10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

De grootste biologische supermarkt van Nederland
25 september 2012 
3 min. leestijd

De grootste biologische supermarkt van Nederland

EkoPlaza magazine Lekker Weten Vivan Reijs en Erik DoesIn Den Haag kun je de grootste biologische supermarkt van Nederland vinden. Donderdag 20 september opende EkoPlaza namelijk aan de Grote Marktstraat officieel haar deuren. De 56ste vestiging van biologische supermarktketen EkoPlaza heeft een vloeroppervlakte van 912 vierkante meter. De feestelijke opening was tevens het perfecte moment om het allereerste nummer van het EkoPlaza magazine te lanceren: Lekker Weten!

Biologische supermarkt

In de nieuwste EkoPlaza supermarkt worden verse maaltijden bereid en is er veel aandacht voor biologische wijn en koffie. Tevens springt de cosmetica- en huidverzorgingshoek erg in het oog. “De groeiende vraag naar natuurlijke huidverzorging en cosmetica was de reden voor EkoPlaza om hier aanzienlijk meer ruimte en aandacht aan te besteden”, noemt de formule in het persbericht.

Biologisch eten is geen hype

Dat biologisch eten geen hype is, maar een duidelijke trend blijkt zeker uit de enorme groei die EkoPlaza doormaakt. Zo opende de zij afgelopen twee jaar, tegen de stroom in, gemiddeld twee supermarkten per maand. De groep ‘lichtgroene’ consumenten die zijn weg naar EkoPlaza weet te vinden, groeit dan ook sterk. EkoPlaza verwacht binnen twee jaar 75 vestigingen te hebben en komt daarmee een stap dichterbij het behalen van haar missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken.

Grootste biologische supermarkt

Magazine Lekker Weten

Met de opening van de grootste biologische supermarkt in Den Haag werd ook het nieuwe kwartaalmagazine ‘Lekker Weten’ gelanceerd. Een mooi vormgegeven magazine over biologisch eten, met uiteraard veel recepten, tips en weetjes over lekker en gezond leven en een interview met SBS6 presentatrice en voedingscoach Vivan Reijs. Zij mocht tevens het eerste nummer uit handen van EkoPlaza directeur Erik Does ontvangen.

Miss Natural in EkoPlaza magazine

Wat natuurlijk helemaal leuk is om te noemen is de vermelding van het platform Miss Natural in Lekker Weten! Op pagina 18 staat tevens een speciaal aanbod voor EkoPlaza voordeelkaarthouders voor 25% korting op de cursus “40 dagen zonder Suiker”. Klik op het magazine om deze digitaal te bekijken of download Lekker Weten hier als PDF bestand.

Betaalbaar biologisch

Biologisch eten is zo duur, hoor ik mensen vaak zeggen. Eigenlijk is het net andersom en is fabrieksvoedsel dat kant-en-klaar en voor de massa gemaakt is juist heel erg goedkoop! Als je natuurlijk en biologisch gaat eten krijg je veel meer voedingsstoffen binnen en heb je ook minder voeding nodig om een voldaan en verzadigd gevoel te hebben.

Groei biologische sector

Ik ben erg blij met de groei van de biologische sector en de betere verkrijgbaarheid (en daardoor betaalbaarheid) van biologisch eten. Ik kan mij dan ook helemaal vinden in de visie van EkoPlaza die is samengevat in vijf pijlers: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op www.ekoplaza.nl.

Wat vind jij van EkoPlaza en het nieuwe magazine?

EkoPlaza voordeelkaart

 

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Karin van Holland
Door

Karin van Holland

op 25 Sep 2012

Toevallig gisteren bij Ekoplaza geweest en het magazine meegenomen...lijken lekkere recepten. Leuk dat ze dat uitgeven! Met de afgebeelde kortingskaart krijg je ook 2 tot 5% korting op al je boodschappen (afhankelijk van het eindbedrag.)

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.