Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Doe gratis mee aan de Week Zonder Suiker!

article content

Doe gratis mee aan de Week Zonder Suiker!

Suiker is een ‘hot item’. Steeds vaker hoor je van mensen die geen suiker meer eten. De een omdat zij gewicht wil verliezen, de ander om meer energie te krijgen en weer een ander om bepaalde klachten, zoals maag- of hoofdpijn, tegen te gaan.

Maar hoe doe je dat, afkicken van suiker? En welke producten bevatten suiker en welke niet? Wat kan suikerarm eten voor je gezondheid doen? Het antwoord op deze en andere vragen over suiker wordt gegeven tijdens de Week Zonder Suiker. Schrijf je nu ook gratis in en ontvang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen en suikervrije recepten!

Voor wie is de Week zonder Suiker?

De Week zonder Suiker is er voor iedereen die meer wil weten over hoe het is om suikervrij te eten en leven, wat dit voor je kan doen, hoe je eenvoudig kunt afkicken van suiker, waar je de lekkerste suikervrije producten en recepten kunt vinden en nog veel meer!

Wil jij ook meer energie om de dingen te doen die je leuk vindt, op een gezond gewicht komen en blijven, een hogere weerstand hebben, minder last van vervelende kwaaltjes, een stralendere huid en glanzender haar? Dit alles en nog veel meer zijn de vele voordelen van een leven zonder suiker. Tijdens de gratis Week zonder Suiker van Miss Natural leer je nog meer over deze voordelen en hoe je hiervan kunt profiteren. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen én lekkere suikervrije recepten!

Laat zien dat je meedoet met de speciale button!

Doe jij mee aan de Week Zonder Suiker van Miss Natural? Voeg dan de speciale ‘Week Zonder Suiker-button’ toe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om ook natuurlijk en gezonder te gaan eten, zonder overbodige suikers!

Schrijf je in voor de gratis Week Zonder Suiker

Doe jij ook mee met de Week zonder Suiker?

Deel jouw mening

Comment Section

15 reacties op “Doe gratis mee aan de Week Zonder Suiker!


Door A. Baines op 19 februari 2016

Ben ermee begonnen door een vriendin. Zit nog in de eerste fase en het is natuurlijk allemaal heel erg zoeken! Dus onbewust zal ik ook wat binnen krijgen wat niet de bedoeling is! Is denk ik even trainen!! Heb er wel veel zin in! Deze week tot nu toe iig veel fitter 🙂


Door Sanne op 14 september 2013

Ik hoop niet dat wordt aangeraden om in plaats van producten met suiker light producten met aspartaam worden aangeraden..Door Rent Wildenberg op 12 september 2013

Dat zal een behoorlijke uitdaging worden, maar wel een die ik wel aan wil gaan!Door Chantal op 12 september 2013

Ook ik doe mee.
Het zal vreselijk wennen zijn maar ik ga volhouden. Ik ben namelijk extreem suikerverslaafd en daar wil ik ontzettend graag vanaf zien te komen.Door Wendy op 11 september 2013

Ik gebruik eigeniljk amper geraffineerde suiker, alleen voor in m’n koffie gebruik ik een schepje biologische rietsuiker.

Ik vind koffie zonder suiker echt niet lekker, en ik heb tot nu toe geen goede vervanger gevonden. Stevia vind ik een rare smaak geven aan m’n koffie, en kokosbloesemsuiker proef ik niet echt.

Iemand een tip??


Door jorien op 11 september 2013

VOLHOUDEN!!! het duurde bij mij twee jaar! Nu drink ik koffie EN thee zonder suiker. Wanneer er perongeluk suiker in zit geef ik t aan een ander. Fris drank drink ik al helemaal niet meer……………


Door Eva van Zeeland op 12 september 2013

Wendy wist je dat geraffineerde suiker ook in brood, vleeswaren en de meeste voorverpakte producten zit? Dus het gaat niet alleen om de suiker die je zelf toevoegt.


Door Wendy op 15 september 2013

Ik let altijd op etiketten en eet niks uit pakjes en zakjes. Vleeswaren eet ik zelden. Ik eet geen tarwe maar haal altijd spelt/desem brood bij de bio winkel, maar vraag me nou inderdaad wel af of daar dan ook evengoed suiker in zit.


Door monique op 15 september 2013

Hoi Wendy,
De bio winkel gebruikt idd vaak biologische rietsuiker…maar of het in het spelt/desembrood zit weet ik niet.
Maar het zit b.v. ook in ketchup, mayonaise en paprika chips.
In restaurants geef ik altijd door dat ik geen suiker en vlees mag, maar bij veel salades knarsen toch vaak mijn tanden ??? ……..


Door monique op 15 september 2013

Hoi Wendy,
heb je de stevia zoetjes dan geprobeerd?
Gewoon in dispenser te krijgen in de natuurwinkel voor 7 of 8 euro.
Druppels en rauwe (groene) stevia hebben inderdaad een rare bijsmaak.

Ik bak er ook mee door de zoetjes te pletten tussen 2 theelepels en hou dan 1 zoetje voor 1 suikerklontje aan.


Door Vivienne op 16 september 2013

Ik vind dadelstroop erg fijn om mee te zoeten. Ik gebruik dit bijvoorbeeld om mijn havermoutpap en vinaigrette mee op smaak te brengen. Ik koop het bij de natuurvoedingswinkel.


Door Dick den Boer op 15 oktober 2013

Hoi Wendy, ik gebruik honing (van de imker) voor mijn thee/koffie… ook lekker..!!

“Zoete” groet,
Dick

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!