Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Cadeau 4: Natuurlijke make-up van UNE

article content

Cadeau 4: Natuurlijke make-up van UNE

UNE staat voor schoonheid. Natuurlijke schoonheid, met respect voor de vrouw, de huid en de planeet. Dit make-up merk, wat je misschien al kent van de Miss Natural Awards 2013, biedt essentiële producten die gemakkelijk zijn aan te brengen. Bovendien zijn ze licht op de huid en gemakkelijk mee te nemen.

De formules van UNE zijn voor 98% tot 100% van natuurlijke oorsprong en bezitten cosmetische kwaliteiten die niet onderdoen voor conventionele formules. Zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen. Echte producten voor een Miss Natural, dus!

Respect voor de vrouw, de huid en de planeet

De prioriteit van UNE gaat uit naar natuurlijke formules met bestanddelen van biologische oorsprong, voor gezonde en milieuvriendelijke producten. De meeste producten van UNE hebben een ecologisch en/of biologisch Ecocertlabel. De verpakkingen zijn ecologisch, om de impact op het milieu te minimaliseren. Met 98% tot 100% natuurlijke bestanddelen en zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen, is UNE niet alleen goed voor de planeet, maar natuurlijk ook voor de huid.

Klassieke make-up kan maskeren, transformeren, maar UNE make-up zet iedere vouw in de spotlights om zichzelf te laten zien. De make-up van UNE wil de oorspronkelijke schoonheid van elke vrouw tot uiting brengen door haar eigen stijl en persoonlijkheid te behouden. Van nature mooi…

Nieuw: UNE nagellak

De nieuwe nagellak van UNE, die sinds dit jaar verkrijgbaar is, is 72 tot 85% van natuurlijke oorsprong. Dit is lager dan bij andere UNE producten, omdat zij geen vermindering van kwaliteit en doeltreffendheid wensen. Voor een nagellak is het dan ook best bijzonder om zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken!

UNE gebruikt onder meer katoen voor de extreme en langhoudende glans, en aardappelen voor het plastificerende effect. Voor de kleur worden minerale pigmenten gebruikt en ook worden er natuurlijke solvents gebruikt.

Maak kans op natuurlijke make-up van UNE

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week kun je een setje met drie mooie producten van UNE winnen voor iemand anders. Voor je vriendin, je zus of je moeder bijvoorbeeld!

Het pakketje bestaat uit:

  • UNE Nagellak
  • UNE Mineral matt powder
  • Een kabukikwast

De totale waarde van dit pakketje is €38,97 en Miss Natural mag er maar liefst 10 van weggeven!

Laat op deze pagina weten aan wie jij deze natuurlijke make-up set cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Deel jouw mening

Comment Section

25 reacties op “Cadeau 4: Natuurlijke make-up van UNE


Door Gerda op 22 december 2014

Mijn dochter heeft haar 2e huidbehandeling gehad en nu wil ik zeker deze UNE natuurlijke make-up set voor haar winnen. Want om haar huid mooi telaten blijven heeft ze zeker natuurlijke producten nodig! En ze is ook 1e Kerstdag jarig en mooie make-up kan ze dan wel gebruiken! UNE staat voor schoonheiden wil de oorspronkelijke schoonheid van elke vrouw tot uiting brengen door haar eigen stijl en persoonlijkheid te behouden. Dus dit cadeau zou jij mijn dochter dan geven!


Door Rita op 19 december 2013

Mijn dochter eet al heel erg op zn “Miss-Naturals”, nu de buitenkant nog!!


Door Maran op 18 december 2013

Ik zou dit graag aan mijn moeder geven omdat ze het heel erg moeilijk heeft omdat ze ziek is. Door de medicijnen komt ze aan en ik wil dat ze zich mooi voelt. Ze is er voor mij als ze er niet voor zichzelf is en daarom gun ik het haar heel erg.


Door Hilde op 18 december 2013

Dit wil ik zelf wel uitproberen! Heb zelf snel last van een overgevoelige huid en hopelijk verbetert de conditie van mijn huid er door

Lieve groetjes, Hilde


Door michelle aalbregt op 17 december 2013

Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriendin Christina. Ze wil graag natuurlijker leven, maar heeft niet veel te besteden. Met dit cadeau zou ze zeker heel erg blij zijn.


Door Encarnita Rodriguez op 16 december 2013

Voor mijn lieve nichtje die in net begint te puberen en heel erg houdt van nagellak en blushes en noem maar op. Laat haar kennismaken met de pure producten want zij en haar vriendinnetjes zijn toch de toekomst!


Door Mariana op 16 december 2013

Ik zou dit cadeau met twee goede vriendinnen delen. Waarom? Omdat de ene net haar NT2 heeft gedaan zoals ik en de andere binnenkort zal weg gaan. Bedankt!


Door Tanya op 16 december 2013

ha wat een leuk cadeau, zo kom ik ook prachtig de feestdagen door!


Door Mari op 16 december 2013

Mooi en puur merk, Une!
Ik heb het zelf mogen ervaren op de miss natural beurs en heb daar dan ook mijn Une producten gekocht.
Graag zou ik mijn lieve schoonzus hier mee kennis laten maken.


Door Charissa op 16 december 2013

Stiekem zou ik dit graag zelf proberen en ik vind ook dat ik het verdient heb. Ik leer mezelf aan dat ik mezelf dingen gun, dus bij deze; IK VERDIEN DIT! haha


Door Linda op 16 december 2013

Mijn mamsie is bijna jarig! Het zou voor haar goed zijn om met een meer natuurlijk product haar ouderdomsvlekjes / onregelmatigheden te verbergen!


Door Marjorie op 16 december 2013

Zou zo mooi zijn voor mijn dochter: misschien krijgt ze hier geen jeuk en uitslag van :-).


Door Hanne op 16 december 2013

Dit pakketje zou ik heel graag cadeau doen aan mijn zus. Simpelweg omdat ze het verdient!


Door Josefien op 15 december 2013

Mijn dochter Erica zou deze lijn ook zeer goed kunnen gebruiken omdat zij ook een beetje psoriasis in haar gezicht heeft.


Door Miranda op 14 december 2013

Te gek kado voor mijn moeder.Staat altijd klaar voor iedereen en vergeet zichzelf.Voor ze deur uitgaat heeft ze altijd een verzorgde maquillage.


Door marijke op 13 december 2013

Wauw lijkt me een prachtcadeau voor mij zussie. Ze heeft een extreem gevoelige huid en kan haast geen juiste produkten vinden om zich mee ‘op te leuken’!
Zo puur, idt vadeau…dat komt vast goed!


Door Vanessa op 13 december 2013

Ik zou mijn moeder graag verrassen met dit cadeau. Haar man heeft net zijn baan verloren en ze hebben nu dus weinig geld om “luxe” artikelen te kopen. Ik gun het haar heel erg!


Door Erica op 12 december 2013

Aan mijn moeder Josefien Verdonk. Ze ziet er nog graag naturel uit!
En het matte poeder werkt misschien ook haar rimpeltjes weg?


Door Gerda op 12 december 2013

ik zou graag deze producten willen winnen voor mijn dochter die zeker te weten heel blij hiermee zou en zich met deze natuurlijke make-up producten van UNE zich heel mooi zal maken op haar verjaardag en dat zal dan 1e Kerstdag zijn!! Zo kan zij dan ook een beetje miss natural zijn.


Door Danny op 11 december 2013

Ik wil deze heerlijke verwenset graag winnen voor Tessa Droge. Ze is dol op make-up en lekker tutten. Vanwege haar gevoelige huid kan ze niet tegen alle producten. Deze set zal haar huid zeker waarderen. Deze kwast, nagellak en poeder zal ze prachtig vinden en ze zal stralend 2014 hiermee in gaan.


Door Rianne op 11 december 2013

Een perfect kado voor mijn zusje Carlyn. Zo langzamerhand komen er steeds meer ecologische en milieuvriendelijke producten haar huis in, ik denk alleen dat er met de make-up nog wel een slaag te slaan is.


Door Jouke op 11 december 2013

Wat een geweldige acties! Deze zomer is mijn zus bevallen en heeft met haar zoon een wat moeilijke start gehad (een echte huilbaby…). Ondanks dat, was ze een enorme steun voor mij toen ik na kleine 8 maanden zwangerschap werd opgenomen in het ziekenhuis en een week later onverwachts werd ingeleid en keizersnede kreeg onder volledige narcose…en onze zoon werd geboren, wonder boven wonder gezond. Mijn zus heeft me geweldig geholpen door deze emotionele tornado. Zij verdient wat mij betreft dan ook echt een eco-en bio friendly cadeau voor zichzelf. Met het Une cadeaupakket zal ze ongetwijfeld blij zijn 🙂


Door Olivi op 11 december 2013

Ook dit cadeau zou ik willen geven aan mijn vriendin die mij zo goed heeft geholpen tijdens mijn blessure tijd.

Ik ben altijd van de gellakjes en zij gebruikt nooit wat omdat ze het allemaal te synthetisch vindt. Ze gebruikt helemaal geen make-up, maar wat zag ze er mooi uit op de foto’s van de fotoshoot die ze laatst heeft gedaan. Dat zag zij zelf ook in. Ze was alleen totaal niet blij met wat ze op de potjes las nadat ze opgemaakt was.

Nu zou ik haar dus met deze prachtige set de mogelijkheid willen geven dat ze elke dag natuurlijk, ecologisch en milieuvriendelijk kan stralen en nog mooier mag zijn dan ze al is. Een Une-ique cadeau voor een unique persoonlijkheid! 🙂


Door Linda op 11 december 2013

Ik zou het cadeau doen aan mezelf. Ik heb namelijk een erg gevoelige huid en ik denk dat ik cosmetica van UNE wel kan verdragen. En ik ben lief geweest, dus ik verdien best een cadeautje.


Door Vief op 11 december 2013

Sinds kort is Vivianne helemaal in-to nagellak. Met een nieuw kleurtje is ze dus vast super blij. En op haar coupe-rose wangetjes misstaat wat poeder ook niet, alleen durft ze nooit uit angst voor irritatie, met dit merk is dat risico tot een minimum beperkt zo te lezen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!