datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Even voorstellen... Sharon Numan
24 oktober 2011 
2 min. leestijd

Even voorstellen... Sharon Numan

Sharon Numan schrijft als Miss NaturalVorige week kreeg ik een leuke e-mail van Sharon Numan met daarin de vraag om als Miss Natural te gaan schrijven.

Tijdens het telefoongesprek dat daar op volgde vertelde zij mij enthousiast haar persoonlijke verhaal en ontdekkingsreis rondom voeding. Heel passend en dus verwelkom ik Sharon graag als nieuw redactielid van Miss Natural!

Nu ik bezig ben met de curus Miss Natural Mama komt het ook wel heel gelegen dat Sharon op dit moment ook zwanger is. Zo kan ze mooi een paar reviews maken over natuurlijke producten voor zwangeren en straks voor moeders en baby’s.

Sharon Numan stelt zichzelf aan jullie voor

Hai, ik ben Sharon en woon samen met mijn man en binnenkort ons eerste kindje in Almere. Ik schrijf sinds een klein jaar op mijn blog, wat ontstaan is uit mijn interesse voor gezondheid en ziekte & de relatie met voeding.

Voedzo is ontstaan na een ontdekkingsreis op het gebied van voeding, gewicht, gezondheid & ziekte. Het is allemaal begonnen met een goede tip. Ik had last van dagelijkse hoofdpijn en leefde op paracetamol, om mijn leven leefbaar te houden. De gouden tip was: eet eens suikervrij, het helpt bij sommigen. Na een week proberen stopte zowel mijn ‘afkickverschijnselen’ van suiker als de hoofdpijn, van de één op andere dag. Zo abrupt ineens, geen hoofdpijn meer? Het was echt, mijn hoofdpijn was verdwenen.

Relatie tussen voeding en gezondheid

Toen begon de echte ontdekkingsreis. Ik ben veel gaan lezen op internet en in boeken over de relatie tussen voeding en je gezondheid. Ik kwam snel andere factoren tegen: zuivel, e-nummers en overgeproduceerd voedsel. Een paar filmpjes over de behandeling van koeien, varkens en kippen geneest je snel van dat ‘supermarktvlees’. Nog meer informatie over de werking van suiker, over de effecten van zuivel, over de gevolgen van aspartaam en MSG (smaakversterker). Van de kleine kwaaltjes tot de zeer ernstige dodelijke ziekten! Met verbazing zie ik wat fabrikanten van voedsel doen en wat ze niet doen. Ik leerde dat altijd alles om geld gaat en nooit om onze gezondheid, en dat is ongunstig voor jou en mij.

Ik dacht dat ik gezond at

Tijd voor een check. Mijn voedingspatroon is drastisch veranderd. Ik dacht dat ik redelijk gezond at, maar daar denk ik nu anders over. Alle slechte gewoontes heb ik overboord gegooid. Wat was mijn status voor deze verandering? Ik had dagelijks hoofdpijn, was veel misselijk, vermoeid, allergisch voor huisstofmijt, allerlei bomen, alcohol en een aantal andere onvindbare stoffen, chronische bijholteontsteking, astma, eczeem en bijna elke dag een opgezette, echt pijnlijke buik.

Suikervrij werkt voor mij!

Waar ben ik nu? Mijn hoofdpijn is zeer minimaal, ik ben niet misselijk of vermoeid, de allergieën, chronische bijholteontsteking, eczeem en astma werden langzaam maar zeker minder, de pijnlijke buik is helemaal weg. Daarbij kreeg ik nog gratis een extra portie energie en vrolijkheid. Ik voel me goed. Zonder minder te eten verloor ik zomaar 10 kilo, terwijl ik niet echt dik was. Mijn haar, huid en nagels zien er beter uit. Het is een lang proces en nog steeds kom ik kleine dingetjes tegen die nu veel beter, gezonder zijn dan ‘toen’. Echt leuk!

Natuurlijk leven en natuurlijk eten zijn echt mijn grote hobby geworden. Daarom vind ik Miss Natural ook zo leuk! Elke dag leer ik weer nieuwe dingen, waarover ik jullie graag vertel.

Iedereen kan een Miss Natural worden, ook jij!

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Christel Hoeflaken
Door

Christel Hoeflaken

op 24 Oct 2011

Hoi Sharon, Welkom als collega-redactrice bij Miss Natural. Ik heb je stukje gelezen en je blog bekeken. Je blog staat inmiddels bij mijn favorieten. Erg interessant! Volgens mij komen onze gedachten over voeding wel aardig overeen! Succes gewenst! Groetjes, Christel

Sharon Numan
Door

Sharon Numan

op 24 Oct 2011

Hai Christel, wat leuk, dankjewel voor je reactie! Leuk dat je hier schrijft, ik zie uit naar je berichten :) groetjes Sharon

Leny
Door

Leny

op 12 May 2012

Wat leuk dat je hier je bijdrage gaat leveren. Sinds ik je presentatie heb gezien tijdend de Miss Natural award 28 April jl ,ben ik radicaal bewuster gaan eten,dwz geen suiker,geen bewerkt voedsel geen e nummers ed,geen zuivel. Ik gebruik nu rijstemelk om smorgens de havermout te maken.ik zoet deze met honing van de imker, en voeg lijzaadolie toe. Verders eet ik bewust gezonde en eerlijke voeding,zoals zuurdesembrood zonder lupine. zoveel mogelijk biologisch,en verse groenten uit onze moestuin. Na deze periode voel ik me geweldig.mijn dikke opgeblazen buik is weg,en belangrijker,mijn stoelgang is sinds een jaar weer normaal.eerder wa het pijnlijk.te hard en maar eens in de twee dagen. Jammer dat ik geen vers fruit en rauwe groenten kan eten,vanwee de allergie. gr leny

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading