datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Coca Cola Light man is nu de Juice Man!
14 juni 2016 
1 min. leestijd

Coca Cola Light man is nu de Juice Man!

Dames, kennen jullie deze goed uitziende man nog? De Coca Cola Light man! Wat moet ik daar nu mee zul je denken… nou ik vlieg aanstaande donderdag naar Londen om met hem op de cover te gaan voor het nieuwe Miss Natural magazine! Vandaag verschijnt namelijk zijn eerste boek. Hij is tegenwoordig namelijk geen Cola man meer, maar de Juice man.

Met de Juice Man op de cover

En onder het motto ‘als Linda (de Mol) het kan (met George Clooney), kan ik het ook’ bedacht ik dat ik samen met hem de cover ging delen voor het zomernummer. Uiteraard zal ik hem ook interviewen over zijn boek. Heb je nog een leuke vraag die ik hem kan stellen? Ik maak mij dan verder wel druk om wat ik aan zal trekken… hij hopelijk alleen zijn jeans!

Coca Cola Light break

Hij was een van de meest populaire hunks in de cola commercials waar hij al grasmaaiend te zien was in een park. Een groep vrouwen die daar tijdens hun pauze van genieten en hem een blikje toe rollen dat hij opraapt… fris je geheugen gerust even op met de video!

sapman-juicemanRecepten van de Sapman

Acteur-model Andrew Cooper, bekend van onder andere de Coca Cola-reclames, geeft in Sapman meer dan 100 ideeën voor sapjes, smoothies, shots en tonics. Het boek bevat informatie over de positieve gezondheidseffecten van diverse vitamines, groenten en fruit en hoe je deze essentiële voedingsstoffen op een makkelijke manier, via deze drankjes, binnen kunt krijgen. Andrew Cooper laat zien hoe je deze zonder problemen in je dagelijkse eetpatroon kunt verwerken. Voor jezelf én je gezin, want het boek bevat diverse recepten die favoriet zijn bij Andrews kinderen.

Je kunt het receptenboek Sapman hier bestellen.

Ontmoeting met Andrew Cooper

Je zult begrijpen dat ik erg enthousiast ben om naar Londen te gaan om hem te ontmoeten. Morgen ga ik naar mijn kapper en het interview voorbereiden. Spannend! Ik neem man en baby mee, dus ik zal mij gedragen. Maar ik beloof dat het een juicy cover gaat worden!

Heb je nog een leuke vraag voor de Juice Man? Laat het mij dan weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Sylvia
Door

Sylvia

op 14 Jun 2016

You lucky girl!

Maaike Polstra
Door

Maaike Polstra

op 14 Jun 2016

Hoe vaak hebben ze deze scenes overnieuw moeten filmen? Wanneer besloot je van Coca Colaman een Sapman te worden? Heb je zelf ook cola ligt gedronken? Zo ja, wat vond je ervan en zo nee, waarom niet? En als het antwoord nee is, was het dan niet lastig om met cola light geassocieerd te worden?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading