datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 2: Een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €25,-
10 december 2013 
1 min. leestijd

Cadeau 2: Een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €25,-

Op zoek naar een leuk, origineel en toepasselijk cadeau? Verras eens iemand met een Cadeau Voucher van Miss Natural! Geef jouw vriend(in) de mogelijkheid om vanuit huis nieuwe kennis op te doen en stap voor stap starten met een natuurlijke levensstijl.

De Cadeau Voucher is verkrijgbaar in de waarde van 15 euro, 25 euro en 50 euro en vrij te besteden in de Miss Natural E-learning shop. Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week 2014 maak je kans op 5 x een cadeauvoucher t.w.v. €25,- voor jouw vriend(in), collega, familielid of partner!

De Miss Natural Cadeau Voucher: praktisch en persoonlijk

Ken jij iemand die graag gezond en natuurlijk leeft en wil je haar of hem verras met een mooi toepasselijk cadeau? Met een Miss Natural Cadeau Voucher laat je die persoon zien dat je hebt nagedacht over het cadeau, maar geef je wel deze keuze om zelf iets uit te zoeken. De vouchers zijn te besteden in de E-learning shop van Miss Natural en dus in te wisselen voor alle soorten e-books (zowel receptenboeken, als lifestyle boeken) en e-cursussen.

Kortom, met een cadeau voucher van Miss Natural geef je jouw vriend of vriendin de mogelijkheid om vanuit huis nieuwe kennis op te doen en stap voor stap te starten met een natuurlijke levensstijl!

Win een Miss Natural Cadeauvoucher t.w.v. €25,-

Tijdens de Kerst Cadeau Week 2014 geeft Miss Natural 5 cadeauvouchers weg ter waarde van 25 euro. En jij mag zeggen aan wie! Heeft jouw vriendin, moeder, zus of collega absoluut zo’n voucher verdiend? Laat onder dit artikel weten waarom en wie weet is die persoon straks een van de winnaars!

Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Cecile
Door

Cecile

op 10 Dec 2013

Superleuke winactie(s) zeg! Ik raak altijd erg geinspireerd door je onderwerpen. Nu mijn vriend/man nog. Ik zou de cadeaubon dan ook hem gunnen, zodat hij zou merken dat bij andere keuzes qua voeding je je zoveel beter kan voelen.. Hij zit nu nog in de ontkenningsfase ;) ga zo door Miss Natural!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Dec 2013

Ha, ha! Zo mooi al die fases :)

nicole
Door

nicole

op 10 Dec 2013

Misschien een goed plan voor mijn vriendin om der nu eindelijk definitief over de streep te trekken . Ze zit nu in de " tussenfase " waarin de pakjes taboe zijn en suiker nog normaal.... dat moet eruit :-)

Vief
Door

Vief

op 10 Dec 2013

voor Vivianne. En ik denk dan vooral aan het zwangerschapsboek. Ik weet dat ze een kinderwens heeft, maar de papa ontbreekt nog zegt ze dan. Maar ze begint ook wel een beetje in te zitten over haar leeftijd. Dit boek kan haar wellicht een andere blik geven en een goede voorbereiding voor als die man in haar leven komt

Gerda
Door

Gerda

op 10 Dec 2013

Mijn dochter omdat zij zich nog aan het ontwikkelen is en nu heeft ze zelf de keuze om iets uit te zoeken. Ze kan hier alleen maar beter van worden en stap voor stap starten met een natuurlijke levensstijl! :)

Nolleke Morren
Door

Nolleke Morren

op 11 Dec 2013

Voor mijn beste vriendin die steeds klaar staat voor mij als ik ze voor de zoveelste keer nodig heb.

Olivi
Door

Olivi

op 11 Dec 2013

Met dit cadeau zou ik mijn goede vriendin een plezier doen want dan kan ze eindelijk leren hoe je door bepaalde dingen erbij te eten of bepaalde producten te vervangen door andere je ervoor kan zorgen dat je minder snel verouderd. Dus dan zou ik haar adviseren voor de cursus Natuurlijke huidverjonging te gaan.Een andere cursus die ze dan met mij zou mogen delen, want daar ben ik dan weer zeer geïnteresseerd in, daar is ze namelijk erg goed in, ze krijgt iets en dat deelt ze dan gewoon weer met de gever, is het Natural Detox Plan. Ik ken al een paar dingen om mijn lijf te schonen, maar zou graag meer tips ontvangen en dan natuurlijk met natuurlijke producten en niet met allemaal middeltjes. Dus wie weet worden er met deze voucher twee mensen gelukkig.

Katrien
Door

Katrien

op 13 Dec 2013

Ik zou dit kado graag willen winnen voor en willen geven aan mijn lieve buurvrouw. Ik heb haar inmiddels kunnen inspireren een gezonder leven voor haar en haar jonge gezin te leven, maar ze is nog erg zoekend. Hoewel ze erg haar best doet en ook echt gemotiveerd is kan ze af en toe nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Deze bon is een mooie impuls voor haar om door te zetten.

Florence
Door

Florence

op 13 Dec 2013

Dit lijkt me ideaal om te geven aan mijn zus. Ze staat altijd voor me klaar. Nu wil ik haar iets geven met een persoonlijke touch. Natuurlijk natuurlijk.

Vanessa
Door

Vanessa

op 13 Dec 2013

Ik zou deze cadeaubon graag aan mijn vriendin Janneke weggeven. Ze is eind oktober voor het eerst moeder geworden en zal het E-book "50 superfoods voor een superbaby" geweldig vinden!

marijke
Door

marijke

op 13 Dec 2013

Ik kan wel 10 mensen die ik hier blij mee zou kunnen maken...met de hele familie ernstig op zoek naar 'wat is goed?'...Eerlijk, puur, natural!

Miranda
Door

Miranda

op 14 Dec 2013

Voor mijn schoonzus.Moeder en werkt hard met diensten.Ze is heel leergierig en een goede kok.Zo kan ze zelf een cursus uitzoeken en toepassen,zou ze heeeel blij mee zijn.En ik dan ook kan ik haar uitprobeersel proeven,Yes!

Josien Hillebrands
Door

Josien Hillebrands

op 14 Dec 2013

cadeautje voor mezelf,jawel! mag ook wel toch?! :)

Soumaya
Door

Soumaya

op 16 Dec 2013

Voor mijn lieve zus, om eens natuurlijke producten te gebruiken voor mn nichtje! :-)

Tahlia
Door

Tahlia

op 16 Dec 2013

Wat een leuke prijsvraag! Ik zou dit geweldige cadeau willen schenken aan mijn lieve moeder! Ik wil haar letterlijk in het zonnetje zetten, omdat ze altijd voor me klaar staat! Ze is erg sportief en houdt van gezonde voeding. Ze is dol op voedingsrepen en wafels, dus ze kan deze voucher goed gebruiken! Ze zou superblij zijn met dit cadeau! :)

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Voor mijn man: ik probeer al zo groen en natuurlijk mogelijk te leven: nu hij nog ;-)

Charissa
Door

Charissa

op 16 Dec 2013

Ik zou deze cadeau doen aan mijn beste vriend. Hij heeft het moeilijk deze tijd en kan wel een oppepper gebruiken.

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 16 Dec 2013

Voor mijn lieve vriendje, omdat hij een innovator is en een voorbeeld dat er in iedere situatie een kans ligt om te groeien. Een durfal die zijn hart volgt en stappen zet in de richting die voor hem goed volgen. Voorbeeld: gestopt met een hele sjieke baan om zelf een wellness winkel te starten terwijl ons 1e kindje op komst was. Vele verklaarde hem voor gek, maar guess what: het is hem gelukt!

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 17 Dec 2013

Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder die al een tijdje door heeft dat ze reageert op suiker met o.a. migraine klachten. Ze probeert te leven zonder suiker, maar vind het niet zo leuk. Ik zou haar graag laten ontdekken dat er fijne alternatieven zijn. Wellicht kan ze met deze bon wat lekkere recepten en alternatieven uitproberen en meer vreugde krijgen in het leven zonder suiker.

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Ik zou dit graag voor mezelf willen winnen! Op 2 januari start ik met de gratis cursus 3 weken zonder suiker (van Voedzo) en wanneer dit bevalt koop ik graag een suikercursus bij jou, of wie weet wel iets anders!

linda
Door

linda

op 21 Dec 2013

Hoi Miss Natural,Ik zou graag een voucher willen winnen voor een vriendin van mij, maar omdat zij geen Miss Natural lid is/wil worden zou ik het graag cadeau doen aan mijn moeder. Ze gaat nu een gratis suikercursus volgen van Voedzo, en als dit bevalt dan wil ze misschien de cursus van 40 dagen gaan doen. Een extra korting zal de drempel doen verlagen ;)

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine