datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eet je Mooi in 28 dagen met Beauty Food
08 september 2011 
2 min. leestijd

Eet je Mooi in 28 dagen met Beauty Food

Boek over Beauty FoodAls Miss Natural gaan we voor je op zoek naar natuurlijke cosmetica en huidverzorgings- producten zonder toxische stoffen. Producten die fijn zijn in het gebruik en niet schadelijk voor je lichaam.

Naast het gebruik van natuurlijke schoonheids- producten vormt gezonde voeding nog steeds dé basis voor een mooi uiterlijk.

Als je tekorten heb in je lichaam zul je dit op den duur gaan merken aan je huid, haar en nagels.

Beauty Food

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie, zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk.

Inge de Munnik, afgestudeerd als voedingsmiddelentechnoloog, was dit ook niet ontgaan en schreef er een boek over Eet je Mooi in 28 dagen.

In haar boek zijn alle voedingsmiddelen geselecteerd waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat ze bijdragen aan een mooier uiterlijk. Deze voedingsmiddelen worden ook wel Beauty Food genoemd. Vervolgens is bepaald in welke hoeveelheden en combinaties je deze voedingsmiddelen moet eten om effect te zien op je huid, haar, nagels en tanden. Voor een mooi uiterlijk zijn vooral gekleurde groenten (rood, geel, oranje, paars) van essentieel belang. De voedingsstoffen in deze gekleurde groenten – liefkozend caroteentjes genoemd – zitten dus volop in Eet je Mooi.

Wat ga je eten?

Eet je Mooi geeft lijstjes voor lekkere ontbijtjes, lunches en soepjes. Iedere dag mag je zelf een keuze maken uit deze gerechten, zolang je maar nooit twee dagen achter elkaar hetzelfde kiest. Verder eet je 2 stuks fruit of drink je een zelfgemaakte smoothie tussendoor. De avondmaaltijd is iedere dag anders. Natuurlijk mag je wel maaltijden omwisselen maar om te blijven variëren is het van belang om alle avondmaaltijden een keer te eten. Alleen dan krijg je alle benodigde voedingsstoffen voor je huid en haar in de juiste hoeveelheid binnen.

Wat ga je zien?

Je huid doet er 28 dagen over om zichzelf te vernieuwen. Daarom bestaat Eet je Mooi uit vier Beauty Food weken. Na die vier weken zie je het verschil in de spiegel: je huid is zichtbaar egaler en je haren glanzen.

Maar omdat je je lichaam en hersenen voedt met waardevolle voedingsstoffen geeft Eet je Mooi je ook nog eens volop lichamelijke energie en zorgt voor een heldere geest. Schrik vooral niet van de enorme hoeveelheden voeding die je mag eten, je figuur heeft absoluut niets te lijden van deze voedingswijze!

Is het moeilijk?

Het leuke aan deze manier van eten is dat het voor iedereen haalbaar en betaalbaar is. Geen exclusieve ingrediënten: alles wat je nodig hebt kun je kopen in de supermarkt of op de markt. Geen ingewikkelde recepten: alle gerechten zijn snel en simpel te bereiden. Dus ook met een krappe beurs of een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi makkelijk inpassen.

Ook ‘Eet je Mooi in 28 dagen’ lezen?

Je kunt Eet je Mooi in 28 dagen hier bestellen.

Heb je dit boek gelezen?

Laat dan even een reactie achter wat je er van vond.
Dat is weer handig voor anderen om te lezen!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 08 Sep 2011

Voeding heeft volgens mij inderdaad een grote invloed op je huid. Verkeerde voedingsgewoonten zie je in ieder geval terug in oneffenheden en een grauwe kleur. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

Heidi Steven
Door

Heidi Steven

op 08 Sep 2011

Ik zou dolgraag dit boek willen winnen. Ik ben nu 42 en merk dat ik steeds meer moeite moet doen om een goede huid en gezondheid te behouden. En een steuntje in de rug kan ik hierbij wel gebruiken:)

Lydia
Door

Lydia

op 08 Sep 2011

Wat een geweldig boek lijkt me dit! Als ik het win schrijf ik 28dagen wat ik eet en maak ik een eind conclusie voor de site. Leuk idee toch?!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 09 Sep 2011

Zeker een leuk idee Lydia!

Inge
Door

Inge

op 11 Sep 2011

Ik ben heel benieuwd of dit in te passen is in mijn voedingspatroon!

Geeske Roest
Door

Geeske Roest

op 11 Sep 2011

Wow, ik ben gek op dit soort boeken. Heb al vanalles in mijn kast staan, van Gillian McKeith tot Annemarie Postma. Ik heb zoveel geleerd door dit soort boeken. Dit boek zou ik dus heeeeel graag willen winnen!!!!

Lydia Broos
Door

Lydia Broos

op 12 Sep 2011

@eva de beijer Ja lijkt mij ook wel een mooie uitdaging!! Zeer benieuwd naar het boek!

sabine
Door

sabine

op 12 Sep 2011

Na het interview vanmorgen gehoord te hebben op de radio met Inge,was ik gelijk enthousiast!En kan niet wachten om te beginnen!Nu ik 37 ben merk dat t allemaal (helaas) niet meer vanzelf gaat en ik toch wat extras nodig heb, Dit dieet lijkt me niet alleen lekker,maar ook makkelijk te realiseren,, Eigenlijk wilde ik al naar de winkel om te gaan kijken of zehet boek daar verkochten, Maar wacht t nu nog maar even af ,want wie weet! Ik ga Inge zeker blijven volgen! Succes!Sabine

Ilona van der Valk
Door

Ilona van der Valk

op 13 Sep 2011

Lijkt me een supergoed boek! Ben dit jaar begonnen met een zelfstudie van de LOI waarbij voedingsleer centraal staat, dus dit lijkt me een geweldige aanvulling!

Marianne Wijnands
Door

Marianne Wijnands

op 19 Sep 2011

Vanaf ongeveer mijn zeventiende ben ik al bezig moet voeding en afvallen. Inmiddels ben ik 33 en heb ik zo ongeveer alle boeken van Sonja Bakker in huis. Ik merk dat mijn lijf er letterlijk ziek van wordt. Ik heb een veel te hoge bloeddruk (180 / 100) en zo duizelig als wat. Ik heb dus besloten dat dit niet de weg is en ben me gaan verdiepen in gezonde voeding. Ik heb het eerste boek van Amber Albarda en hoop morgen het tweede boek te kunnen kopen en heb de dvd's van Jesse van der Velde. Dit boek ken ik nog niet, maar lijkt me er geweldig op aansluiten. Ik zou het heeeeel graag willen hebben, zodat ik mijn lichaam weer gezond en energiek kan krijgen. Vriendelijke groet, Marianne

Katja
Door

Katja

op 19 Sep 2011

Ik heb altijd al veel interesse in voeding gehad en ga steeds meer letten op welke voeding ik bereid. Terwijl ik vroeger klakkeloos allerlei "pakjes" gebruikte merk ik nu dat daar veel te veel kunstmatige toevoegingen inzitten. Ik bezoek vaker een biologische winkel en wil zoveel mogelijk puur eten. Toch denk ik dat ik nog meer kan leren en me daardoor nog fitter en beter kan voelen. Dus ik ben heel nieuwsgierig geworden wat dit boek mij te bieden heeft.

Debbie Hagens
Door

Debbie Hagens

op 29 Sep 2011

Ik ben al mijn hele leven lang(lees vanaf kindsafaan) bezig met voeding. Heb nou eenmaal de aanleg om dik te zijn/worden en ben al jong begonnen aan een gevecht tegen de kilo's. Daarbij zorg ik nu zo'n 3 jaar voor mezelf en merk ik dat ik er veel moeite mee heb om voor een goed voedingspatroon te vinden. Door bepaalde minder leuke omstandigheden is mijn haar een paar jaar geleden nogal uitgedunt en inmiddels de 30 gepasseerd en ben nu erg op zoek om naast een gezonde voeding ook een goede balans te vinden tussen de juiste vitamienen, mineralen die ervoor zorgen dat mijn haar weer dik en gezond wordt en natuurlijk om de rimpeltjes tegen te houden. Ik weet zeker dat ik veel antwoorden in het boek ga vinden.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading