10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Cadeau 10: Geupcyclede bijenwaskaarsen van WOO
15 december 2013 
2 min. leestijd

Cadeau 10: Geupcyclede bijenwaskaarsen van WOO

Worlds Of Opportunities, kortweg WOO, is een lifestyle merk dat luxe en krachtige producten maakt voor de wereldmarkt en tegelijkertijd een positieve impact creëert. Haar eerste product is de ‘WOO bottle candle’, handgemaakt in Indochina waar het bedrijf mensen traint en workshops opzet.

De bijenwas parfum kaarsen zijn niet alleen mooi vormgegeven, ze ruiken ook bijzonder lekker en geven verrassend veel uren licht en warmte. Bovendien zijn ze op een duurzame manier gemaakt van geupcyclede wodka-, wijn- en bierflessen. En hebben ze een missie: de makers hiervan uit alle windhoeken van de wereld verder helpen. WOO ontwikkelt en managet de hele keten van trash naar luxe.

Een wereld vol kansen

Het gehele productieproces van WOO is innovatief en transparant. Hierdoor wordt de ambitie van WOO werkelijkheid: mensen verbinden, mobiliseren en laten genieten van topkwaliteit producten met een positieve impact.

WOO gelooft in de kracht van mensen en in een wereld vol kansen. “Die wereld creëren wij met elkaar, want samen maken wij WOO”, laat Marketing Manager Mariken van den Boogaard weten. “Van flessenverzamelaar tot consument en van bijenboer tot winkelier: iedereen telt mee.”

Door de wijze van produceren is iedere kaars uniek. Op dit moment zijn de WOO Bottle Candles verkrijgbaar in meer dan 50 interieur design-, mode-, beauty- en lifestylezaken in het topsegment in o.a. Nederland, België, UK, Scandinavië en Duitsland.

Maak kans op ‘geupcyclede’ bijenwaskaarsen van WOO

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mogen we twee mensen een prachtige bijenwaskaars van WOO cadeau geven. En jij mag zeggen aan wie! Je partner, je buurvrouw, je beste vriendin, of je moeder… Aan wie zou jij willen dat we zo’n mooie kaars cadeau geven? Laat het weten in een reactie onder dit artikel en wie weet kunnen wij jouw wens verwezenlijken!

We geven deze twee kaarsen weg:

  • 1 x De WOO XL Wine | 80 branduren | t.w.v. € 49,95
  • 1 x De WOO Medium Vodka | 50 branduren | t.w.v. € 29,95

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij een geupcyclede bijenwaskaars van WOO cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Mafbo
Door

Mafbo

op 15 Dec 2013

Onze vader was heel zijn leven imker en maakte vroeger ook bijenwas kaarsen die bij ons vaak brandden. Ik zou dit aan mijn zus willen geven als lichtpuntje in voor haar moeilijke tijden.

Maxime
Door

Maxime

op 15 Dec 2013

Deze kaarsen zijn geweldig! Erg mooie gedachte er achter en ze zien er ook heel mooi uit. Ik zou dit graag aan mijn moeder willen geven. Ze zouden erg mooi in haar woning staan en ze is gewoon de liefste moeder!

Tessa
Door

Tessa

op 15 Dec 2013

Wat leuk die geupcyclede bijenwaskaarsen. Een mooi initiatief. Ik zou deze kaars cadeau willen geven aan Danny. Dol op kaarsen en gezelligheid dus dat gaat met dit cadeau zeker lukken.

Vief
Door

Vief

op 15 Dec 2013

Wauw! DAt is pas warmte en licht verspreiden! Net zoals Vivianne doet, dit kado past dan ook perfect bij haar

Tahlia
Door

Tahlia

op 15 Dec 2013

Wat een superleuke prijs! Mijn moeder is dol op kaarsen! Kaarsen maken een huis sfeervol en gezellig in de winter! Graag zou ik deze kaarsen cadeau willen geven aan mijn moeder, omdat ze het verdient! :)

Shanna
Door

Shanna

op 15 Dec 2013

Ik zou ze aan mijn zusje willen geven. HAar relatie is net uitgegaan, en zo heeft ze toch wat sfeer en gezelligheid in huis tijdens de feestdagen.

marjon
Door

marjon

op 15 Dec 2013

Voor mijn vriendin Yolande, ze heeft dit jaar eindelijk een vast woonadres gevonden nawat keren antikraak gewoont te hebben ivm verbroken relatie en na een lange zoektocht is ze er achter gekomen wat ze het liefst doet in haar leven (niks geen commerciele bedrijven maar gewoon als juf aan de slag!) Zo'n mooie kaars zal dus een leuk cadeau zijn voor haar!

Esther
Door

Esther

op 15 Dec 2013

De kaars zou ik aan mijn buurvrouw Judith geven. Zij staat altijd voor iedereen klaar.

marijke
Door

marijke

op 15 Dec 2013

Aan mijn lieve vriendinnetje, die kan wel wat licht gebruiken in deze donkere dagen...

Gerda
Door

Gerda

op 16 Dec 2013

Omdat ik zelf geen auto heb en ik altijd met haar 3 keer per week mag mee rijden om te gaan sporten wil ik haar graag met iets moois verrassen!! Wat zal ze hier blij mee zijn, want ze houdt er wel van dat er kaarsen branden en deze is wel heel speciaal namelijk van natuurlijk materiaal! En ik draag zeker de bijen een warm hart toe en hoop en zorg ervoor dat ik elk jaar weer in de tuin volop bloemen heb waar ze op af komen!

Jennifer Baaijens
Door

Jennifer Baaijens

op 16 Dec 2013

Ik zou zo'n prachtige kaars graag aan ons nichtje willen geven, haar relatie is net - vlak voor de feestdagen - verbroken, en ze is zo verdrietig... een mooie kaars geeft tijdens de feestdagen maar ook daarna toch een lichtje in de duisternis...

sanne
Door

sanne

op 16 Dec 2013

Hiermee wil ik mijn moeder een gebaar van warmte toewensen

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Voor mijn moeder die al zo lang alleen is na mijn vaders dood. Mijn vader is vlak voor de kerst gestorven en de donkere dagen vóór de kerst zijn nog ieder jaar moeilijk voor mijn moeder. Een warm lichtje voor bij mijn vaders foto lijkt me fijn.

bianca
Door

bianca

op 16 Dec 2013

Deze zou ik heel graag aan mijn vriendin/nichtje willen geven om weer helemaal op te laden ma een drukke tijd

Olivi
Door

Olivi

op 17 Dec 2013

Dit cadeau zou werkelijk waar een geschenk uit de hemel zijn voor mijn vriendin. Ze vindt kaarsen geweldig en met geur helemaal, maar de gewone geurkaarsen daar reageert ze alergisch op. Sinds ze een paar jaar geleden bij de natuurwinkel de bijenwaskaarsen heeft ontdekt, helaas zonder geur, heeft ze enkel nog van die geelbruine kaarsen in huis en daar reageert ze goed op. Het feit WOO ook nog duurzaam aan de gang is met de houders en de wijze van productie past helemaal in haar straatje. Ik weet in ieder geval al wat ik voor haar zou kunnen geven voor Kerst als ik niet in de prijzen mocht komen te vallen. Snel googlen naar de adressen! Super cadeau. Dankjewel dat je ons, alle Miss Naturals, hierop hebt geattendeerd.

Vanessa
Door

Vanessa

op 19 Dec 2013

Ik ben recentelijk in aanraking gekomen met "De Bondgenoot", een leefgemeenschap waar mensen die niet goed in de maatschappij kunnen aarden een plek hebben om te wonen en leven en een zinvol leven te kunnen leiden. Ik vind dit zo'n prachtig initiatief en zou deze kaarsen graag schenken aan deze leefgemeenschap.

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Cadeautje voor mijn dochter, om haar huis wat gezelliger te maken haha (sorry!)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.