Page content

E-book Natuurlijk Zwanger

Mag ik je iets vragen?

Heb je moeite om zwanger te raken? Of heb je een miskraam gehad?

Ontdek dan in ‘Natuurlijk! Zwanger’ bruikbare tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden zonder direct te kiezen voor het medische traject!

Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken.

Er komt veel verdriet en frustratie bij als je jouw grootste wens niet in vervulling ziet gaan. Beste raar eigenlijk dat je zo erg naar iets kunt verlangen dat je niet eens kent. Blijkbaar zit dit oergevoel er zo sterk in! Voor mijn gevoel was ik ook een mama lang voordat ik zelf kinderen kreeg. Zo voelde dat gewoon.

Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig, na ruim 5 jaar, heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! Mijn geduld werd in maart 2010 zelfs dubbel beloont met een tweeling.

Medio augustus 2011 besloot ik om mijn verhaal op te schrijven, deels als blijvende herinnering en anderzijds als inspirerend verhaal en informatiebron. Voor dit boek ben ik weken bezig geweest om alle informatie omtrent natuurlijk zwanger worden voor je te verzamelen en deze te bundelen in mijn eerste boek ‘Natuurlijk! Zwanger’.

Ik wens namelijk iedereen die moeite heeft met het vervullen van hun grootste wens de beste natuurlijke oplossingen!

Lees mijn complete persoonlijke verhaal aangevuld
met tips en adviezen van professionals

Naast mijn eigen ervaring ben ik gaan praten met verschillende professionals die ieder vanuit hun eigen vakgebied hun meningen en ervaringen met je delen. Zo sprak ik met een natuurgeneeskundig therapeut en bestuurslid van Het Verbond, de Beroepsorganisatie voor Natuurgeneeskundig Therapeuten. Had ik een interview met Amber Albarda, voedingscoach en schrijfster van Eet, jezelf Mooi, Slank & Gelukkig. Ging ik lunchen met gynaecoloog Dr. Susanne van der Velden en haar collega Anja van Rossum en sprak ik met orthomoleculair therapeut Jeroen de Haas.

In dit boek kun je ook mijn complete persoonlijke verhaal lezen op weg naar het moederschap en tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden.

Voor wie heb ik ‘Natuurlijk! Zwanger’ geschreven?

Ik heb dit boek geschreven voor vrouwen (en hun mannen) die zwanger willen worden, voor stellen bij wie zwanger raken niet vanzelf gaat en voor iedereen die in hun omgeving te maken heeft met vrienden of familieleden die kampen met problemen rondom zwangerschap. Mijn doel met dit boek is dat ik zoveel mogelijk mensen kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan motiveren! Tot slot vind ik dat iedereen een vrije keuze moet hebben en dan is het handig als je eerst weet wat alle keuzemogelijkheden zijn.

‘Natuurlijk! Zwanger’ is hét handboek om jouw baby de beste start te geven

In dit boek wordt vanuit een aantal verschillende en soms zelfs verrassende invalshoeken gekeken naar zwanger worden. Je zult het echt hele waardevolle informatie vinden en heel positief zijn over zwanger worden na het lezen van dit boek.

In ‘Natuurlijk! Zwanger’ ga je het volgende ontdekken!

  • Wanneer je het beste zwanger kunt worden
  • Mijn persoonlijke ervaring met IUI, IVF en ICSI
  • Wat de risico’s zijn van je levensstijl op onvruchtbaarheid
  • Hoe je het beste kunt voorbereiden op een zwangerschap
  • Wat je het beste kunt eten voor een schoon lichaam
  • Hoe je tekorten in je lichaam kunt aanvullen
  • Welke alternatieven er zijn voor IVF
  • Hoe je omgaat met stress en positief blijft

Met tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden

Lees mijn boek vol met Tips & Adviezen om Natuurlijk Zwanger te worden

Bedankt alvast voor je interesse in mijn boek. Je bent nog maar 1 stap verwijderd naar jouw e-book vol waardevolle tips & adviezen om natuurlijk zwanger te worden.

Direct na betaling ontvang je een e-mail met jouw exemplaar van het boek.

Ik wens je veel leesplezier en succes op jouw reis naar het moederschap… en uiteraard dat ook jouw kinderwens uit mag komen!

Met natuurlijk een groet,

PS Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil bereiken kan ik jouw hulp goed gebruiken! Ken je iemand voor wie dit boek interessant zou kunnen zijn? Verwijs ze dan naar deze pagina waar dit e-book nu voor een speciale aanbieding te verkrijgen is.