datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Celebrate Friendship

Celebrate FriendshipVandaag is het feest en vier ik de 30 jaar vriendschap die ik heb met mijn beste vriendin.

Het is dit jaar namelijk precies 30 jaar geleden dat ik op mijn rolschaatsen in de keuken bij mijn achterbuurmeisje Steffie stond. Vanaf dat moment waren we onafscheidelijk!

Met een feest waar al onze vrienden voor zijn uitgenodigd kijken we in beeld en geluid terug op de jaren ’80, ’90 en ’00.

Altijd dichtbij

Met 1 jaar leeftijdsverschil zaten Steffie en ik in de gecombineerde eerste en tweede klas, maar na dat jaar zaten we niet meer bij elkaar in de klas en een jaar later ook niet meer op dezelfde school. De school moest dicht omdat er te weinig leerlingen op zaten (nog geen 100). We bleven toch vriendinnen!

Steffie en EvaOmdat mijn ouders gescheiden zijn toen ik 2 jaar was en mijn moeder fulltime werkte was ik vaak bij Steffie tussen de middag en na school. Ook bleef ik vaak logeren, gingen we regelmatig samen op vakantie en elk jaar in augustus een hele week naar kinderkamp. Een hele fijne tijd. Na de lage school kwam bij ons allebei het besef dat ons leven ging veranderen nu we naar de middelbare school zouden gaan. Ondanks dat we op verschillende scholen zaten zagen we elkaar nog zeker een paar keer per week, maar niet meer dagelijks zoals vroeger.

Na de middelbare school hebben we zelfs nog een tijdje samengewoond met onze toenmalige vriendjes en later woonden we praktisch in dezelfde straat. Dus altijd dichtbij! Met Steffie heb ik veel momenten gedeeld; samen op stap, de eerste vriendjes, de eerste exen, verhuizen, feesten, trouwen, zwanger, niet zwanger worden… en nu gaan we weer een nieuwe fase in.

Vriendinnen zijn voor mij heel belangrijk

Zo heb ik 4 echt goede vriendinnen of zoals Paris Hilton zou zeggen BFF’s. Allemaal totaal verschillend en dat maakt het hebben van vriendschappen juist zo leuk. Een beste vriendin is voor mij iemand die geen oordeel velt over de keuze die jij maakt in je leven, maar je wel prikkelt en motiveert om andere opties op te houden. Iemand waar je mee kunt lachen en bij kunt uithuilen. Iemand bij wie je altijd terecht kan ook al heb je elkaar al even niet meer gezien of gesproken en daar dan ook niet moeilijk over doet. Zo’n beste vriendin heb ik en dat is Steffie!

Dus vandaag is het feest en nodig ik je uit om ook je vriendin(nen) te bellen en samen een fles wijn te drinken om te vieren dat jullie nog samen zijn. Zoals ik vroeger altijd zei; vriendjes komen en gaan, maar je vriendinnen heb je voor altijd!

Celebrate your friendships!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine