datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

FertilityCare: een natuurlijk alternatief bij verminderde vruchtbaarheid
28 februari 2013 
2 min. leestijd

FertilityCare: een natuurlijk alternatief bij verminderde vruchtbaarheid

FertilityCare is een methode waarbij een vrouw zelf, door observaties aan haar eigen lichaam, haar reproductieve en gynaecologische gezondheid kan leren kennen. Hiermee is het een hoopgevend natuurlijk alternatief bij verminderde vruchtbaarheid. Ongeveer 40 jaar geleden is men in de Verenigde Staten begonnen met het ontwikkelen en het onderbouwen van deze methode, met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Sinds een paar jaar is FertilityCare ook beschikbaar in Nederland en worden de cursussen in steeds meer delen van het land gegeven.

Hoopgevend bij verminderde vruchtbaarheid

FertilityCare biedt een natuurlijk en hoopgevend alternatief voor stellen die te maken krijgen met een verminderde vruchtbaarheid of herhaalde miskramen. Met FertilityCare kan worden uitgezocht wat hiervan de oorzaak is en hoe dit medisch behandeld kan worden, door middel van zogeheten NaProtechnologie. In heel veel gevallen kan na behandeling op een natuurlijke manier toch een kind worden geboren. Een cadeautje! Voordelen van deze behandeling zijn dat het zo mild mogelijk, met zo min mogelijk bijwerkingen gebeurt en dat zowel de man als de vrouw bij de behandeling betrokken wordt.

Samen-Natuurlijk-Zwanger-Worden-Webinar

FertilityCare als natuurlijke anticonceptie

Maar FertilityCare is niet alleen een methode om zwanger te worden. Het biedt tegelijkertijd een natuurlijk alternatief voor de huidige anticonceptiemiddelen. De methode is ook op dat gebied zeer betrouwbaar en biedt veel voordelen. Met FertilityCare kan op elk gewenst moment een keuze gemaakt worden om wel of niet zwanger te worden en deze keuze is een gedeelde verantwoordelijkheid van zowel man als vrouw. Het is een ecologisch en medisch veilige methode, aangezien er geen medicatie hoeft ingenomen te worden en er dus geen bijwerkingen zijn. Het is ecologisch veilig, omdat er geen hormonen uit worden gescheiden die in het milieu terechtkomen.

De FertilityCare cursus

De methode is makkelijk aan te leren tijdens een cursus, bestaande uit acht individuele gesprekken die gespreid worden over één jaar. Tijdens deze cursus wordt er ook ruimte gegeven aan het stel om te groeien in hun relatie en de relatie te verdiepen. In vergelijking met anticonceptiva die gekocht moeten worden is het goedkoper. Bovendien is het te gebruiken in elke fase van het leven van de vrouw. Problemen in de vrouwelijke cyclus worden vaak eerder opgemerkt en kunnen sneller behandeld worden.
Op de website van FertilityCare kun je meer informatie vinden over de methode en via de FAQ kijken of het geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Op dit moment worden cursussen gegeven in regio Nijmegen, Helmond, Maastricht, Groningen en Heerhugowaard.

Ken jij FertilityCare al?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading