datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De eerste kindermulti gezoet met Stevia
19 februari 2012 
2 min. leestijd

De eerste kindermulti gezoet met Stevia

Vitals lanceert de eerste kindermulti met Stevia. Hoewel kauwtabletten zeer geschikt zijn voor kindermulti’s, waren de grote hoeveelheden suikers of synthetische zoetstoffen altijd een groot nadeel. Dat is verleden tijd met Elke Dag Junior die uitsluitend gezoet is met het natuurlijke en plantaardige Stevia.

Een tweede groot voordeel is dat elke tablet 10 mcg vitamine D3 bevat zodat men er geen vitamine D druppels meer bij hoeft te geven.

Zonder suiker of synthetische zoetstoffen

Elke Dag Junior blinkt uit in samenstelling en opneembaarheid. De kauwtablet in de vorm van een olifantje bevat de meest natuurlijke en best opneembare vormen van vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. En in een dosering die ertoe doet. Elke Dag Junior zal de vergelijking met andere kindermulti’s glansrijk doorstaan!

Gezoet met stevia

Stevia of honingkruid is een plant die van oorsprong uit Zuid- en Centraal-Amerika komt. In Japan, de Verenigde Staten en andere Westerse landen wordt deze gezonde zoetstof al tijden door grote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt. Sinds november 2011 is deze caloriearme zoetstof in Europa eindelijk toegestaan. Stevia is ook beschikbaar in de vorm van tabletjes, druppels en poeder voor in de koffie of thee en voor gebruik bij het koken.

Elke dag junior mutli met stevia van VitalsDagelijks gebruik

Elke Dag Junior is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 13 jaar. Mijn tweeling zal in maart 2 jaar worden en ik ga deze multi zeker aan ze geven! Het gebruiksvoorschrift is 1 kauwtablet per dag bij een maaltijd. Indien jouw kind nog moeite heeft met het kauwen van tabletten, kun je deze ook fijnmaken en bijvoorbeeld door de yoghurt of pap mengen. De Gezondheidsraad adviseert kinderen tot 4 jaar om dagelijks 10 mcg vitamine D extra te nemen bovenop de gebruikelijke voeding. Daaraan wordt voldaan met deze kauwtablet. Ook boven de 4 jaar is het raadzaam extra vitamine D te blijven gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De Elke Dag Junior wordt onder andere aangeboden door complementair werkende therapeuten/artsen, zelfstandige drogisterijen/apotheken, reformwinkels en webwinkels. De verkoopadviesprijzen zijn € 11,95 voor 30 kauwtabletten en € 24,95 voor 90 kauwtabletten.

Multivitaminen voor elke dagElke Dag multi voor volwassenen

De Elke Dag voor volwassenen is gelijktijdig met de lancering van Elke Dag Junior vernieuwd. Het gehalte aan vitamine D3 is verhoogd naar 15 mcg en vitamine K2 is verhoogd naar 30 mcg. Verder zijn er twee verbindingen verbeterd: vitamine B12 in de vorm van methylcobalamine en ijzer in de vorm van ijzerbisglycinaat. Tot slot is zeaxanthine als nieuwe stof toegevoegd aan de multi. Zo blijft het een van de beste multi’s van Nederland. Desondanks is de prijs gelijk gebleven, 30 tabletten voor € 19,95 en 90 tabletten voor € 49,95.

Bestel als Miss Natural met 10% korting!

Je kunt Elke Dag multi van Vitals met 10% korting bestellen. Ga hiervoor naar de website van Vitals en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: missnatural

Welke zoetstof zit er in de multivitaminen van jouw kind(eren)?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Eagle
Door

Eagle

op 08 May 2017

Zuzelor, eu nu imi dau seama daca uscatorul de par mi-a stricat parul. Pot sa spun cu certitudine ca vopseaua mi-a distrus podoaba caiA.aralpsa ca daca uscatorul de par mi-a pricinuit daune, acestea sunt minore, pentru ca nu le-am observat.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading