeaus, fantastisch toch! Maar welke cadeaus dan? Die hebben we hier voor je op een rij gezet:

  1. L’Occitane huidverzorgingspakket
  2. Het boek 'Gelukt'" target="_blank">Het boek ‘Gelukt’ van Albert Sonnevelt
  3. WOO bijenwaskaarsen
  4. Een UNE natuurlijke make-up set
  5. Lily’s Ecoclean schoonmaakproducten
  6. Een Suikervrij pakket van de online gezondheidswinkel
  7. Cadeau Vouchers van Miss Natural
  8. Een NUTRIGANICS™ huidverzorgingsset van The Body Shop
  9. Kids Body Wash with Apricot & Honey van Apivita van Bee Beauty
  10. De cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ van Miss Natural

En vergeet niet: je mag zo vaak mee doen als je wilt en kunt dus kans maken op elk cadeau!

Spelregels Kerst Cadeau Week

Het is natuurlijk geweldig om zelf cadeau’s te krijgen. Maar nog veel leuker om ze weg te geven, vind je ook niet? Bijvoorbeeld aan je beste vriendin, moeder, zus, collega of buurvrouw… Dat is dan ook wat we gaan doen tijdens de Kerst Cadeau Week van Miss Natural!

Aan wie geef jij een Miss Natural cadeau voor Kerst?

Meedoen is eenvoudig! Ik leg het je hier uit in 3 simpele stappen.

Stap 1

Laat een reactie achter bij het cadeau van je keuze en vertel aan wie je het cadeau wilt geven en waarom. Je kunt dagelijks bij het cadeau van de dag een reactie achter laten en zo vaak meedoen als je wilt!

Stap 2

Vertel diegene aan wie je het cadeau wilt geven het leuke nieuws en nodig ze uit om Miss Natural te worden. Je kunt dit doen via telefoon, sms, e-mail, Facebook, Twitter of natuurlijk persoonlijk!

Stap 3

Alléén Miss Natural leden maken kans op een cadeau. Dus jij en jouw vriendin, moeder, collega of buurvrouw dienen zich eerst gratis in te schrijvenMaar dat is al een cadeautje op zich, toch? 

Op maandag 23 december, worden de winnaars bekend gemaakt van de cadeaus! Je ontvangt hierover een e-mail. Veel plezier en alvast fijne feestdagen!

Welk cadeau ga jij weggeven en aan wie?

Reacties
Categorieën