10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Eva van Zeeland is genomineerd voor de VIVA400 award! Stem je ook?
23 oktober 2013 
3 min. leestijd

Eva van Zeeland is genomineerd voor de VIVA400 award! Stem je ook?

Hoera! Ik ben genomineerd voor de VIVA400 award in de categorie Online Entrepreneurs! De Viva 400 is in 2008 gelanceerd en is een variant van de Quote 500. Het verschil schuilt echter in het feit dat er alleen vrouwen in voorkomen.

Succesvolle, jonge vrouwen die elk binnen hun eigen vakgebied iets bijzonders gepresteerd hebben, een onderscheiding hebben gekregen of op een andere manier erkenning verdienen. Natuurlijk wil ik winnen en zou het heel leuk vinden als je op mij stemt!

Acht categorieën, acht winnaars

Je mag stemmen in acht verschillende categorieën: Creatief, Mode, Knappe Koppen, Stoer, Eco, Aanstormend Talent, Business en Online. Deze zijn gevuld met super getalenteerde dames – van schrijfsters tot online entrepreneurs – die opvallen in hun vakgebied. Ze zijn succesvol, gaan gepassioneerd te werk en inspireren anderen met wat ze doen. Maar zoals altijd kan er maar eentje – per categorie dan – met de prijs naar huis gaan… en natuurlijk ga ik voor het winnen van deze onderscheiding!

Ondersteuning van mijn missie

Het winnen van deze award zorgt er voor dat natuurlijk leven en biologisch eten nog meer bekendheid zal krijgen en draagt bij aan mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren tot een natuurlijke levensstijl! Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Persoonlijk word ik enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Wint Miss Natural de VIVA400 award?

De uitreiking van de VIVA400 award zal zijn op 26 november. Of Miss Natural gaat winnen zal mede door jullie stemmen en een onafhankelijke jury worden bepaald. Surf naar de virtuele stembus, kies per categorie jouw favoriete VIVA400-gegadigde en wie weet ga jij er zelf ook met een prijs vandoor. Onder de stemmers wordt een Renault Clio verloot, waarmee je één jaar lang mag rondcruisen. Niet verkeerd, lijkt mij!

Your votes, please

Dus zorg dat jouw stemt telt! Wacht niet te lang, de stembussen sluiten op 10 november.
Je vindt kunt hier jouw stem op mij uitbrengen >>>

Breng je stem uit door in te loggen met je viva.nl, Facebook of LinkedIn-account. Je kunt per categorie één keer stemmen, maar wel met meerdere accounts! Breng je in alle categorieën je stem uit? Dan maak je kans op een jaar lang autorijden in een Renault Clio. Je stem uitbrengen kan tot en met 10 november 2013.

Alvast bedankt voor jouw stem!

Graag bedankt ik je alvast voor het ondersteunen van mijn missie en de moeite (nog geen 10 seconden) die je neemt om op mij te stemmen.

Met natuurlijke een groet,

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.