Cadeau 3: Duurzame design broodtrommel van Sigg

Ken jij moeders met schoolgaande kinderen? Moeders die hun kinderen niet alleen graag gezonde en natuurlijke voeding meegeven naar school, maar ook een steentje willen bijdragen aan het milieu? En die ook van mooie spullen houden? Dan heb ik een mooie cadeautip voor je voor deze kerst:  de duurzame design broodtrommel van Sigg! Deze ‘groene lunchbox’ is praktisch, milieuvriendelijk en ook nog eens hartstikke mooi. En wij mogen er vandaag maar liefst vijf exemplaren van weggeven!

Groene lunchbox

De Sigg Alu Lunchbox is stevig, trendy en praktisch voor brood, snacks en fruit. Niet alleen de kleur is groen; de lunchbox is gemaakt van 100% recycleerbaar aluminium. Plus: deze broodtrommel is een duurzaam alternatief voor plastic boterhamzakjes. Een echte groene lunchbox dus!

Met de klemmen aan de zijkant klik je de lunchbox eenvoudig dicht. Ideaal voor school of werk, of voor onderweg. En de trommel is ook als handige bewaarbox te gebruiken!

Over Sigg

Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld, en ook broodtrommels. Hierbij wordt Zwitserse kwaliteit gecombineerd met moderne designs. Sigg flessen en lunchboxes zijn gemaakt van aluminium. Sigg is 100% veilig, licht en duurzaam.

Maak kans op deze duurzame design broodtrommel van Sigg

De Sigg Alu Lunchbox Maxi Metallic is onder meer verkrijgbaar via www.fokkido.com, in de kleuren groen, blauw, pink en aluminium. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook eerst vandaag proberen te winnen voor één van jouw dierbare vriendinnen of familieleden.

Heeft jouw zus, nichtje of vriendin schoolgaande kinderen? Geef ze dan gratis deze groene lunchbox cadeau via Miss Natural!
Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Enne… Ben jij zelf zo’n moeder die dolgraag één van deze mooie broodtrommels in haar bezit wil hebben? Vraag dan aan een vriendin om ‘m voor jou te winnen!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?