Is zwanger worden voor jullie een probleem?

Samen Natuurlijk! Zwanger Worden

Ontdek wat jullie zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te vergroten!

BE

K
IJK WEBINAR

Is zwanger worden voor jullie een probleem?

Of willen jullie jezelf optimaal voorbereiden op

een natuurlijke zwangerschap?

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden vóór een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Of zijn jullie uitbehandeld gezien jullie leeftijd? Lees dan zeker verder!

Dit moeten jullie eerst echt weten!

Eva van Zeeland
Miss Natural Lifestyle

"Als ik toen had geweten wat ik NU weet, dan was ik NOOIT gestart met het medische traject. Dan was ik opzoek gegaan naar de oorzaak van het uitblijven van mijn zwangerschap!"

Eva van Zeeland, ervaringsdeskundige, lifestyle coach, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, heeft een jaar lang 8 koppels met een onvervulde kinderwens gevolgd. Zij heeft hen succesvol begeleid met het Pre-Conceptie Plan en samen met hen en verschillende professionals gezocht naar de oorzaak van hun onvruchtbaarheid. Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden en hiervan zijn al 4 baby's geboren!

Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden en zijn er al 4 baby's geboren!

Ook ik hoorde bij 1 van de 6 stellen die vruchtbaarheidsproblemen had. 

Mijn onvervulde kinderwens heeft tot grote frustratie geleid. In de periode dat ik niet zwanger werd had ik heel veel vragen. Want waarom lukte het niet om natuurlijk zwanger te worden? En waarom verlegde ik steeds mijn grenzen en ben ik uiteindelijk in het medische circuit beland? En waarom lukt het mij 5 jaar later wel om binnen 1 maand natuurlijk zwanger te worden?

Ruim 5 jaar heb ik er de eerste keer over gedaan om zwanger te worden. Na een pijnlijke kijkoperatie (in 2006), 6 IUI behandelingen (in 2007), 1 mislukte IVF behandeling (pijnlijke punctie, nul bevruchting), 1 ICSI behandeling met terugplaatsing en embryo’s over voor invriezing (cryo), terugplaatsing cryo’s (in 2008) was het tijdens de laatste ICSI poging (die uiteindelijk een IUI werd) die zorgde voor mijn allereerste zwangerschap (in 2009)! 

Ontdek ook het belang van de Pre-Conceptie fase

Direct toegang tot mijn webinar

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en je krijgt direct toegang tot mijn 55 minuten durende webinar vol waardevolle kennis om direct zelf mee aan de slag te gaan. 

Let op! Dit webinar staat tijdelijk online en kan er ieder moment afgehaald worden.

Schrijf je nu in en kijk eventueel samen later wanneer het uitkomt. 

Na het kijken van mijn webinar weten jullie;

  • De reden waarom tegenwoordig 1 op de 6 stellen vruchtbaarheidsproblemen hebben.
  • Waarom IUI, IVF en ICSI niet de logische vervolg stap is als een zwangerschap uitblijft.
  • Hoe het kan dat (huis)artsen, gynaecologen en andere specialisten ook niet alle antwoorden hebben!
  • Wat het verschil maakt tussen het hebben van prima/goed zaad en het hebben van TOP zaad!

  • Welke belangrijke rol epiginetica (jullie genetisch materiaal/DNA) speelt en hoe jullie dit zelf kunnen beïnvloeden

  • Wat jullie allemaal zelf kunnen doen om de vruchtbaarheid te vergroten of zelfs te herstellen?

BEK

I
JK WEBINAR 

IUI, IVF en ICSI niet als eerste hulpmiddel!

Geweldig dat het medische traject bestaat, maar niet als eerste hulpmiddel en niet als enige hulpmiddel! Als een zwangerschap uitblijft heeft dit een reden en dan is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te verhelpen in plaats van stappen in het proces over te gaan slaan zoals met IUI, IVF en ICSI gedaan wordt. Met dit webinar geef ik jullie ECHT alle waardevolle informatie en kennis die ik zelf had willen weten. Dit is geen verkoopverhaal en ik zal jullie dan ook niets proberen te verkopen. Graag bespaar ik jullie een ellendig en zwaar traject en hoop ik met heel mijn hart dat ook jullie grootste wens in vervulling mag gaan! 

Eva van Zeeland -  Miss Natural Lifestyle

Heb je ooit een vogel gezien die haar eieren legt voordat haar nest gebouwd is?

Pre-Conceptie fase

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt. Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de Pre-Conceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

BEKIJK WEBINAR

Dit is topsport!

Iedereen kan lopen en veel mensen kunnen rennen, maar een marathon lopen is topsport en daarmee moet je zwanger worden ook vergelijken. Je gaat niet ongetraind een marathon lopen. Hiervoor neem je maanden voorbereiding met de juiste voeding, training en rust. En alleen de beste trainen zelfs met een persoonlijk coach! Dus om de topprestatie zwanger worden te kunnen leveren moeten jullie er ook samen voor zorgen dat jullie in topconditie zijn en de juiste voorbereidingen treffen.

BEKIJK WEBINAR

Goed zaad of top zaad?

Ik begrijp dat je misschien geen probleem ziet, maar er is een enorm verschil tussen het hebben van ‘goed zaad’ en het hebben van ‘TOP zaad’. Een goede zaadcel kan de eicel bereiken en zelfs binnendringen. Een hele prestatie! Toch kan het materiaal (de inhoud) van deze zaadcel beschikken over onvoldoende voedingsstoffen om een echte bevruchting en zwangerschap mogelijk te maken. Daarbij komt nog dat bij een wel positieve zwangerschap er al bij de eerste celdeling van alles mis kan gaan omdat er belangrijke nutriënten ontbreken. Nu ken ik jou niet persoonlijk, maar ik denk dat jij ook graag ‘TOP zaad’ wilt hebben!

BEKIJK 

W
EBINAR

Ik bekijk zwanger worden dan nu ook vanuit de holistische visie waarin de mens wordt beschouwd als één geheel.

Dat geheel bevat componenten van drie niveaus: mentaal, emotioneel en fysiek. Fysieke gewaarwordingen, emoties, gedachten, verlangens, levensovertuiging, omgeving en sociale omstandigheden zijn namelijk gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden.

Lichaam en geest vormen samen een balans. Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op de andere niveaus. Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, geeft het lichaam uiting aan de verstoring door een signaal af te geven in de vorm van een symptoom of klacht, bijvoorbeeld niet zwanger worden. Ook op mentaal of emotioneel niveau kan een onbalans ontstaan, waarbij signalen worden afgegeven die passen bij het verstoorde niveau.

Onze levenskracht streeft voortdurend naar evenwicht. In de mens is dat ook het zelfherstellende vermogen waarmee welzijn en gezondheid in balans kan blijven. 

holistisch zwanger worden


Het lichaam is de uiterlijke manifestatie van onszelf en als er iets uit balans is, geeft het lichaam uiting aan de verstoring door een signaal af te geven in de vorm van een symptoom of klacht, bijvoorbeeld niet zwanger worden.

6 van de 8 koppels zijn zwanger geworden en 4 baby's zijn al geboren!

Als een zwangerschap uitblijft dan kunnen jullie de volgende 3 dingen doen:

Langer wachten en hopen

Starten met IUI, IVF en ICSI

Actief op zoek naar oorzaak

1. Langer wachten en hopen op een spontane zwangerschap.

2. Je laten doorverwijzen voor onderzoek naar het ziekenhuis en starten met IUI, IVF en ICSI.
3. Actief op zoek te gaan naar de oorzaak en je voedingspatroon en levensstijl veranderen om zo de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen.


De derde optie heeft mijn voorkeur. Waarom? Omdat je daarmee op zoek gaat naar de oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap. Je kunt wel stappen in het proces overslaan zoals met IUI, IFV en ICSI en daarvan ook zwanger worden, maar in welke conditie verkeren deze ei- en zaadcellen? Zelfs wanneer je voor optie 2 kiest is het verstandig om hier als een topsporter compleet op voorbereidt te zijn. En langer wachten… ik denk niet dat jullie hulpeloos willen afwachten. Ik was in die tijd bereid om alles te doen om een zwangerschap mogelijk te maken… als ik toen maar wist hoe! 

Samen brachten wij een bezoek aan verschillende professionals op het gebied van vruchtbaarheid

Terug naar de slaapkamer

Ook dr. Wim Decleer die ik sprak in zijn fertiliteitkliniek in België zegt:

“Ga eerst op zoek naar de oorzaak, waar kunnen we corrigeren en dan pas eventueel overgaan op verdere medische vruchtbaarheidsbehandelingen. Je moet niet zomaar starten met deze hoogwaardige technologie, maar eerst kijken of de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen is. Dan is het zelfs weer mogelijk om op een natuurlijke wijze zwanger te worden, in de slaapkamer”.

BEKIJK WEBINAR

Overleven gaat vóór voortplanting!

"Wij leven tegenwoordig in vrijwel continue stress zodat er te weinig herstelmomenten tegenover staan. De natuur heeft het zo geregeld dat overleven vóór voortplanting gaat. De moderne beren waarvoor wij dagelijks vluchten; geldzorgen, slaapgebrek, toxische stoffen, tekorten in voeding, straling, alcohol en nog veel meer! Het niet zwanger kunnen worden geeft natuurlijk ook stress. Stress op zich is niet het probleem, er moet voldoende herstel tegenover staan. Hoe is dat bij jullie? Je kunt wel overdag herstelmomenten hebben, maar je moet vooral herstellen in je slaap", aldus Wim Gelderblom

BEKIJK WEBINAR

Gratis Pre-Conceptie webinar

Ontdek wat jullie zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te vergroten!

Your information is safe with us

Deel gerust en inspireer anderen!