Natuurlijke levensstijl
Eva van Zeeland
Natuurlijke levensstijl
06/14/2016
1 min
2

Coca Cola Light man is nu de Juice Man!

06/14/2016
1 min
2

Dames, kennen jullie deze goed uitziende man nog? De Coca Cola Light man! Wat moet ik daar nu mee zul je denken… nou ik vlieg aanstaande donderdag naar Londen om met hem op de cover te gaan voor het nieuwe Miss Natural magazine! Vandaag verschijnt namelijk zijn eerste boek. Hij is tegenwoordig namelijk geen Cola man meer, maar de Juice man.

Met de Juice Man op de cover

En onder het motto ‘als Linda (de Mol) het kan (met George Clooney), kan ik het ook’ bedacht ik dat ik samen met hem de cover ging delen voor het zomernummer. Uiteraard zal ik hem ook interviewen over zijn boek. Heb je nog een leuke vraag die ik hem kan stellen? Ik maak mij dan verder wel druk om wat ik aan zal trekken… hij hopelijk alleen zijn jeans!

Coca Cola Light break

Hij was een van de meest populaire hunks in de cola commercials waar hij al grasmaaiend te zien was in een park. Een groep vrouwen die daar tijdens hun pauze van genieten en hem een blikje toe rollen dat hij opraapt… fris je geheugen gerust even op met de video!

sapman-juicemanRecepten van de Sapman

Acteur-model Andrew Cooper, bekend van onder andere de Coca Cola-reclames, geeft in Sapman meer dan 100 ideeën voor sapjes, smoothies, shots en tonics. Het boek bevat informatie over de positieve gezondheidseffecten van diverse vitamines, groenten en fruit en hoe je deze essentiële voedingsstoffen op een makkelijke manier, via deze drankjes, binnen kunt krijgen. Andrew Cooper laat zien hoe je deze zonder problemen in je dagelijkse eetpatroon kunt verwerken. Voor jezelf én je gezin, want het boek bevat diverse recepten die favoriet zijn bij Andrews kinderen.

Je kunt het receptenboek Sapman hier bestellen.

Ontmoeting met Andrew Cooper

Je zult begrijpen dat ik erg enthousiast ben om naar Londen te gaan om hem te ontmoeten. Morgen ga ik naar mijn kapper en het interview voorbereiden. Spannend! Ik neem man en baby mee, dus ik zal mij gedragen. Maar ik beloof dat het een juicy cover gaat worden!

Heb je nog een leuke vraag voor de Juice Man? Laat het mij dan weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

Reacties
Categorieën