10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Een stralende huid van binnenuit met Colladeen Visage
10 april 2014 
2 min. leestijd

Een stralende huid van binnenuit met Colladeen Visage

Schoonheid komt uit een tube, denken veel vrouwen. Maar ons uiterlijk is ook goeddeels afhankelijk van voedingsstoffen. In het menselijk lichaam werkt het echter zo dat éérst de vitale organen hiervan profiteren, zoals hart, bloedvaten en ogen. De huid staat achteraan in de rij en is je grootste orgaan, met een oppervlakte van 1,5 à 2 vierkante meter bij volwassenen. Logisch dat die dus wel eens iets extra’s kan gebruiken. Colladeen Visage kan je daarbij helpen.

De beschermende functie van de huid

Onze huid, die met een gewicht van meer dan 3 kg ons grootste orgaan vormt, is voor ons van grote betekenis. De huid fungeert onder andere als een waterdichte barrière om het verlies van water te voorkomen. Verder isoleert de huid ons lichaam tegen extreme temperaturen en beschermt het de onderliggende weefsels tegen schadelijk zonlicht en vormt het onze eersteverdedigingslinie tegen bacteriële infecties. De huid kan oprekken als we ons bewegen en zichzelf herstellen in geval van een beschadiging.

Voedingssupplement voor een verzorgde huid

Onze huid beschermt ons en wij moeten onze huid beschermen. Colladeen Visage is een voedingssupplement dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het bevat drie heilzame planten: Vitis vinifera (druivenpit), Vaccinium myrtillus (blauwe bosbes) en Camelia sinensis (groene thee). De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC’s. Verder bevat Colladeen Visage drie specifieke ‘huidvitaminen’: Biotine, Niacine en Vitamine C. De planten beschermen de huid, van binnenuit, tegen UV-straling en zon. Voor iedereen, maar met name voor mensen met een zongevoelige huid, bieden zij een extra optie, om zich te beschermen tegen zon en UV-straling. Zij beschermen de huid ook tegen veroudering en verlies aan vitaliteit. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en houdt het uiterlijk fris en jeugdig. Colladeen Visage is een geavanceerde formule voor de huid, met overwegend natuurlijke ingrediënten.Het is een voedingssupplement voor iedereen die:

  • goed wil zorgen voor de conditie van de huid.
  • de huid wil beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling en UV-straling.
  • de conditie van de bloedvaten goed wil verzorgen.

10% korting voor Miss Natural leden

Indien je dit supplement wilt gebruiken dan kun je dat doen met 10% Miss Natural korting. De voordeelcode = mn10. Verzilver een kortingsbon via deze website.

Colladeen Visage bij de Miss Natural Awards

Colladeen Visage is partner van de Miss Natural Awards 2014 en is dan ook aanwezig op 19 april op De Landgoederij te Bunnik. Ben jij een van de tien finalisten? Dan ontvang je 2 verpakkingen van deze supplementen voor stralende huid van binnenuit, plus een natuurlijke zonnecrème! Zorg dus dat je erbij bent op 19 april, bij de Miss Natural Awards 2014!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.