datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een stralende huid van binnenuit met Colladeen Visage
10 april 2014 
2 min. leestijd

Een stralende huid van binnenuit met Colladeen Visage

Schoonheid komt uit een tube, denken veel vrouwen. Maar ons uiterlijk is ook goeddeels afhankelijk van voedingsstoffen. In het menselijk lichaam werkt het echter zo dat éérst de vitale organen hiervan profiteren, zoals hart, bloedvaten en ogen. De huid staat achteraan in de rij en is je grootste orgaan, met een oppervlakte van 1,5 à 2 vierkante meter bij volwassenen. Logisch dat die dus wel eens iets extra’s kan gebruiken. Colladeen Visage kan je daarbij helpen.

De beschermende functie van de huid

Onze huid, die met een gewicht van meer dan 3 kg ons grootste orgaan vormt, is voor ons van grote betekenis. De huid fungeert onder andere als een waterdichte barrière om het verlies van water te voorkomen. Verder isoleert de huid ons lichaam tegen extreme temperaturen en beschermt het de onderliggende weefsels tegen schadelijk zonlicht en vormt het onze eersteverdedigingslinie tegen bacteriële infecties. De huid kan oprekken als we ons bewegen en zichzelf herstellen in geval van een beschadiging.

Voedingssupplement voor een verzorgde huid

Onze huid beschermt ons en wij moeten onze huid beschermen. Colladeen Visage is een voedingssupplement dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat drie heilzame planten: Vitis vinifera (druivenpit), Vaccinium myrtillus (blauwe bosbes) en Camelia sinensis (groene thee). De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC’s. Verder bevat Colladeen Visage drie specifieke ‘huidvitaminen’: Biotine, Niacine en Vitamine C. De planten beschermen de huid, van binnenuit, tegen UV-straling en zon. Voor iedereen, maar met name voor mensen met een zongevoelige huid, bieden zij een extra optie, om zich te beschermen tegen zon en UV-straling. Zij beschermen de huid ook tegen veroudering en verlies aan vitaliteit. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en houdt het uiterlijk fris en jeugdig. Colladeen Visage is een geavanceerde formule voor de huid, met overwegend natuurlijke ingrediënten.Het is een voedingssupplement voor iedereen die:

  • goed wil zorgen voor de conditie van de huid.
  • de huid wil beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling en UV-straling.
  • de conditie van de bloedvaten goed wil verzorgen.

10% korting voor Miss Natural leden

Indien je dit supplement wilt gebruiken dan kun je dat doen met 10% Miss Natural korting. De voordeelcode = mn10. Verzilver een kortingsbon via deze website.

Colladeen Visage bij de Miss Natural Awards

Colladeen Visage is partner van de Miss Natural Awards 2014 en is dan ook aanwezig op 19 april op De Landgoederij te Bunnik. Ben jij een van de tien finalisten? Dan ontvang je 2 verpakkingen van deze supplementen voor stralende huid van binnenuit, plus een natuurlijke zonnecrème! Zorg dus dat je erbij bent op 19 april, bij de Miss Natural Awards 2014!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading