datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dat is handig! Supplementen in handige maandverpakking in de brievenbus
30 juni 2021 
1 min. leestijd

Dat is handig! Supplementen in handige maandverpakking in de brievenbus

Tegenwoordig kampen veel mensen met een kwakkelende gezondheid. Vermoeidheid en lusteloosheid komen daarbij veel voor. Dit heeft veelal te maken met het feit dat er, ondanks de overvloed aan voeding, een voortdurende tekortkoming van essentiële voedingsstoffen bestaat. Voor vele lichamelijke taken zijn specifieke vitamines, mineralen en cofactoren nodig die verkregen worden uit voeding.  Onze voeding is tegenwoordig niet meer zo rijk aan vitaminen en mineralen omdat de bodem verontreinigd is en uitgeput is door de intensieve landbouw. Naast gezonde (en liefst biologische) voeding is het van belang om dagelijks ook een goede multi vitamine te nemen die jou voorziet van de dagelijkse voedingsstoffen die jou lichaam nodig heeft.

Handige maandverpakking met essentiële supplementen

Dailyvita springt handig om op de wens van mensen die goed voor hun eigen lichaam willen zorgen. Ze bieden een maandverpakking aan met hoge dagdosering van supplementen. Het is een alles in 1 vitamine pakket die goedkoper is dan alle vitamines en mineralen los te kopen. Het DailyVita pakket bevat maar liefst 9 vitaminen en mineralen verdeeld over 30 dagdoseringen, elke dagdosering biedt 4 supplementen die essentieel zijn om je weerstand te ondersteunen. De inhoud van het DailyVita pakket bestaat uit:

✔ Magnesium – Het Master Mineraal
✔ Quercetine – De Afvalopruimer
✔ Vitamine C – De Immuun Booster
✔ Resveratrol – De Hart booster
✔ Selenium – De Verjonger
✔ Vitamine B12 -De Energie Booster
✔ Vitamine D3 – De Zonnestraal
✔ Vitamine K2 – De Balans In Jezelf
✔ Zink – De Concentratie Booster

maandpakket supplementen
Maandelijks in huis zonder omkijken

Je kunt de supplementen eenvoudig bestellen via dailyvita.nl. Je krijgt iedere maand een nieuw vitamine pakket automatisch thuis gestuurd. En het abonnement is maandelijks opzegbaar. Het pakket past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te zijn. Hoe eenvoudig kan het zijn. Zo vergeet je nooit je supplementen te nemen. Je pakt gewoon iedere dag je dagelijkse zakje en neemt het mee als je onderweg bent.

Waar bestel jij je supplementen?Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Eva
Door

Eva

op 20 Aug 2021

Leuk, ga ik proberen! Welke supplementen zijn dit?

Fae
catherina
Door

catherina

op 20 Aug 2021

Hoi, ja dat kan. je krijgt van hun de uitleg erbij :) Groetjes, Catherina namens Eva

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading