10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Diar Argan gezichtsmasker voor jou getest
11 november 2011 
4 min. leestijd

Diar Argan gezichtsmasker voor jou getest

Het was weer de hoogste tijd om mijn gezicht  te verwennen met een lekker maskertje. Ik moet hier altijd een beetje mee oppassen want als ik dit te vaak doe of een “verkeerd” product gebruik laat mijn huid duidelijk merken dat dit geen slimme keuze was.

De boete hierop is een week rondlopen met kleine pukkeltjes in mijn gezicht. Maar door de vele positieve eigenschappen van arganolie durfde ik het wel aan een masker te proberen van Diarargan.

Lees meer over de productie van Argan olie >>>

Carola van Metten van de webshop Gezonder.nu heeft mij een algen gezichtsmasker gestuurd om te testen. Gezonder.nu levert 100% biologische ECOcert gecertificeerde cosmetische arganolie en pure culinaire arganolie van het gerenommeerde merk Diarargan.

Algan gezichtsmaskerProductomschrijving

Het algen gezichtsmasker is geschikt voor de normale en droge huid. De algenextracten zorgen ervoor  dat het masker een zuiverende werking heeft. Om de huid te kalmeren is bamboe toegevoegd. Verschillende olie ingrediënten van cactus, avocado en argan voeden de huid en zorgen voor een goede bloedcirculatie.

Het kleimasker is kant-en-klaar en kan dus direct gebruikt worden. Na het schoonmaken van je gezicht een dun laagje aanbrengen waarna je 5-10 minuten lekker kunt ontspannen.

1. Aantrekkelijk

Het donkerbruine doosje met goudkleurige sierlijke letters heeft een chique uitstraling. Het potje daarentegen oogt erg simpel en goedkoop. Het was beter geweest wanneer het etiket op het potje in dezelfde stijl was als het verpakkingsdoosje. De klei zelf heeft een modderachtige bruine kleur wat er niet zo fraai uitziet op je gezicht. Maar voor die 5-10 minuten vind ik dat eigenlijk geen probleem.

Klavertjes Review van Miss Natural

 

2. Geur

De kruidige zoete geur maakt voor mij de kleur weer goed. Het is een geur die heel natuurlijk aandoet.

Klavertjes Review Miss Natural

3. Voelen

De klei is vrij dik en daardoor is het even wennen met smeren. Op je gezicht voel je dat de klei hard wordt. Voor mij voelde dit een beetje kriebelend aan.

Klavertjes Review van Miss Natural

4. Effect

Ik moest even goed afspoelen met lauwwarm water om het masker volledig te kunnen verwijderen. Een tip van Gezonder.nu was om je gezicht na te deppen met rozenwater. Helaas heb ik dit niet in mijn badkamerkastje staan maar zelfs zonder het rozenwater voelde mijn gezicht heerlijk zacht aan. Echt als een babyhuidje!  Ook in de dagen erna bleef mijn huid zacht en egaal. Dus zelfs voor mijn iets wat gevoelige huid is dit masker voor herhaling vatbaar!

Klavertjes Review Miss Natural

Wil jij ook een babyzacht gezicht?

Het algen kleimasker is online te bestellen bij Gezonder.nu. Je ontvangt 50 mL klei voor de introductieprijs van €19,95 ipv €24,95.  Je ontvangt bij je bestelling op alle producten bij Gezonder.nu 10% Miss Natural korting. Kijk bij ‘Mijn Profiel’ voor de voordeelcode.

Tevens maak je kans op een gratis pot van dit heerlijke masker op basis van arganolie. Laat je reactie achter op deze pagina.

Let op! Alleen leden kunnen kans maken, dus eerst even aanmelden!

Vertel mij hoe vaak jij een masker neemt en wat voor masker dit dan is.

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 11 Nov 2011

Staat je goed Ellen! Lijkt mij een heerlijk masker...

Debbie Wassink
Door

Debbie Wassink

op 11 Nov 2011

Ik hou van producten met arganolie als ingrediënt. Alleen heb ik zelf nog geen masker uitgeprobeerd. Dat ga ik dan eens snel doen;-)

Ilona
Door

Ilona

op 19 Nov 2011

Mmmmm heb ook zin in zo'n lekker masker! Ben benieuwd hoe deze ruikt :)

Hester Karin
Door

Hester Karin

op 20 Nov 2011

Met de winter in aantocht en de verwarming op stand hoog vraagt mijn huid om zo'n masker!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.