Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting

In verschillende culturen op onze wereld zijn de gezondheid bevorderende eigenschappen van dennennaalden reeds bekend. Je kunt er eenvoudig thee van trekken of siroop van maken. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten ontzettend veel belangrijke stoffen die kunnen helpen bij luchtwegaandoeningen. Denk aan verkoudheid, griep, keelontsteking, bronchitis en bijholte ontsteking. Maar het schijnt ook een heilzaam middel te zijn tegen de spike proteïne besmetting waar wij als ongevaccineerden (tussen de gevaccineerde) mee te maken kunnen krijgen.

Dennennaalden bevatten 5 x meer vitamine C dan citroen!

Dennennaalden waren vroeger een ontzettend goed middel tegen scheurbuik. Dennennaalden bevatten namelijk 5x meer vitamine C dan citroen. En dat uit een kop thee! Je kunt dennennaalden eenvoudig zelf oogsten. Ga hiervoor bij voorkeur in het vroege voorjaar naar het bos en zoek een gezond uitziende dennenboom met naalden. Waar je uiteraard goed bij kunt komen, het moet wel leuk blijven!

De dennennaalden kun je het hele jaar verzamelen maar hoe jonger hoe beter, en de naalden aan de top van de tak zijn de lekkerste.  Als je het lastig vind om de verschillende dennenbomen uit elkaar te halen dan kun je dit handige ezelsbruggetje gebruiken: de den heeft twee naalden die aan elkaar zitten (d van duo).


Dennennaalden thee als bescherming tegen biowapens

De angstaanjagende berichten over de spike eiwit proteïne die gevaccineerde mensen uitstoten maakt veel mensen die geen prikje (lees: genetisch experiment!) willen een beetje wanhopig.  Ik las op een buitenlandse website informatie over hoe dennennaalden daarin een belangrijke rol kunnen spelen als bescherming tegen deze lichaamsvreemde biowapens. Het tegengif van de besmetting schijnt namelijk al ruim 100 jaar bekend te zijn bij de elite.  En het is een goed bewaard geheim gebleven tijdens deze 'pandemie'.  Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten maar ook tegen de effecten van de Nano deeltjes die wij als niet gevaccineerd kunnen inademen.  Het is dus een goed idee om dennennaalden te gaan oogsten en daar thee van te gaan drinken, preventief. Zeker als in het najaar de koudere maanden weer hun intrede doen en er nieuwe ziekteverwekkers ontstaan. Je kunt hier dennennaalden online bestellen.

Dennennaalden thee recept

Gebruik voor 1 kopje dennen thee twee theelepels gehakte dennennaalden. Verwijder het vliesje voor het hakken. Giet er kokend water over heen en laat de thee afgedekt 15 minuten trekken. Je kunt het desgewenst zoeten met honing of je voegt er nog een paar schijfjes dun geschilde biologische citroenschil aan toe. De smaak zal je verrassen. Als je snipverkouden bent of grieperig bent laat de dennennaalden dan zeker een half uur goed trekken voordat je het opdrinkt, hoe geconcentreerder de smaak hoe beter! En als je bij het drinken van de thee ook nog eens een goede intentie uitspreekt ben je al helemaal goed bezig. Proost!

Ga jij deze thee proberen?


BRON: PINE TEA: Possible Antidote for Spike Protein Transmission