Dé k(l)ei goede oppepper voor je huid dit najaar!

Nu blaadjes van de bomen beginnen te vallen en het echt herfst wordt is het goed om je huid zorgvuldig te reinigen en extra te verwennen. De peeling en maskers van Cattier-Paris zijn hier ideaal voor! Er zijn kleimaskers voor de droge, de gevoelige en de vette huid. Elk van hen helpt je huid te hydrateren, reinigen en kalmeren, en na gebruik voelt je huid heerlijk zacht aan.

Miss Natural vroeg Cattier-Paris hoe je je huid in het najaar het beste kunt verzorgen met klei. Met dit 5-stappenplan gaat dat vast en zeker lukken!

Verzorgende klei van Cattier-Paris

Wat doet de klei uit de Cattier-Paris kleipeeling en -maskers voor je huid?

  • De klei absorbeert de onzuiverheden (dode huidcellen en mee-eters) van je huid.
  • Je huid wordt gevoed en voelt lekker zacht aan.
  • De klei geeft mineralen en oligo-elementen af aan de huid. Deze zorgen voor een gezonde en glanzende huid.

Geef je huid een oppepper met klei

Wil je jouw huid ook een oppepper geven? Dat doe je zo:

  1. Breng de reinigende micellaire oplossing Perle d’Eau aan op een wattenschijfje en reinig hiermee je gezicht, ogen en lippen. Herhaal dit tot het wattenschijfje schoon blijft.
  2. Maak je gezicht licht vochtig en breng met draaiende bewegingen de Cattier-Paris witte klei peeling aan. Je huid wordt hierbij ontdaan van onzuiverheden zoals dode huidcellen of mee-eters.
  3. Verwijder de peeling zacht met water en breng vervolgens één van de Cattier-Paris kleimaskers in een dikke laag aan op je gezicht en hals.
  4. Laat het masker 10 minuten inwerken.
  5. Spoel af met lauw water en droog je huid zacht af met een handdoek. Breng vervolgens een hydraterende dag- of nachtcrème aan. Als je het masker ’s avonds gebruikt kun je daarna ook nog de geconcentreerde oogcrème aanbrengen.

Het resultaat: een gezonde en glanzende huid!

Cattier-Paris: pure biologische cosmetica

Cattier-Paris is een in 1968 opgericht Frans cosmeticamerk met natuurlijke biologische verzorgingsproducten. De natuurcosmetica producten van Cattier-Paris zijn gecertificeerd door Ecocert en Cosmebio. De producten zijn samengesteld uit pure en biologische ingrediënten met een bewezen werkzaamheid voor een toegankelijke prijs. Hierbij wordt het maximaal haalbare uit de grondstoffen gehaald, waarbij zuivere klei aan de basis ligt. Deze klei absorbeert onzuiverheden en bezit vele mineralen die door de huid worden opgenomen.

Het merendeel van de ingrediënten van Cattier-Paris komt uit Europa. De ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw, dat het gebruik van pesticiden, onkruidverdelgers, kunstmest of genetische manipulatie afwijst. Ze worden verkregen door middel van eenvoudige en niet-vervuilende methoden, zoals koude persing, maceratie en stoomdestillatie. Om de natuur en de dierenwereld te beschermen, mogen er geen vervuilende of niet-biologisch afbreekbare bestanddelen worden gebruikt, zijn de verpakkingen gemaakt van recyclebaar materiaal en mag geen enkel product op dieren worden getest.

Cattier-Paris heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor haar producten. Dit jaar is de gezichtverzorgingslijn van Cattier-Paris door de Nederlandse Beautyvakpers uitgeroepen tot beste eco-verzorgingsproduct.

Het product assortiment van Cattier-Paris is behoorlijk breed. Hierbij kun je denken aan: een complete lijn gezichtverzorgingsproducten, kleimaskers, douchegels, body lotions en sheabutter, shampoo, tandpasta, lipverzorging, en zelfs biologische eau de toilettes.

De Cattier-Paris garantie

Bij haar producten hanteert Cattier-Paris een garantie. Deze garantie houdt in dat de producten…

  • zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, gedeeltelijk van biologische landbouw;
  • recyclebare en milieuvriendelijke verpakkingen hebben;
  • dierproefvrij zijn;
  • geen kunstmatige geur- en kleurstoffen bevatten;
  • vrij zijn van kunstmatige conserveringsmiddelen (zoals parabenen);
  • zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO) zijn;
  • geen petrochemische ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG en PPG) bevatten;
  • vrij zijn van glycolether;
  • geen aluminiumzout bevatten en;
  • vrij zijn van synthetisch parfum.

Maak nu zelf kennis met de producten van Cattier-Paris en win 1 van de 10 pakketten!

Natuurlijk krijgen jullie ook de kans om het bovenstaande stappenplan thuis uit te proberen met de bijbehorende producten. Miss Natural mag namelijk maar liefst 10 x een fijn pakket t.w.v. € 63,51 verloten, met daarin de volgende Cattier-Paris producten:

  • Perle d’Eau – reinigende micellaire oplossing voor gezicht, ogen en lippen
  • Witte klei peeling met aloë vera voor alle huidtypen
  • Gele klei masker met toverhazelaar voor de droge huid
  • Secret Botanique – vochtinbrengende dagcrème voor de droge-gevoelige huid
  • Éclat de Rose – geconcentreerde oogcrème

Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij graag kennis wil maken met deze producten en wie weet liggen deze fijne producten binnenkort bij jou op de deurmat!

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Waarom zou jij kennis willen maken met de producten van Cattier-Paris?

 

De 10 winnaars zijn geworden:

Brigitte, Mieke V., Hanne, Katja, Martine, Meran, Anne, Fleur, Hans K. en Anita B.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een Cattier-Paris pakket thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.