Cosmetica en Huidverjonging
Eva van Zeeland
Cosmetica en Huidverjonging
12/15/2013
2 min
23

Cadeau 9: Natuurlijke huidverzorging van the Body Shop

12/15/2013
2 min
23

Begin je al wat lijntjes en rimpeltjes te krijgen? Gebruik dan NUTRIGANICS™ van The Body Shop om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Deze cosmeticalijn bevat onder meer een dagcrème, nachtcrème, een serum en een oogcrème. Maar ook ‘drops of youth’, die ervoor zorgen dat de vernieuwing van de opperhuid wordt verbeterd en de huis er zo gladder en zachter aan laat voelen. En natuurlijk zijn deze producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ken jij iemand die zo’n pakketje natuurlijk huidverzorgingsproducten zou willen hebben? Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mag jij zeggen aan wie we het cadeau mogen doen!

NUTRIGANICS™ Smoothing Day Cream

De Smoothing Day Cream van NUTRIGANICS™ is een heerlijk volle dagcrème die snel intrekt. Van deze dagcrème is klinisch bewezen dat hij lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar maakt, doordat hij de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbetert. Hij werkt vochtregulerend tot wel 12 uur lang.

NUTRIGANICS™ Smoothing Night Cream

Deze extra rijke nachtcrème laat geen vettig laagje achter! Bovendien maakt hij lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Van deze nachtcrème is klinisch bewezen dat hij de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbetert, en dat hij tot wel 12 uur lang vochtregulerend werkt.

NUTRIGANICS™ Drops of Youth

Dit innovatieve concentraat met plantaardige stamcellen verbetert de vernieuwing van de opperhuid zodat die er gladder uitziet en zachter aanvoelt. De Drops of Youth zijn geschikt voor elk type huid, en werken vooral bij tekenen van huidveroudering. Het product is vrij van siliconen en parabenen en 99% van de ingrediënten is van natuurlijke herkomst. De Drops of Youth zorgen voor:

  • Een glad gevoel doordat fijne lijntjes gladder lijken.
  • Een stralende teint, alsof deze van binnenuit wordt verlicht.
  • Een frisse uitstraling.
  • Een zijdezacht aanvoelende huid.

Maak kans op NUTRIGANICS™ natuurlijke huidverzorging van the Body Shop

Ken jij iemand die deze producten graag onder haar kerstboom ziet liggen? Doe haar dit setje dan cadeau! Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week zorgen wij ervoor dat dit cadeau gratis wordt bezorgd bij jouw vriendin, zus, moeder, collega of partner.

We mogen maar liefst 5 setjes t.w.v. €62,- weggeven, met daarin:

  • NUTRIGANICS™ Smoothing Day Cream
  • NUTRIGANICS™ Smoothing Night Cream
  • NUTRIGANICS™ Drops of Youth

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze set van The Body Shop cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Reacties
Categorieën