Chi Natural Life essentiële biologische oliën + Win Actie!

Weet jij eigenlijk wel wat je op je huid smeert? De meeste mensen hebben niet door dat er veel chemische stoffen zitten in veel beauty producten.

Veel reclames zeggen bijvoorbeeld dat je een egale/zachte huid ervan krijgt. Maar wat doet het nou eigenlijk daadwerkelijk met je huid? Heb je wel eens gekeken naar beauty producten die op natuurlijke wijze zijn gemaakt?

Chi Superskin Oils

Een natuurlijk product voor de huid, dat niet getest is op dieren en rekening houdt met de natuur. Chi Natural Life heeft een uitgebreid assortiment in aromathapie, natuurcosmetica en gezondheidssupplementen. De verzorgende en gezondheid producten zijn zoveel mogelijk geproduceerd met een EKO keurmerk. Daarnaast wilt Chi Natural Life zich bewust zijn van de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier vergroten. Alle producten worden daarom getest op mensen maar niet op dieren.

Chi Natural Life heeft verschillende product categorieën. Wij gaan het vandaag hebben over de Chi Superskin oils.

100% plantaardige, werkzame oliën van biologische kwaliteit aangevuld met een uitgekiende essentiële ol

iën combinatie maken deze zijdezachte serums geschikt voor uw hele lichaam, maar speciaal voor de gezichtsverzorging. Die top producten van de normale tot vette huid, voor de gevoelige huid en de ouder wordende huid.

Het is Super voor je skin.
De Fantastische voedingsstoffen: plantoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzamee, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren.

Superskin All skin

Deze Superskin oil is speciaal samengesteld voor de normale tot vette huid. De basis van deze synergie wordt gevormd door biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. Deze weldadige en rijke olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met een compositie van de essentiële oliën van Ho-hout, Vanille, Mandarijnen en Litsea.

Verkrijgbaar voor: €19,95

 

Superskin Sensetive

Zoals de andere Superskin oils ook seciaal voor de gezichtsverzorging. Deze Sensitive synergie is speciaal voor de gevoelige huid. De ideale basis van jojoba is verrijkt met een eveneens biologische Argan en Kokos olie. De toegevende combinatie van essentiële oliën van Sinasappel, Lavendel, Mandarijn en Litsea maakt deze verzorgingsolie zacht en fris van geur.
Verkrijgbaar voor: €29,95

 

 

 

Superskin Anti Aging

Biologische arganolie, jojoba en cactusolie maken deze synergie een ideale verzorger van de oudere huid en verzachter van littekens. De twee fijnste , kostbaarste Marokkaanse plantaardige oliën werken hierin samen: Argan en Cactusolie. Pure voeding voor de huid en specifiek geschikt voor het oog-gebied en het verminderen van rimpels. Verrijkt met rozenolie en sandelhout.
Verkrijgbaar voor: €39,95

Mijn ervaring met Chi Superskin oil

Natuurlijk hebben wij de Superskin oils ook getest bij Miss Natural. Ik ben zelf pas 19 jaar dus de Chi Anti Aging oil was voor mij niet heel erg van toepassing, maar ik moet zeggen ruikt goed! Dan hebben we nog de Chi Sensitive oil, ruikt ook erg goed (ze ruiken overigens allemaal erg goed). Ik heb zelf een best wel droge huid, maar mijn voorkeur toch uit naar de all skin. Ik ben nog jong en kan veel hebben de Chi All Skin oil is voor alle huid types zowel de droge als de vette huid. Ik heb hem getest op mijn handen het voelt heel lekker! Trekt super snel in en je gaat niet enorm glanzen, ondanks het er een stuk beter uit ziet.

Winnaars zijn bekend en hebben een mail gehad!