datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 9: Natuurlijke huidverzorging van the Body Shop
15 december 2013 
2 min. leestijd

Cadeau 9: Natuurlijke huidverzorging van the Body Shop

Begin je al wat lijntjes en rimpeltjes te krijgen? Gebruik dan NUTRIGANICS™ van The Body Shop om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Deze cosmeticalijn bevat onder meer een dagcrème, nachtcrème, een serum en een oogcrème. Maar ook ‘drops of youth’, die ervoor zorgen dat de vernieuwing van de opperhuid wordt verbeterd en de huis er zo gladder en zachter aan laat voelen. En natuurlijk zijn deze producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ken jij iemand die zo’n pakketje natuurlijk huidverzorgingsproducten zou willen hebben? Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mag jij zeggen aan wie we het cadeau mogen doen!

NUTRIGANICS™ Smoothing Day Cream

De Smoothing Day Cream van NUTRIGANICS™ is een heerlijk volle dagcrème die snel intrekt. Van deze dagcrème is klinisch bewezen dat hij lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar maakt, doordat hij de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbetert. Hij werkt vochtregulerend tot wel 12 uur lang.

NUTRIGANICS™ Smoothing Night Cream

Deze extra rijke nachtcrème laat geen vettig laagje achter! Bovendien maakt hij lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Van deze nachtcrème is klinisch bewezen dat hij de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbetert, en dat hij tot wel 12 uur lang vochtregulerend werkt.

NUTRIGANICS™ Drops of Youth

Dit innovatieve concentraat met plantaardige stamcellen verbetert de vernieuwing van de opperhuid zodat die er gladder uitziet en zachter aanvoelt. De Drops of Youth zijn geschikt voor elk type huid, en werken vooral bij tekenen van huidveroudering. Het product is vrij van siliconen en parabenen en 99% van de ingrediënten is van natuurlijke herkomst. De Drops of Youth zorgen voor:

  • Een glad gevoel doordat fijne lijntjes gladder lijken.
  • Een stralende teint, alsof deze van binnenuit wordt verlicht.
  • Een frisse uitstraling.
  • Een zijdezacht aanvoelende huid.

Maak kans op NUTRIGANICS™ natuurlijke huidverzorging van the Body Shop

Ken jij iemand die deze producten graag onder haar kerstboom ziet liggen? Doe haar dit setje dan cadeau! Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week zorgen wij ervoor dat dit cadeau gratis wordt bezorgd bij jouw vriendin, zus, moeder, collega of partner.

We mogen maar liefst 5 setjes t.w.v. €62,- weggeven, met daarin:

  • NUTRIGANICS™ Smoothing Day Cream
  • NUTRIGANICS™ Smoothing Night Cream
  • NUTRIGANICS™ Drops of Youth

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze set van The Body Shop cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mafbo
Door

Mafbo

op 15 Dec 2013

Dit pakket zou ik graag mijn zus gunnen. Ze gebruikt bijna uitsluitend natuurlijke producten. Ze heeft het dit jaar heel zwaar gehad met de maandenlange ziekte van haar zoon en dit is nog niet voorbij. Ze is er bijna zelf overspannen van geworden door alle zorgen om haar alleenstaande zoon die daarbij ook nog Asperger heeft.

Ingrid
Door

Ingrid

op 15 Dec 2013

Ik zou dit pakket gunnen aan mijn wederhelft Geertje. Ik ben al een behoorlijke miss natural aan het worden maar zij is ook goed op weg. Dit pakket zou haar nog meer motiveren om zo door te gaan.

Vief
Door

Vief

op 15 Dec 2013

Wilt ze er zo jong uit blijven zien als ze nu doet (ze zegt altijd trots dat men haar minstens 7 jaar jonger schat) en goed voor haar overgevoelige huid zorgen dan zal Vivianne dit toch echt eens moeten winnen...euh proberen

Lot
Door

Lot

op 15 Dec 2013

Mag het niet aan mezelf geven? Ik vind het zo moeilijk iets goeds te vinden, ik heb er al heel wat geprobeerd en niet vaak tevreden, vooral in de winter is mijn huid zo droog. Ivm beperkt budget kan ik niet zomaar iets extra kopen om te testen. Helemaal niet erg om iets waar ik tevreden over ben voor te sparen maar ik heb ik mijn ruim 60 jaar al teveel uitgegeven aan iets waar ik helemaal niet blij van werd.

Amy
Door

Amy

op 15 Dec 2013

Ik zou dit graag onder de kerstboom zetten voor mijn moeder, gewoon omdat ze de allerliefste moeder is!

marijke
Door

marijke

op 15 Dec 2013

Oh heerlijk goedje lijkt me. Is zeker wel wat voor mijn moeder, die was vroeger altijd dol op de Bodyshop, maar komt daar nu niet meer zo vaak...niet echt in de buurt...

Josefien
Door

Josefien

op 15 Dec 2013

Voor mijn dochter Erica. Jaja ze wordt ook al wat ouder maar dat geeft ze nog niet toe.

nicole
Door

nicole

op 16 Dec 2013

Mijn collega die mijn altijd het moedertje noemt omdat ik zo goed voor hem zorg :-) met cremepjes en doekjes. Kan hij zichzelf ook goed verzorgen als ik niet in de buurt ben.

Marjorie
Door

Marjorie

op 16 Dec 2013

Mag het ook voor mij zelf zijn ? Ik ben al voorbij "de eerste lijntjes" maar heb moeite om een goede huidverzorging te vinden. Van de meeste cremes (vooral ook de duurdere) krijg ik jeuk en schilfers. Niet fijn. Ik ben al zo lang op zoek naar een product dat ik goed verdraag.

Miranda
Door

Miranda

op 16 Dec 2013

Voor mijn schoonzus altijd in voor nieuwe produkten en ze verdiend het.

Charissa
Door

Charissa

op 16 Dec 2013

Ik wil dit cadeau doen aan mijn beste vriendin. Ze is eind dertig en begint soms te "klagen" over de eerste lijntjes. Ze is ook fan van The Body Shop dus ik denk dat jullie haar hier erg blij mee maken.

Mari
Door

Mari

op 16 Dec 2013

Ik zou dit mooie pakket voor mijn moeder willen winnen. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug en zorgt niet altijd even goed voor zichzelf.

Ruby
Door

Ruby

op 16 Dec 2013

Zoi dit heel graag aan mijn lieve moeder geven. Ze is heel druk met zo gezond en natuurlijk mogelijk te leven en doet dit erg goed. Verder staat ze altijd voor ons klaar. Aangezien ze een erg grvoelige huid heeft, kan ze maar tegen weinig cremes. Ik denk dat dit wel iets voor haar is.

anneke
Door

anneke

op 16 Dec 2013

lekker voor mezelf, Ik ben de gehele dag voor de medemens aan het werk, overigens met veel liefde

liza
Door

liza

op 16 Dec 2013

Hoi Ik wil wel graag dit pakket voor mezelf winnen. Ben nu 51 jaar, en mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. Zie er vaak vermoeit uit vanwege slapeloosheid.Groetjes

Wil Veltkamp
Door

Wil Veltkamp

op 16 Dec 2013

Ik wil dit pakket graag aan mezelf kado geven, omdat dit zeer goed past in mijn afvalrace. Ben al vele kilo's kwijt door het weglaten van suikers en hiermee volgen vast nog meer kilo's.

Fleur
Door

Fleur

op 17 Dec 2013

Dit pakket zou ik aan mijn moeder willen geven, want ik gebruik zelf al natuurlijke huidproducten en ze loopy al heel lang te vragen of ik voor haar ook eens wat wil halen.

Olivi
Door

Olivi

op 17 Dec 2013

Dit cadeau zou ik aan mijn vriendin cadeau willen doen. Zij is nu enorm aan het prutten en frutten met kokosolie en meer van die echt natuurlijke producten, maar nog niet tevreden en verder vindt ze het zomers erg onhandig. Ze heeft alle merken gehad, De Traay, Lavera, Dr Hauschka en nog veel meer andere natuurlijke merken, maar ze mist iets, wat dat kan ze nog niet precies onder woorden brengen. Dit pakket zou voor haar een uitgelezen kans zijn nog een product uit te proberen en hopelijk is het een schot in de roos.

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 17 Dec 2013

Ik zou dit graag winnen voor mijn vriendin. Ze wil graag natuurlijker leven maar heeft niet veel te besteden. Ze houdt erg van zichzelf goed verzorgen met producten. Dit zijn voor haar ontspan momentjes en die kan ze wel gebruiken want ze heeft een erg zwaar jaar achter de rug met haar kinderen.

Hilde
Door

Hilde

op 18 Dec 2013

Dit pakket zou ik graag cadeau doen aan mijn moeder, ik wil haar een mooi eindejaarscadeau geven en dit lijkt me een mooi setje hiervoor. Ze staat altijd voor me klaar en ik weet dat dit haar heel blij zou maken.Groetjes,Hilde

Kim Meijer
Door

Kim Meijer

op 18 Dec 2013

Dit is precies wat mijn moeder verdient. Een extra kerstkadootje na een bewogen jaar, zodat ze met een fijn en energiek gevoel aan het nieuwe jaar kan beginnen. Voor jezelf zorgen is het allerbelangrijkst en afgelopen jaar heeft ze zichzelf regelmatig op de tweede plek gezet. Na het overlijden van haar man, heeft ze haar plek opnieuw moeten vinden. Dat valt niet mee maar gelukkig gaat het de goede kant op, dit kado zou haar nog een beetje meer in de goede richting duwen.

Rita
Door

Rita

op 19 Dec 2013

Dit pakket zou ik mijn dochter gunnen. Ze heeft op haar 25e nog flink wat ontstekingen (van de Diane-pil afgestapt), en ze is nog steeds op zoek naar een goed product. Wie weet is dit het product wat ze zocht!

linda
Door

linda

op 21 Dec 2013

Mijn moeder kan zoiets goed gebruiken, heeft al flink wat rimpels. Deze zullen met de creme niet verdwijnen, maar hopelijk worden het er niet meer voor haar! Ze is met kerst jarig dus het zou leuk zijn om dit voor haar te winnen!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading