Een kusje van Moeder Natuur

Vandaag in de review de nieuwe 100% natuurlijke lippenolie van The Body Shop. De winkel waar ik in de periode 1995 – 1997 mijn eerste fulltime baan had als assistent shopmanager in Eindhoven.

Ik had net bij Schoevers twee (te dure) opleidingen afgerond en mijn moeder stond nou niet echt te springen dat ik met mijn ‘goede’ opleiding aan de slag ging in een winkel!

Maar The Body Shop is niet zomaar een winkel, drogisterij of parfumerie, dat verschil werd mij snel duidelijk na het zeer intensieve inwerktraject. Ik moest van alle producten precies weten wat de werking was, wat de ingrediënten deden en waar deze vandaan kwamen. Na 1,5 jaar zat ik dus ook vol informatie als De Paranoten Shampoo is speciaal voor droog haar en de paranoten komen uit Ecuador waar de indianen deze daar al jaren als verzorgend ingrediënt gebruiken. Uit mijn hoofd hoor, kan er nu naast zitten!

Leuke herinneringen aan The Body Shop

Nog een leuk moment was dat een dame in de winkel ooit vroeg naar een product speciaal voor dode punten. Ik vertelde haar doodleuk dat wanneer je haar het hoofd verlaat al dood is, dus heel haar haar was dood. Je had de uitdrukking op haar gezicht moeten zien! Zo ook de gezichten van de medewerkers van de Douglas als ik daar weer eens met onze petitie tegen dierproeven in een volle winkel binnenstapte en vroeg of ze de petitie ook zouden willen tekenen.

Lippenolie in een handig rollertje

Naast de bekende potjes, sticks en tubetjes met lippenbalsem is er nu ook lippenolie. Dankzij het rollertje kun je de olie eenvoudig aanbrengen, waar je ook bent. Ideaal voor in je tas, je jaszak of het dashboardkastje in de auto. Een vluchtig kusje op de wang of een gepassioneerde zoen… met de nieuwe 100% Natural Lip Roll-On geef je altijd een kusje van Moeder Natuur. 


100% Natuurlijke lippenolie in 5 heerlijke smaken

De nieuwe 100% Natural Lip Roll-On van The Body Shop is er in vijf verschillende smaken, van verfrissende Mint tot Berry vol passie, van romantische Rose tot pittig frisse Orange, en de paradijselijke Coconut.

Verfrissende Mint

Ultrafris met een vleugje mentol, voor een verzorgde, stralende glimlach. Perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Berry vol Passie

Al het goede van rood fruit, samengebald in een verzorgende olie. Een bommetje passie!

Paradijselijk Coconut

Zit je vakantie er al weer op? Deze Lip Roll-On voert je mee naar de palmbomen en de witte stranden van een zonovergoten tropisch eiland. Perfect voor wereldreizigsters.

Pittige frisse Orange

Een snufje energie, een toefje dynamiek, met als resultaat een zomerse cocktail met een fris citrussmaakje. Een waar energy shot!

Romantische Rose

Ben je meer een romantisch type? Dan zul je deze lipolie met rozensmaak niet kunnen weerstaan. Je lippen voelen het hele jaar door net zo zacht aan als pas ontloken rozenblaadjes in de lente.

Voor jou getest de 100% Natural Lip Roll-On Berry

Speciaal voor jou heb ik de lippenolie in de smaak Berry in gebruik genomen en je kunt hieronder lezen wat ik daar van vind.
Lees hier hoe wij producten beoordelen.

1. Aantrekkelijk

De verpakking is transparant en voorzien van een wit etiket met een frisse afbeelding van een framboos en in dezelfde kleur de naam. Je kunt alleen niet zien hoeveel er nog in zit.

2. Geur

Ik vind de geur lekker, lekker zoet!

3. Voelen

Het rollertje is een metalen kogeltje dat makkelijk glijdt over je lippen en verspreidt daarbij precies genoeg olie om ze intensief te verzorgen. Wel is het metalen kogeltje wat koud op de lippen. In rollervorm wel handig en krijg je geen vieze vingers als bij een potje.

4. Effect

Prima, niet te vet. Geeft een mooi glanzend laagje op mij lippen.

Verzorging dankzij natuurlijke oliën

Deze verzorgende oliën voor de lippen zijn 100% natuurlijk. Ze zijn gebaseerd op plantaardige oliën en wassen, waaronder Community Fair Trade soja-olie uit Brazilië en Community Fair Trade-olijfolie uit Italië. De Lip Roll-Ons voelen heerlijk licht en zacht aan op je lippen, trekken snel in zonder een vettig laagje achter te laten en werken intensief vochtregulerend en verzorgend. Je lippen voelen zacht, soepel en verzorgd aan en hebben een subtiele glans. Je kunt ze zó dragen of over je favoriete kleur lipstick heen. Elke 100% Natural Lip Roll-On bevat 7 verzorgende natuurlijke oliën.

1) Zonnebloemolie

Zonnebloemolie is ideaal om ruwe lippen weer zacht en glad te maken.

2) Zonnebloemwas

Zonnebloemwas geeft iedere smaak de perfecte consistentie om hem gemakkelijk op je lippen te kunnen aanbrengen.

3) Zoete amandelolie

Zoete amandelolie heeft een lichte textuur en wordt goed geabsorbeerd door de huid, die zacht en glad aanvoelt, zonder vet laagje.

4) Avocado-olie

Avocado-olie is een rijke, zeer vochtregulerende olie.

5) Jojoba-olie

Jojoba-olie geperst uit de zaadjes van de jojobaplant, is een vloeibare was die uitermate vochtregulerend werkt.

6) Soja-olie uit Brazilië

Soja-olie staat in de cosmetische industrie bekend om zijn vochtregulerende eigenschappen en zijn hoge gehalte aan essentiële vetzuren. Ook kan hij perfect worden gemengd met andere oliën voor heerlijke huidverzorgingsproducten. De soja wordt in Brazilië biologisch geteeld door boeren die het belangrijk vinden om de natuur en hun traditionele levensstijl te beschermen. Dankzij hun handelsrelatie met The Body Shop ontvangen ze nu een eerlijke prijs voor hun product.

7) Biologische olijfolie uit Italië

De vochtregulerende Community Fair Trade-olijfolie die The Body Shop gebruikt, is afkomstig uit een gebied in Italië waar al sinds de middeleeuwen olijven verbouwd worden. De Italiaanse coöperatie waar de olie wordt ingekocht, heeft tegenslag omgezet in een opvallend succesverhaal door samen te werken met bedrijven zoals The Body Shop. Ze is steeds beter gaan presteren en levert rechtstreeks biologisch geproduceerde olijfolie aan The Body Shop. Zo doen de olijfboeren goede zaken en behouden ze hun traditionele levenswijze.

Zelf proberen?

Dat kan! The Body Shop geeft namelijk 10 Natural Lipp Roll-Ons cadeau aan Miss Natural leden!

Je kunt kans maken op de smaken Mint en Rose en zelf de natuurlijke lippenolie ervaren.

 

 

 

Doe mee en WIN!

Hoe maak je kans? Vertel mij over jouw eerste ECHTE baan! Ik wil weten in welk jaar dit was, waar je ging werken en in welke functie. Laat je reactie achter op deze pagina.

Let op! Alleen leden kunnen kans maken, dus eerst even aanmelden!

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?