datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe gratis mee aan de Week Zonder Suiker!
09 september 2013 
1 min. leestijd

Doe gratis mee aan de Week Zonder Suiker!

Suiker is een ‘hot item’. Steeds vaker hoor je van mensen die geen suiker meer eten. De een omdat zij gewicht wil verliezen, de ander om meer energie te krijgen en weer een ander om bepaalde klachten, zoals maag- of hoofdpijn, tegen te gaan.

Maar hoe doe je dat, afkicken van suiker? En welke producten bevatten suiker en welke niet? Wat kan suikerarm eten voor je gezondheid doen? Het antwoord op deze en andere vragen over suiker wordt gegeven tijdens de Week Zonder Suiker. Schrijf je nu ook gratis in en ontvang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen en suikervrije recepten!

Voor wie is de Week zonder Suiker?

De Week zonder Suiker is er voor iedereen die meer wil weten over hoe het is om suikervrij te eten en leven, wat dit voor je kan doen, hoe je eenvoudig kunt afkicken van suiker, waar je de lekkerste suikervrije producten en recepten kunt vinden en nog veel meer!

Wil jij ook meer energie om de dingen te doen die je leuk vindt, op een gezond gewicht komen en blijven, een hogere weerstand hebben, minder last van vervelende kwaaltjes, een stralendere huid en glanzender haar? Dit alles en nog veel meer zijn de vele voordelen van een leven zonder suiker. Tijdens de gratis Week zonder Suiker van Miss Natural leer je nog meer over deze voordelen en hoe je hiervan kunt profiteren. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen én lekkere suikervrije recepten!

Laat zien dat je meedoet met de speciale button!

Doe jij mee aan de Week Zonder Suiker van Miss Natural? Voeg dan de speciale ‘Week Zonder Suiker-button’ toe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om ook natuurlijk en gezonder te gaan eten, zonder overbodige suikers!

Schrijf je in voor de gratis Week Zonder Suiker

Doe jij ook mee met de Week zonder Suiker?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Wendy
Door

Wendy

op 11 Sep 2013

Ik gebruik eigeniljk amper geraffineerde suiker, alleen voor in m'n koffie gebruik ik een schepje biologische rietsuiker.Ik vind koffie zonder suiker echt niet lekker, en ik heb tot nu toe geen goede vervanger gevonden. Stevia vind ik een rare smaak geven aan m'n koffie, en kokosbloesemsuiker proef ik niet echt.Iemand een tip??

jorien
Door

jorien

op 11 Sep 2013

VOLHOUDEN!!! het duurde bij mij twee jaar! Nu drink ik koffie EN thee zonder suiker. Wanneer er perongeluk suiker in zit geef ik t aan een ander. Fris drank drink ik al helemaal niet meer...............

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 12 Sep 2013

Wendy wist je dat geraffineerde suiker ook in brood, vleeswaren en de meeste voorverpakte producten zit? Dus het gaat niet alleen om de suiker die je zelf toevoegt.

Wendy
Door

Wendy

op 15 Sep 2013

Ik let altijd op etiketten en eet niks uit pakjes en zakjes. Vleeswaren eet ik zelden. Ik eet geen tarwe maar haal altijd spelt/desem brood bij de bio winkel, maar vraag me nou inderdaad wel af of daar dan ook evengoed suiker in zit.

monique
Door

monique

op 15 Sep 2013

Hoi Wendy, De bio winkel gebruikt idd vaak biologische rietsuiker...maar of het in het spelt/desembrood zit weet ik niet. Maar het zit b.v. ook in ketchup, mayonaise en paprika chips. In restaurants geef ik altijd door dat ik geen suiker en vlees mag, maar bij veel salades knarsen toch vaak mijn tanden ??? ........

monique
Door

monique

op 15 Sep 2013

Hoi Wendy, heb je de stevia zoetjes dan geprobeerd? Gewoon in dispenser te krijgen in de natuurwinkel voor 7 of 8 euro. Druppels en rauwe (groene) stevia hebben inderdaad een rare bijsmaak.Ik bak er ook mee door de zoetjes te pletten tussen 2 theelepels en hou dan 1 zoetje voor 1 suikerklontje aan.

Vivienne
Door

Vivienne

op 16 Sep 2013

Ik vind dadelstroop erg fijn om mee te zoeten. Ik gebruik dit bijvoorbeeld om mijn havermoutpap en vinaigrette mee op smaak te brengen. Ik koop het bij de natuurvoedingswinkel.

Dick den Boer
Door

Dick den Boer

op 15 Oct 2013

Hoi Wendy, ik gebruik honing (van de imker) voor mijn thee/koffie... ook lekker..!!"Zoete" groet, Dick

Chantal
Door

Chantal

op 12 Sep 2013

Ook ik doe mee. Het zal vreselijk wennen zijn maar ik ga volhouden. Ik ben namelijk extreem suikerverslaafd en daar wil ik ontzettend graag vanaf zien te komen.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 12 Sep 2013

Succes Chantal!

Rent Wildenberg
Door

Rent Wildenberg

op 12 Sep 2013

Dat zal een behoorlijke uitdaging worden, maar wel een die ik wel aan wil gaan!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 12 Sep 2013

Goed zo!

Sanne
Door

Sanne

op 14 Sep 2013

Ik hoop niet dat wordt aangeraden om in plaats van producten met suiker light producten met aspartaam worden aangeraden..

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 15 Sep 2013

Daar hoef je zeker niet bang voor te zijn Sanne!

A. Baines
Door

A. Baines

op 19 Feb 2016

Ben ermee begonnen door een vriendin. Zit nog in de eerste fase en het is natuurlijk allemaal heel erg zoeken! Dus onbewust zal ik ook wat binnen krijgen wat niet de bedoeling is! Is denk ik even trainen!! Heb er wel veel zin in! Deze week tot nu toe iig veel fitter :)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading