datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

EkoPlaza wil biologisch bereikbaar maken voor iedereen
15 april 2014 
1 min. leestijd

EkoPlaza wil biologisch bereikbaar maken voor iedereen

Doe jij je natuurlijke boodschappen al bij EkoPlaza? Deze supermarktketen is ervan overtuigd dat biologisch eten onderdeel is van een gezonde lifestyle. Net als Miss Natural! Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt.

Wil je zeker weten dat jouw voeding van biologische afkomst is, dan doe je je boodschappen bij EkoPlaza. De visie van EkoPlaza vertaalt zich in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.

Biologisch en uit de regio

Door eerlijke samenwerking en een sterke visie op bewust lekker eten kon EkoPlaza de afgelopen jaren uitgroeien naar een keten met ruim 66 winkels. En het aantal groeit nog steeds! Het is prettig te weten dat de biologische producten van EkoPlaza ook vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd. “Duurzame keuzes waarbij we ons ook ketenverantwoordelijk voelen, resulteren vaak in jarenlange samenwerking met boeren, telers en leveranciers”, aldus EkoPlaza. “We brengen dit transparant voor onze klanten in beeld, zodat zij weten wat ze eten en waar het vandaan komt.”

Biologisch bereikbaar maken

In ruime, aangename, overzichtelijke winkels biedt EkoPlaza het mooiste en grootste aanbod biologische producten, en worden de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht gebracht. Ook is er een webshop.

EkoPlaza is de eerste supermarktketen met het EKO-Keurmerk certificaat. Het EKO-keurmerk Winkel is gebaseerd op het aankooppercentage biologische producten. Daarnaast geeft het EKO-keurmerk Winkel ook invulling aan duurzame bedrijfsvoering in winkels.

EkoPlaza bij de Miss Natural Awards

EkoPlaza is partner van de Miss Natural Awards, hét event voor een natuurlijke levensstijl dat plaatsvindt op 19 april op De Landgoederij te Bunnik! Dankzij EkoPlaza krijgt iedere bezoeker een pak lekkere rijstwafels, evenals het EkoPlaza magazine ‘Lekker Weten’, mee naar huis in de goodybag mee aan het einde van de Miss Natural Awards! Zorg dus dat je erbij bent op 19 april!

Ben je genomineerd voor de titel Miss Natural 2014? Dan maak je ook nog eens kans op €500,- aan gratis boodschappen bij EkoPlaza!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading