Cadeau 10: Geupcyclede bijenwaskaarsen van WOO

Worlds Of Opportunities, kortweg WOO, is een lifestyle merk dat luxe en krachtige producten maakt voor de wereldmarkt en tegelijkertijd een positieve impact creëert. Haar eerste product is de ‘WOO bottle candle’, handgemaakt in Indochina waar het bedrijf mensen traint en workshops opzet.

De bijenwas parfum kaarsen zijn niet alleen mooi vormgegeven, ze ruiken ook bijzonder lekker en geven verrassend veel uren licht en warmte. Bovendien zijn ze op een duurzame manier gemaakt van geupcyclede wodka-, wijn- en bierflessen. En hebben ze een missie: de makers hiervan uit alle windhoeken van de wereld verder helpen. WOO ontwikkelt en managet de hele keten van trash naar luxe.

Een wereld vol kansen

Het gehele productieproces van WOO is innovatief en transparant. Hierdoor wordt de ambitie van WOO werkelijkheid: mensen verbinden, mobiliseren en laten genieten van topkwaliteit producten met een positieve impact.

WOO gelooft in de kracht van mensen en in een wereld vol kansen. “Die wereld creëren wij met elkaar, want samen maken wij WOO”, laat Marketing Manager Mariken van den Boogaard weten. “Van flessenverzamelaar tot consument en van bijenboer tot winkelier: iedereen telt mee.”

Door de wijze van produceren is iedere kaars uniek. Op dit moment zijn de WOO Bottle Candles verkrijgbaar in meer dan 50 interieur design-, mode-, beauty- en lifestylezaken in het topsegment in o.a. Nederland, België, UK, Scandinavië en Duitsland.

Maak kans op ‘geupcyclede’ bijenwaskaarsen van WOO

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mogen we twee mensen een prachtige bijenwaskaars van WOO cadeau geven. En jij mag zeggen aan wie! Je partner, je buurvrouw, je beste vriendin, of je moeder… Aan wie zou jij willen dat we zo’n mooie kaars cadeau geven? Laat het weten in een reactie onder dit artikel en wie weet kunnen wij jouw wens verwezenlijken!

We geven deze twee kaarsen weg:

  • 1 x De WOO XL Wine | 80 branduren | t.w.v. € 49,95
  • 1 x De WOO Medium Vodka | 50 branduren | t.w.v. € 29,95

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij een geupcyclede bijenwaskaars van WOO cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?